Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

Yaseminel, Zeyno, sekerkizcandy, s.d.34, yildan bebekleriniz hayirli olsun. Allah anali babali buyumelerini nasip etsin... Ya gormeyeli ne cok dogum yapan olmus sastim gercekten, maasallah...Tum bekleyen anne adaylarinada hayirli, saglikli dogumlar diliyorum...

Son düzenleme:
Yıldancımmm , sd 34 sağlıkla büyütün bebişlerinizi canlarımmmmmmm

ohhh maşallah nete girmeyeli bebeklerimiz gelmişşşşş ne kadar güzel Allah analı babalı büyütsün hepsini,hayırlı olsun kızlar hepinizin gözü aydın ayy çok sevindim darısı başımıza...

[/url][/IMG]

ekledim eksik bilgileri bilen varsa sölesin kızlarr tesekkürler yıldancım seninde gözün aydın büyür kızın cabuk toparlanır sen merak etme annesi

ay ay canlar ne güzel ya ne çok bebişimiz olmuş.Allah güle güle büyütmeyi nasip kısmet etsin.Analı babalı büyütsün.Darısı beklemede olan bizlerin başına.

kizlar hepinizin bebsileri hayirli evlatlar olur insallah...saglikla buyutmenizi dilerim darisi basima...

kızlar teşekkürederim herkese.
kızım çok küçük olduğundan yalnız bırakamıyorum kusura bakmayın.annemde oğlumla ve misafirlerle de ilgilenmek durumunda

yıldan sd34 gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz inşallah allah gönlünüze göre versin

Allah hepinizin kuzularına hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin gözünüz aydın bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun

Allah analı babalı büyütsün güzel yavrularınızı kızlar, hepsi cok sekerdi eminimmm allah nzarlardan saklasınnn bıdıkları Umarım hepimiz zamanımızda ve bir nefeste bebişlerimize kavusurus a.s.

41 kere maşalahhhhhAllah bağışlasınn.benimde bugün kontrolüm var bakalım gün verecek dr.biraz erkenci benim kızda...dr. ilaçla tutuyor içerde 2 hafta önce 3 gün yattık hastanede erken doğum başlamıştı.daha fazla durmayacak sanırım acelesi var defne duru hanımın :)sağlıkla gelir inş...

Son düzenleme:
aman Allah'ım ne kadar tatlılar ya .Allah nazardan saklasın.Gülü güe büyüsünler.Darısı bizlerin başına sağ salim alalım kucağımıza.

emel,sibel,yıldan,s.d.34
Canlarım Allah bebişlerinizi analı babalı büyütsün, nazarlardan korusun. Hoşgeldi minik kuzucuklar :)

[/url][/IMG]

kızlar giderek coğalıyor bebişlerimiz buradan bütün doğuran arkadaslarımı tekar kutluyorumm

pınarımmmmmmmmmmmmm
allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
maşallah size allah nazarlardan esirgesin korusun hepimize bebişlerine kavuşmayı nasip etsinnnn

maşallah demeyi unutmayalım arkadaslar öptüm hepiniziii

nazar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…