blackwomen bu durumdan hiçde memnun değilim aslında...görüşmelerimiz bu adamın ya şehir dışına yada yurt dışına gideceği zamanın bi akşam öncesine denk geliyordu...her hafta biryerlere gdiyor uzun süreli. o tanışma akşamında sonrada onunla hiç yalnız kalmadık..gittiğimde eşyalarını toplar vaziyette hazırlıklarını yapıyor ben annesiyle konuşmaya çabalıyordum..görüştüğümüz diğer zamanlarda onlarda olan teyzeleriyle bilmem neleriyle tanıştım...tanışma fasılları bitince zaten yaklaşık 1 ayı geçecek eve falan gitmedim..niyeyse her hazırlanıp hah tamam bu sefer dışarı çıkıcaz diye yola çıktığımda anası teyzesi kız kardeş i bilmem nesi arkadaşı arıyor..bunlara birileri geliyor bu telefonda ivanka da yanımda diye dilli düdük yapıyor herkese, mecburen gitmek zorunda kalıyorduk...niye devam ettiğim konusuna gelince, bununla tanışmam konusunda tam 1 ay ailem ısrar etti, ben normalde böyle bişeye bulaşmak istemiyordum, çok iyi aile şöyle böyle, kapımızı arşınladı aracı olan kadın...bende annemin ısrarrına dayanamadım, çünkü babam arka planda ne zaman evlenecek kimseyle tanışmıyo bunlar iyi aile o su var bu su var diye köpürürken..kabul ettim...tüm bu şeyler yaşanınca yakın gördüğüm ablama anlattım durumu ondaki nasıl bir mantıksa erkektir dener mantığıyla sana şaka yapmıştır..bakalım iiyi kızmısın denemiştir telkinleriyle...geçiştirdiler..babamla bi kez konuşayım dedim bu kadar detaylı anlatmadan..babamda...sana göre herkes kötü, ben bunun ailesini iyi biliyorum...diyerek kesitirip attı...bu esnada bende zaten bu çocukla ilgili kalan şeyleri öğrendim... bu konuyla alakalı aileme bi dahada yorumyapıp polemiğe girmek istemedim. en son anneme anlatıtm işte...yarında babamla konuşacağım..