Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

pınoşumm hayırlı olsun kuzucuummm batuşun sağlıkla gelmiş maşallahhh sonundaaa Allahın izniyle umarım kolay bir doğum olmuştur tatlışım iyice bak oğlişine özlemişindir demia.s Allahım hayırlı uzun ömürler versin batuşuna canım benim Allahım size bağışlasın darısıda bize inşallah eve gelip kendini iyi hissettiğin anda yaz bize olurmu minikkuşum çok öptük seni

ayyy pınarrr canım benim, hayırlı olsun..
daha sabah burdaydın batuşta karnında yazışıyoduk..
şimdi kollarında rüya gibi
inşallah herkes aynı rüyayı en güzel şekilde görür...

pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım arkadaşım bidenem benim oğlumun kankası doğmuş batuşum sabredememişşşş kıyamam ben ona annesini çok sevdide ondan çıktı benim yakışıklım maşallah ona ne tatlıdır kimbiler senle konuştuğumdan beri kendimde değilim elim ayağım titreyip durdu çok dua ettim allahım ii olsunlar diye şükür rabbime tüm sıkıntıların bitti sağ salim aldın batuşumuzu kucağınaaaaa

tüm güzel dualarım sen eşin ve oğlun içinnnnn

allahım iiki sizleri tanıma fırsatı verdi çok öptüm batuşumuuuu

pınarcım gözün aydınn...allah oğluşuna uzunnnn ömürler versin..maşallah kuzuna..

aaa pınarrrrrrrrrrrrrrrr
tertipppppppppppppp
bizi bıraktın yarı yoldaa haaa :)))))))
batuş gelmiş demekkkkk
allah analı babalı büyütsünnnnnnnnn
cnmmmmmmmmmmmmm

inanmıyoruuuuum
batuşumuzda gelmiş.....
Pınarım gözün aydın olsun canım inan kendim kadar sevindim
allah batuşumuza uzun ömür versin rabbim sizleri ayırmasınnnnn.Çok mutlu oldum ya çokkkkk.

pınarımmmmmmmmmm canım benim kavuştan batuşuna.bekleyenedi yaramaz.
hayırlı evlat olsun canım.çooooooook mutlu bir aile olun.yerim o tosunu yaaaaaaaaa

maşallah batuşumuza maşşalah pınarımıza allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah analı babalı büyümeyi nasip etsin rabbim geride kalanlarada yardım etsin

ayyyyyyyyy gözlerıme ınanamıyorum bıkacgun yoktum bizim zıpırlarrr duramamıs yerlerınde ne cok doguran olmusss waşşşş.ay heyecan bastı benı yaaa cıcegı burnunda annnelerımız tebrık edıyorum darısı bızlere ınsallah kızlazr.bu afacanlar hazıranı bekleemedıler bızımkılerde tık yooook .saglıcakla gelsınler ınsallah

pinarrr gozunaydinn
masallah oglusunaaa
allah anali babali buyutsun hayirli bi evlat olsun ins

hangi hastanede doğum yaptın?

sıbel cnm benım tebrıkler
nolur yakup bey ve amelıyat hakkında daha detaylı bılgı ver cok merak edıyorum
gule gule buyusun mınnos ınsallah

emelllll
sibelll
yıldan ve
s.d.34
Allah bebişlerinizi analı babalı büyütsün canlarımm..Hepinize 41 kere maşallahhhh

emel,sibel,yıldan,s.d.34
Canlarım Allah bebişlerinizi analı babalı büyütsün, nazarlardan korusun. Hoşgeldi minik kuzucuklar :)

hepinize çok ama çok teşekkür ederim
unuttuklarım olduysa özür dilerim

PINARRRRRRRRRRRR
ÇOK AMA ÇOK TEBRİKLER KUZUMMMMMMMMMMMMMMM
tüylerim diken diken oldu ya hani 29 du batuş vole yaptı sen ters köşe hıııııııı:sm_cool:

pınarcımm geçmiş olsun, inşallah bi an önce toparlanır batuşla yeni hayatına başlarsın.
darısı başımıza inşallah.
kırkbir kere maşallah sana ve oğluşunaa

Gözün aydın pınarcım.Allah mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah

pınarım çok tebrik ederim cnm.ha geldi ha gelecek derken batuş bey teşerrüf etti.ne güsel allah bizlerede yaşatsın bir ömür boyu sağlıklı olun mutlu olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…