Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, nete girmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki bebeişlerimiz tek tek dünyaya gelmişler doğum yapan tüm annelerimizin gözleri aydın olsun Batuşun ve Elifin resimleri vardı maşallah çok tatlılar diğer bebişlerimizin resimlerini de bekliyoruzzzzz diğer nete girişimde bakalım hangi sabırsızlar dünyaya gelecek?
armycimmm hadi geçmiş olsun bacımm Allah kurtardı seni canım darısı başımıza inşallah betüşümüzede maşallah canım benim Allahım sağlıklı ve hayırlı uzuun ömürler versin inşallah hayırlı evlat olsun minikkuşum
selam kızlarr allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza aldınız darısı benim ve diğerlerinin başına inşallahh şimdi bişey sormak istiyorum kaç türlü sezaryan var epidural var spinal var genel anestezi bunlar nasıl ve ne şekilde yapıylıyo sezaryan olan arkadaşlarımız bilgilendirebilirmi acaba
yasemincim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah rabbim kuzuna da sağlıklı hayırlı ve huzurlu ömürler versin maşallah kilosu boyu gayet güzel