Yaseminel, Zeyno, sekerkizcandy, s.d.34, yildan bebekleriniz hayirli olsun. Allah anali babali buyumelerini nasip etsin... Ya gormeyeli ne cok dogum yapan olmus sastim gercekten, maasallah...Tum bekleyen anne adaylarinada hayirli, saglikli dogumlar diliyorum...
ohhh maşallah nete girmeyeli bebeklerimiz gelmişşşşş ne kadar güzel Allah analı babalı büyütsün hepsini,hayırlı olsun kızlar hepinizin gözü aydın ayy çok sevindim darısı başımıza...
ay ay canlar ne güzel ya ne çok bebişimiz olmuş.Allah güle güle büyütmeyi nasip kısmet etsin.Analı babalı büyütsün.Darısı beklemede olan bizlerin başına.
Allah analı babalı büyütsün güzel yavrularınızı kızlar, hepsi cok sekerdi eminimmm allah nzarlardan saklasınnn bıdıkları Umarım hepimiz zamanımızda ve bir nefeste bebişlerimize kavusurus a.s.
41 kere maşalahhhhhAllah bağışlasınn.benimde bugün kontrolüm var bakalım gün verecek dr.biraz erkenci benim kızda...dr. ilaçla tutuyor içerde 2 hafta önce 3 gün yattık hastanede erken doğum başlamıştı.daha fazla durmayacak sanırım acelesi var defne duru hanımın :)sağlıkla gelir inş...