açıkça babana söyle canım anlat,senin anlattıklarına ben bile sinir oldum vala.yol yakınken kaç kurtar kendini
Merhaba Kızlar; beni 3 aydır türlü türlü sıkıntıya sokan bi sevgilim var...özetle anlatayım...
biz bununla babamın bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştık çıkmaya başladık...çıkmaya başladıktan bir süre sonra en yakın kız arkadaşımdan bununla ilgili bir sürü şey duydum:18:...tesadüfün böylesi ki bunu çevremden bir sürü kişi tanıyormuş..şimdiye kadar çıkmadığı kız kalmamış, hayatında hiç kimse onun hayatında tek olmamış, hep bir ka kişiyi birlikte idare etmiş durmuş,yatıp kalkmadığıda kişi kalmamış, hatta tanıyanlar o bir sapık bile diyor...çıkmaya başladığımız ilk zamanlarda ben de çalışıyordum(1 ay sonra ayrıldım işten) beni deli gibi arıyor, mesajlar yazıyor, her akşam msn de görüşmek istiyor, illakide akşamları işyerinden almak istiyordu...benim işten ayrılmamla onunda ilgisinde azalma oldu ne alakaysa ...bi akşam msn de konuşurken bana kullandığı bir sosyal ağın şifresini verdi...bende böyle şifre didikleme işlerinden nefret ettiğimden dikkate almadım....konuşma bitince şeytan dürttü bi not edeyim belki..ileride igrer bakarım dedim.:26: neyse ben bunun şifresini bi süre kullanmadım...bu arada bu ailesiyle tanıştırmak için ısrar etmeye başladı..bende acayip kastım kendimi...erkendi daha..neyse yakın arkadaşımı aradım..onada söyledim, malum kendisi tanıyordu onu..oda dediki kendini özel sanma onun eve attığı kızların haddi hesabı yok dedi...tabi ben şoklara karışmış vaziyette ...bunlara gittim annesiyle tanıştık babasıyla yengesiyle..neyse bunlar bizi bulunduğumuz dairede tek başımıza bıraktılar ..önümüzede üç beş kuru pasta kola flan koydular...bende büyük hayal kırıklığı tabi...tabi bunun bana sulanması, hatta saldırır gibi öpmeye kalkması ağlıcaktım orda o kadar tuhaf oldum...sonra bana durduk yere benimle bi kaç gece geçirsene demesiyle artık iyice sinirlerim zıplamaya başladı...dedim ona ben baklrieyim öyle onunla bununla üç gece 8 gece geçiremem dedim.ve ondan sonra hep onların evinde görüştük...hiç dışarıda görüşmedik..be bu durumdan acayip huylandım...kesin başka bi kız arkadaşı var pişti olmaktan korkuyor diye düşündüm..bi akşam onlara gittiğimde onun hareketlerinden acayip işkilllendim ve bunun adresine girdim...taaa zamanın birinde çıktığı ve şuan eşinden ayrılmış olankızla konuşmaları var, gezelimm edelim diye, sonraki zamandada diğer kızlarla gezelim edelim muhabbetleri, bu sadece internette olan kısım telefon olayına ise hiç giremiyorum, kimbilir orda ne haltlar karıştırıyor ..işi dolayısıyla sürekli yurt dışı şehir dışı yurt dışı kdınlar kızlar (( sonra benden bahsederken annemin bulduğu kız ama bu seferki güzel çıktı diyor internette arkadaşlarına tabi ben bunların hiç birini ona söylemedim, büyük ihtimalle bu akıllı geçinen zat ı muhterem şifreyi bana verdiğini unuttu...
ben dışarı çıktığımda ona haber veriyorum, saygıdan ölecem ya ben ne arıyor ne soruyor ne kıskanıyor, ne sorguluyor,yanyana gelince konuşacak bişey bulamadığımızdan saf saf oturuyoruz....ya bir erkek hiç mi merak etmez, hiç mi yemeğe çıkalım demez, hiç mi kıskanmaz...annemlede konuşuyoruz bunları, annemde ne katlanıyorsun deyip duruyor, haklı sonuna kadar ama ben sadece şaşkınlıkla izliyorum, bu adamın amacı ne ki arada aileler var bu napmaya çalışıyor, babam biliyor ki babam arada yakın tanıdıklar olmasa ve bu adamın anasını babasını tanımasa asla bu kadar uzun süre görüştürmezdi, şaşkınlığıma ses çıkarmıyorum, film izler gibi izliyorum karşıdan..delirmek üzereyim... ben ararsam arıyor, ben mesaj yazarsam cevap dahi vermiyor..sizce napmalıyım?? herşeyden önemlisi bu adamın amacı nedir?? madem ilgi göstermiyor, o halde çeksin gitsin silah zoruyla tutanda yok, acaba benim ayrılmamımı bekliyor?? bunun niyetini o kadar merak ediyorum ki..o derece olur...kızlar yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim
gerçek misin sen? bu kadar tahammül mümkün değil yani...
ayrıl gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?