Aramayan, sormayan,kıskanmayan sevgilim var ve tavsiyelerinize ihtiyacım var:'(

Ya pardon ama anlamadım ki ben ne diye katlanılır böyle niyetini ilk eve girdiğinizde belli etmiş bi adama ?
Yani ayrılmak için beklemeyin yazık etmeyin kendinize kaçın deriiim

Bir kere adamin niyeti apacik ortada.E haliyle ondan ne sevgili olur ne bisey.Anladigim kadariyla siz de bunun gayet farkindasiniz.E o zaman ne diye onunla biseyler yasama cabalari var iliski namina ? Neden bos verip hayatiniza devam etmiyosunuz ? Bir de konu basliginizi okuyunca gercekten uzgunsunuz de tavsiyeye ihtiyaciniz var gibi gorunuyor ama olay oyle degil okuyunca.Yani 2 secenek var.Ya siz gercekten bu kisiye asik oldunuz ve boyle davranmasi sizi uzuyor soyleyemiyorsunuz ya da olayin bu sekilde ilerlemesi size birazcik haz veriyor.Inanin ben bu okuduklarimdan baska bisey cikaramadim.Yanlis anlamayin sizi suclar gibi konusmak istemiyorum ama bence konu actiginiza gore daha acik olmaniz lazim yazarken...

blackwomen bu durumdan hiçde memnun değilim aslında...görüşmelerimiz bu adamın ya şehir dışına yada yurt dışına gideceği zamanın bi akşam öncesine denk geliyordu...her hafta biryerlere gdiyor uzun süreli. o tanışma akşamında sonrada onunla hiç yalnız kalmadık..gittiğimde eşyalarını toplar vaziyette hazırlıklarını yapıyor ben annesiyle konuşmaya çabalıyordum..görüştüğümüz diğer zamanlarda onlarda olan teyzeleriyle bilmem neleriyle tanıştım...tanışma fasılları bitince zaten yaklaşık 1 ayı geçecek eve falan gitmedim..niyeyse her hazırlanıp hah tamam bu sefer dışarı çıkıcaz diye yola çıktığımda anası teyzesi kız kardeş i bilmem nesi arkadaşı arıyor..bunlara birileri geliyor bu telefonda ivanka da yanımda diye dilli düdük yapıyor herkese, mecburen gitmek zorunda kalıyorduk...niye devam ettiğim konusuna gelince, bununla tanışmam konusunda tam 1 ay ailem ısrar etti, ben normalde böyle bişeye bulaşmak istemiyordum, çok iyi aile şöyle böyle, kapımızı arşınladı aracı olan kadın...bende annemin ısrarrına dayanamadım, çünkü babam arka planda ne zaman evlenecek kimseyle tanışmıyo bunlar iyi aile o su var bu su var diye köpürürken..kabul ettim...tüm bu şeyler yaşanınca yakın gördüğüm ablama anlattım durumu ondaki nasıl bir mantıksa erkektir dener mantığıyla sana şaka yapmıştır..bakalım iiyi kızmısın denemiştir telkinleriyle...geçiştirdiler..babamla bi kez konuşayım dedim bu kadar detaylı anlatmadan..babamda...sana göre herkes kötü, ben bunun ailesini iyi biliyorum...diyerek kesitirip attı...bu esnada bende zaten bu çocukla ilgili kalan şeyleri öğrendim... bu konuyla alakalı aileme bi dahada yorumyapıp polemiğe girmek istemedim. en son anneme anlatıtm işte...yarında babamla konuşacağım..

Annenın babanın senı anlamaması garıpmiş. Ablanın senı denemıştir şaka yapmıştır demeside saçma .kimki onlar denıyorlar neyı denıyorlar yaa ..... Bıkere o ınsanla aynı çevrede olman bıle gereksız ver yolunu gitsin .sevgılın çok türk fılmı izlemiş tarık akanın vardı öyle bir rolü :) aklıma o geldi puhahaha :))) canım sen salla bunu bence :)))

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar, ama gerçekten bazı yorumlar beni çok kırdı..''bu durumdan zevk haz yada hoşlanma duyduğumu ve gerçekten tavsiyeye ihtiyacım olmadığı halde mağdur imajı yarattığım gibi..''...evet o kişiden hoşlanmıştım fakat aşık olmadım, evet yaşadığım hiç bişeyi bağıra bağıra söyleyemiyorum, içimde yaşıyorum.cesaretsizlikse bunun adı evet öyleyim..... konu nasıl kapatılır bilmiyorum, bileniniz varsa yazarsa sevinirim...yoksa kimsenin değerli vaktini almak değildi niyetim...bazen burnunun ucunu göremeyecek kadar insanların kafası karışık olabiliyor.....

yinede teşekkürler vakit ayırıp cevapladığınız için...

Canim ben zaten sana kotu bisey demedim.Eger hoslandiysan flaan olabilir tabiki,dogal bisey.Sadece bunu bizle paylassaydin daha iyi anlayabilirdik.Ayrica belki haz duyuyorsundur demem de kotu anlamda degildi.Bazen biz kadinlar biri bizle ilgilendigi zaman,mantiksiz oldugunu bildigimiz halde,kendimizi iyi hissediyoruz.Senin durumun da boyledir belki diye dusundum.Umarim anlamissindir beni

Cunku bana da olmustu bi kere biraz daha kucukken.Hoslandigim kisi boyle her kiza bakan,yilisik bi tipti,biliyordum ben de ne mal oldugunu ama iste benle ilgilenince de seviniyodum biraz.Sacma ama napalim,ilgiden hoslaniyoruz.=)

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

cnm kardeşim neden kendini üzüyorsun böyle seviyesiz bi erkekle neden halen birliktesin ne mal olduğu ortada ayrılsana

canım kaç kurtar kendinii, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, baban illa bıdı bıdı ederse de baba tarzlarımız uyuşmadı, ben evlenene kadar çok samimi olmayı istemiyorum dersn, baban da analr ve bir şey demez :)))))

Şaka mı bu?!?
Ben yanlış okumadıysam size "Birkaç gece geçirelim." diyor.
Yine ben yanlış okumadıysam evlenip ayrılmış bir bayanla "Gezelim" vs. diye mesajlaşıyor.
Ve ben yine yanlış okumadıysam siz arada aileler var diye bu ilişkiyi nasıl kurtaracağınızı soruyorsunuz.
Ortada "İlişki" de yok "Sevgili" de yok "sevgi" de yok...
Sizi aldatmış, ne teklifinde bulunmuş siz hala ona sevgilim mi diyorsunuz?
Yapmayın Allah aşkına!

ailesi şaka gibiymiş yani hatta ev ortamları korku filmi gibi sen gelince sıvışan anne baba kızkardeşin bile bile başkalarını ayarlamaya çalışması allah kurtarsın seni kardeşim..şuda dikkatimi çekti sürekli onla ilgili sana haber yetiştiren birileri var şöyle kötü böyle sapık diye o kişiler acaba senin için ne diyolar sağda solda herkes niye bu kadar burnunu sokar başka ilişkilere anlamıyorum eski kız arkadaşı seni arayıp sana zarar gelmesin beni ortada bıraktı diyo ona neymiş çokmu iyilik meleği oldu herkes kimseye güvenme canım o getir götür yapanlara sen gördüğünü yaşadığını biliosun bence artık evlerinin önünden bile geçme ailece kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyolar madem güzelde bi kızmışsın yazık değilmi sana sen bu sabrınla seni el üstünde tutacak biriyle olmayı hakediyosun salla gitsin ailenede onun niyeti evlilik değil vaktimi boşa harcarım görüşmekle de anlamalarına yeterde artar bile bence

Amaaanıııın !
Senin olayın cok farklı be arkadasım. Eğer derdin tek başlıktaki gibi olsaydı cevabım cok net kacan kovalanır arama derdim ama.. Simdi söyleyecek birşey bulamıyorum.

Tabi ki tekmeyi basacaksın. Başka bir cevabı yok. Kısa ve öz. Amacı ne mi? Amacı umursamaz davranıp seni yatağa atmak. Umursamaz davranıyor nasıl atacak dersen, kaçan kovalanır yapacak. Sen de , sözde umursanmak için onun kucağına atacaksın kendini. Sinir oldum. Yine benzer tip bir erkek.

onun icin var oldugunda/ onunla oldugunda ya mecburiymis gibi yada durumdan istifade ediyor..
sen olmayincada, olmasanda fark etmiyor onun iicin, aramiyo seni aklina gelmiosun..
bisey hissetmiyo sana karsi.. sadece bir ''kiz'' oldugun icin ilgi gosterirse gosteriyo..

sonucunuda sen dusun artik. bence bunlar neyapmani ggosterebilcek kadar yeter de artar bile

yhaa aaaa benmde kafam karişti konuyu okurken uf derstsiz basima dert açtm gibi de ben de erkek arkadşimin annesi ile taniştim ewlerine gitmiştik annesi ile biraz tabi oturdk sohbet ettk fln ben heyecanlylm fln sonra annesi kalkti komşuya gitti gerçi normalde hep komsuda oluo ama yalniz birakma sebebi o muyduu :// ama günahini almim burdaki gibi olmadi sadece normal bi sewgilide olmasi gereknler olduda
yinede kafam karişti
şu anda askerde ama hala annemin yanina git die tutturuo eğer kötü bi niyet olsa öyle olmazdi dmi :/
ewine iki kere gittim ikisindede annesi bi süre sonra yalniz birakti ama öyle git gel demiodu annesine arada bir geliodu yok yok öyle diildir dmii yaa
bir de erk. arkç söyledigine göre ilk ewine götürp yani ilk annesi ile yüzyüze taniştirdigi benmişm normalde telde knştrmş fln ama yüzyüzü hiç olmamiş işte ilkmişim bana bu da pek inandirici gelmio ama bilmyrm.
annesi çok anlayişli sakin biri neyse
giderken ben çok tedirgn o çok rahtti ben bundan inanmadm sordm ztn çok rahatsn ben ilk olduguma inanmyrm fln die görünce anlican fln dedi rahatligimi rahat olmasinin sebebi annesinin rahaltiğymiş annesi ile arkadaş gibiler biraz mantikli geldi ama ilk tanstrdigi değilimdir diorm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…