Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

Servetcim, olympos , Allah analı babalı büyütsün minnoşları, Allahım nazarlardan saklasın!!!

olymposs canım hayırlı olsun
allah analı babalı büyütsün
servetimi de telefonla aradım iyilerdi aren bebekte çok iyiymiş
bilgilerinize arkadaşlar selamları var herkese

canlarım ben doğum yaptım 28,05 te saat 11 de.nehirim doğdu çok şükür.3 saat içinde doğumum gerçekleşti normal oldu herkese tavsiye ederm.biraz erken geldi yaramazım ama annesini hiç üzmedi doktorlar beni yılın en kolay doğuran annesi seçti

geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün canım bende ağustos annesi olucam inş.kızım olucak benimde allah banada senin gb kolay bi doğum nasib eder inşallah bende normal istiyorum korksamda en iisi o

ayy gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

gözünaydın cnm ne güzel melegine kavuşmuşsun...bizde senin gibi kolay dogum yaparız inşallah...bebeklerimiz çogalıyor ne güzelkaydirigubbakcemile2:teytey:

gözün aydın derindencim
çok sevndim
allah analı babalı büyütsün...

zehracım senin kız aceleci cıkmış maşallah sana ve nehirine allahım hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canim gözün aydin...Insallah bizlere, nomal dogum isteyen annelere de senin gibi kolay dogum kismet olur...Allah anali babali büyütsün...

ayyy gözün aydın canımmm.maşallah nehirimize.Allah sağlıklı sıhhatlı büyümeyi nasip etsin.inşallah bizde senin gibi normal ve kolay dogumlar yaparız.detaylarıda merakla bekliyoruzzzzz

kızlar cok kısa gırebılıyorum hepınıze cok tesekkurler
en sonunda bebegıme kavustum dogum rahattı epıdural sezeryan hıc korkulucak bısey degıl sonrası ufak tefek agrılı oluyor ama ınsan bebegı varken agrıyı falan unutuyor
hastanede en cok ısıme yarayan sey tek kullanımlık lohusa kılotlarıydı kesın alın
sımdı mınnosumla ugrasıyorum bu arada ozellıkle kendı lohusalıgıyla ılgılenmeyı bırakıp bana destek olan pınara sıbele ve muhtarımız semosa ve dualarınızı eksık etmedıgınızı bıldıgım tum hazıran annelerıme cok ama cok tesekkurler AREN kızım ve ben hepınızı opuyorum

[/url][/IMG]

maşallah müzeyyencim sende kurtuldun demek valla cok sevindim betül kızımıza hayırlı sağlıklı ömürler versin rabbim

armagancım masallah kızına gözünaydın bak kilosuda gayet iyi doğmuş boşuna üzüldün masallah

maşalah armağancım kızınaaa
allah analı babalı büyütsün inşallah

allah bütün bebişleri analı babalı büyütsün.son bebişimiz betül hanm gelmş sağlıkla büyüsün.müzeyencim tebrikler...

armagancim allah anali babali buyutsun..
tebriklr cnmm

Armağan, Pınar tüm annelere kocaman tebrikler, nazar değmesin i inşallah

armagancım alllah analı babalı büyütsün. hayırlı evlat olsun

Armağan canım Allah analı babalı büyütsün kuzunu

mine cocosh olymposs gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

kity79 ve armaganim tebrikler, Allah anali babali buyumelerini nasip etsin...

ARKADAŞLAR HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞK EDİYORUM..DAIRISIDA SİZLEREOLURİNŞŞ..BENDEN SONRA DOĞUM YAPAN ARKADAŞALRADA MAŞHH. ALLAH ANALI BABALI BÜYTÜN İNŞŞ CÜMLEMİZİN BEBİŞLEİRİNİ AMİN..

armağancım ve zehracım maşallah sizlere ve bebişlere
darısı tüm doğum bekleyen annelerimize olsun
allah hepinizi hayırlısıyla kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…