• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramayan, sormayan,kıskanmayan sevgilim var ve tavsiyelerinize ihtiyacım var:'(

Canım bence de hemen bırakmalısın onun niyeti iyi değil, amacı kızlarla eğlenmek sadece. Ciddi olsaydı sana bunları yapmazdı, hakkında sapık olduğunu duymuşsun, bana da sapıkça saldırdı öpmeye kalkıştı demişsin. Adı üstünde işte, görünen köy kılavuz istemez, sapığın ta kendisi. Bence arkana bile bakmadan kaç!

yhaa aaaa :( benmde kafam karişti konuyu okurken uf derstsiz basima dert açtm gibi de ben de erkek arkadşimin annesi ile taniştim ewlerine gitmiştik annesi ile biraz tabi oturdk sohbet ettk fln ben heyecanlylm fln sonra annesi kalkti komşuya gitti gerçi normalde hep komsuda oluo ama yalniz birakma sebebi o muyduu :// ama günahini almim burdaki gibi olmadi sadece normal bi sewgilide olmasi gereknler olduda
yinede kafam karişti
şu anda askerde ama hala annemin yanina git die tutturuo eğer kötü bi niyet olsa öyle olmazdi dmi :/
ewine iki kere gittim ikisindede annesi bi süre sonra yalniz birakti ama öyle git gel demiodu annesine arada bir geliodu yok yok öyle diildir dmii yaa
bir de erk. arkç söyledigine göre ilk ewine götürp yani ilk annesi ile yüzyüze taniştirdigi benmişm normalde telde knştrmş fln ama yüzyüzü hiç olmamiş işte ilkmişim bana bu da pek inandirici gelmio ama bilmyrm.
annesi çok anlayişli sakin biri neyse
giderken ben çok tedirgn o çok rahtti ben bundan inanmadm sordm ztn çok rahatsn ben ilk olduguma inanmyrm fln die görünce anlican fln dedi rahatligimi rahat olmasinin sebebi annesinin rahaltiğymiş annesi ile arkadaş gibiler biraz mantikli geldi ama ilk tanstrdigi değilimdir diorm?

canm bence kadin illa sizi yanliz birakmak icin degilde, oyle hani bunlarin yanindami oturucam boyle diye gitmis olabilr.. napcam benbruda diye veya arkadasa gideyim bi diye gitmistir.. de
sanki bana kadin aliskinmis gibi geldi, erkegin eve kiz getirmesi normalde sende onlardan birisin diye ustune dusmemistir, hani sen ilk olsaydin ilgilenirdi seni tanimaya calisirdi otururdu misafir gelmis diye.. hani sizle otrurdu gibime geldi..ama oyle de degilse yani kadin erkegin eski sevgililerine aliskin oldugundan degilde sadece, ''aman banane'' de karakterinde biriysede yapmis olabilir..

Merak ediyorum daha ne yapmasi gerekiyor ise yaramaz biri oldugunu anlaman icin?
adam sana ahlaksiz teklifte bulunmus, sapik gibi üzerine saldirmis
aldatmis
ilgisiz
ortak bi paylasiminiz yok
ve en önemlisi seni zerre kadar sevmiyor.

Biran önce kurtarmalısın kendini=) 5 ay önce aynı dert bende vardı hatta benim kiı dahada kötüü telefonlarımı 1 hafta acmazdı belkideve 6 ay görüşmemiştik bahaneside işmiişş kendimi deniyorumm şöyle böyllee , migdeme agrılar vücudumda sıkıntıdan birşeyler cıkardı neden böyle davranıyorsun diye sordugumda hep bir bahanee eee bende seviyorumm inanmak istiyordum:) iki buçuk sene birlikteydik ama ilk bir yılı mükemmeldi bende ailesyle onunla bununla tanıştım ve çok fazla şey yaşadık anlattıklarının birebiriydi benimde yasadıklarım aynı şekilde bende cok olayını duymuştum sonraa ne oldu ben bir anda terkettim bunu çok rahatladımm şuan o kadar güzel bir ilşkim var beni dinleyen isteklerime cevap veren tabii bendee tecrübe oldu eskisine göree şimdi diyorum ki kendi kendime ne kadar salakmışım beni sıkıntıya sokan uğraştıran mutsuz eden bir adamla birlikteymişim diyee. SıKılma tatlım herşey geçiyor ben ayrılırsak ölürüm falan diyodum:1::1:Aşktan ölünmüyomuşş onu anladımm hesap verirdim sürekli keşke vermeseydim kim köpek ki o ailem varken ondan önce ona mı hesap vereceğimm (tabi bunlarr sonradan kafama daankk ettii)Neeyyseee =))Umarım senide mutlu edecek kadınlıgını hissettiricek biri çıkarr ...:54:

siz seviyor musunuz bu adımıda böyle uğraşıyorsunuz

biz kızlar garibiz ya da ben oyleyim benimki cok umursar gibi görünüp arada arar ama sürekli msj atar haddinden öte de kıskanır galiba alışma evresi daha yeniyiz biz :s

Merhaba Kızlar; beni 3 aydır türlü türlü sıkıntıya sokan bi sevgilim var:31:...özetle anlatayım...

biz bununla babamın bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştık çıkmaya başladık...çıkmaya başladıktan bir süre sonra en yakın kız arkadaşımdan bununla ilgili bir sürü şey duydum:18:...tesadüfün böylesi ki bunu çevremden bir sürü kişi tanıyormuş..şimdiye kadar çıkmadığı kız kalmamış, hayatında hiç kimse onun hayatında tek olmamış, hep bir ka kişiyi birlikte idare etmiş durmuş,yatıp kalkmadığıda kişi kalmamış, hatta tanıyanlar o bir sapık bile diyor:41:...çıkmaya başladığımız ilk zamanlarda ben de çalışıyordum(1 ay sonra ayrıldım işten) beni deli gibi arıyor, mesajlar yazıyor, her akşam msn de görüşmek istiyor, illakide akşamları işyerinden almak istiyordu...benim işten ayrılmamla onunda ilgisinde azalma oldu ne alakaysa:31:...bi akşam msn de konuşurken bana kullandığı bir sosyal ağın şifresini verdi...bende böyle şifre didikleme işlerinden nefret ettiğimden dikkate almadım....konuşma bitince şeytan dürttü bi not edeyim belki..ileride igrer bakarım dedim.:26: neyse ben bunun şifresini bi süre kullanmadım...bu arada bu ailesiyle tanıştırmak için ısrar etmeye başladı..bende acayip kastım kendimi...erkendi daha..neyse yakın arkadaşımı aradım..onada söyledim, malum kendisi tanıyordu onu..oda dediki kendini özel sanma onun eve attığı kızların haddi hesabı yok dedi...tabi ben şoklara karışmış vaziyette:47::47:...bunlara gittim annesiyle tanıştık babasıyla yengesiyle..neyse bunlar bizi bulunduğumuz dairede tek başımıza bıraktılar:53:..önümüzede üç beş kuru pasta kola flan koydular...bende büyük hayal kırıklığı tabi...tabi bunun bana sulanması, hatta saldırır gibi öpmeye kalkması ağlıcaktım orda o kadar tuhaf oldum...sonra bana durduk yere benimle bi kaç gece geçirsene demesiyle artık iyice sinirlerim zıplamaya başladı...dedim ona ben baklrieyim öyle onunla bununla üç gece 8 gece geçiremem dedim.ve ondan sonra hep onların evinde görüştük...hiç dışarıda görüşmedik..be bu durumdan acayip huylandım...kesin başka bi kız arkadaşı var pişti olmaktan korkuyor diye düşündüm..bi akşam onlara gittiğimde onun hareketlerinden acayip işkilllendim ve bunun adresine girdim...taaa zamanın birinde çıktığı ve şuan eşinden ayrılmış olankızla konuşmaları var, gezelimm edelim diye, sonraki zamandada diğer kızlarla gezelim edelim muhabbetleri, bu sadece internette olan kısım telefon olayına ise hiç giremiyorum, kimbilir orda ne haltlar karıştırıyor:47:..işi dolayısıyla sürekli yurt dışı şehir dışı yurt dışı kdınlar kızlar:((( sonra benden bahsederken annemin bulduğu kız ama bu seferki güzel çıktı diyor internette arkadaşlarına:47::47::47::47::47:tabi ben bunların hiç birini ona söylemedim, büyük ihtimalle bu akıllı geçinen zat ı muhterem şifreyi bana verdiğini unuttu...
:10:ben dışarı çıktığımda ona haber veriyorum, saygıdan ölecem ya ben:(:14: ne arıyor ne soruyor ne kıskanıyor, ne sorguluyor,yanyana gelince konuşacak bişey bulamadığımızdan saf saf oturuyoruz....ya bir erkek hiç mi merak etmez, hiç mi yemeğe çıkalım demez, hiç mi kıskanmaz...annemlede konuşuyoruz bunları, annemde ne katlanıyorsun deyip duruyor, haklı sonuna kadar ama ben sadece şaşkınlıkla izliyorum, bu adamın amacı ne ki arada aileler var bu napmaya çalışıyor, babam biliyor ki babam arada yakın tanıdıklar olmasa ve bu adamın anasını babasını tanımasa asla bu kadar uzun süre görüştürmezdi, şaşkınlığıma ses çıkarmıyorum, film izler gibi izliyorum karşıdan..delirmek üzereyim... ben ararsam arıyor, ben mesaj yazarsam cevap dahi vermiyor..sizce napmalıyım?? herşeyden önemlisi bu adamın amacı nedir?? madem ilgi göstermiyor, o halde çeksin gitsin silah zoruyla tutanda yok, acaba benim ayrılmamımı bekliyor?? bunun niyetini o kadar merak ediyorum ki..o derece olur...kızlar yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim:54:

eğer boleyse bnce ondan ayrılmalısın. bole insanlar etrafına zarar verir.bnmde buna bnzer sorunlarım war ama bnkisi ole kızlarla falan işi yok sadce ilgisiz we birazda paranoyak ilgisizliği çok ii anlıyorum ama inan ondan ayrılmalısın çok üzülürsün ilerde :5::5:

yapılan her yorumu tek tek defalarca okudum, kendi yazdıklarımıda:77:....teşekkür ederim ilginiz için..son gelişmeleri yazmak istdim

babama anlattım durumu...babamda beni haklı gördü...hatta çokda sinirlendi...gidip bir sürü şey yapacaktı, yalvar yakar zor durduk annemle...dedim boşver baba değeriyle kalsnlar...seninle görüşmek istemiyorum diye mesaj yazdım....cevap falanda vermedi...vermesin hiç umrumda bile değil...:97:

şimdiarkadaşlarının yannda; ben onu bira içerken gördüm-ki kırk yılda bir ilk defa_, ben öyle kız istemem, bi sosyal paylaşım sitesinde yüzü geçik arkadaşı var herkes fotoğraflarına yorum yapmış, yok şöyle kötü, yok böyle kötü...bir sürü şey söylemiş...birde arkamdan atarak tutarak ilk görüşmede elimi tuttu, öptü, şunu yaptık bunu yaptık diyede nkelimeler düzmüş.:47:.tabi onunla bir gece geçirmediğim onun içine bayağı bi oturmuş. annesine de bak bu kızda ....... çıktı demiş:47: siz noktalı yereri alarsınız kızlar...şimdi bu sözler karşısında şeytan diyor çık ağzına geleni say....ama hiç muhattap bile olmayacağım.....kız kardeşi var ve ilerde kızı olabilir, hadi benden korkmuyo bari Allah tan korksun....hiç onla bağlantıya dahi geçmek istemiyorum o kadar sinirli olduğum halde:20:...zaman akkoyun karakoyun kim ortaya çıkaracak zaten....hem o böylesine karaktersiz ve ş...sizken ,dua etsin benim gibi biriyle tanıştğına....hakettiği tarz da kız profili belli onu bulacaktır zaten....Ettiği tüm sözlerle Allah'a havale ediyorum onu...

bu durumdanda edindiğim dersler oldu tabi...bi daha asla ortada verilmiş bi evlilik kararı yoksa..anasıyla babasıyla dıdısıyla tanışmayacağım:41:...daha önceki yorumlardada okudum....anası babası yalnız bırakıyosa bi çifti gerçekten durumdan işkillenmek lazım...bu tipler eve giren çıkan kızlara alışkın oluyor...

Allah ıma çok şükür kurtuldum..kızlar sizlerede yürekten teşekürler, çiçekler , öpücükler:71::71::71::54::54::54:

yapılan her yorumu tek tek defalarca okudum, kendi yazdıklarımıda:77:....teşekkür ederim ilginiz için..son gelişmeleri yazmak istdim

babama anlattım durumu...babamda beni haklı gördü...hatta çokda sinirlendi...gidip bir sürü şey yapacaktı, yalvar yakar zor durduk annemle...dedim boşver baba değeriyle kalsnlar...seninle görüşmek istemiyorum diye mesaj yazdım....cevap falanda vermedi...vermesin hiç umrumda bile değil...:97:

şimdiarkadaşlarının yannda; ben onu bira içerken gördüm-ki kırk yılda bir ilk defa_, ben öyle kız istemem, bi sosyal paylaşım sitesinde yüzü geçik arkadaşı var herkes fotoğraflarına yorum yapmış, yok şöyle kötü, yok böyle kötü...bir sürü şey söylemiş...birde arkamdan atarak tutarak ilk görüşmede elimi tuttu, öptü, şunu yaptık bunu yaptık diyede nkelimeler düzmüş.:47:.tabi onunla bir gece geçirmediğim onun içine bayağı bi oturmuş. annesine de bak bu kızda ....... çıktı demiş:47: siz noktalı yereri alarsınız kızlar...şimdi bu sözler karşısında şeytan diyor çık ağzına geleni say....ama hiç muhattap bile olmayacağım.....kız kardeşi var ve ilerde kızı olabilir, hadi benden korkmuyo bari Allah tan korksun....hiç onla bağlantıya dahi geçmek istemiyorum o kadar sinirli olduğum halde:20:...zaman akkoyun karakoyun kim ortaya çıkaracak zaten....hem o böylesine karaktersiz ve ş...sizken ,dua etsin benim gibi biriyle tanıştğına....hakettiği tarz da kız profili belli onu bulacaktır zaten....Ettiği tüm sözlerle Allah'a havale ediyorum onu...

bu durumdanda edindiğim dersler oldu tabi...bi daha asla ortada verilmiş bi evlilik kararı yoksa..anasıyla babasıyla dıdısıyla tanışmayacağım:41:...daha önceki yorumlardada okudum....anası babası yalnız bırakıyosa bi çifti gerçekten durumdan işkillenmek lazım...bu tipler eve giren çıkan kızlara alışkın oluyor...

Allah ıma çok şükür kurtuldum..kızlar sizlerede yürekten teşekürler, çiçekler , öpücükler:71::71::71::54::54::54:

Gözün aydın canım benim. Öyle bir pislikten kurtulmana gerçekten sevindim. Bırak arkandan ne laf ederse etsin. Onun zaten ne olduğunu eminim çevresindekiler de biliyorlardır.. Tebrikler kararından ötürü..

Bence bişey hissetmediğindendir seven insan böyle yapmazki her an onu düşünür merak eder bence öyle:44:

canm bence kadin illa sizi yanliz birakmak icin degilde, oyle hani bunlarin yanindami oturucam boyle diye gitmis olabilr.. napcam benbruda diye veya arkadasa gideyim bi diye gitmistir.. de
sanki bana kadin aliskinmis gibi geldi, erkegin eve kiz getirmesi normalde sende onlardan birisin diye ustune dusmemistir, hani sen ilk olsaydin ilgilenirdi seni tanimaya calisirdi otururdu misafir gelmis diye.. hani sizle otrurdu gibime geldi..ama oyle de degilse yani kadin erkegin eski sevgililerine aliskin oldugundan degilde sadece, ''aman banane'' de karakterinde biriysede yapmis olabilir..

Çok güzel yazmişssn mantikli şeyler ama bugün güzel brşey oldu :) bilmyrm ama ben iyi düşünüyrm artk yani :) bi paylaşim szlede yine .. :)

5 temmuzda doğum günü hediye alcam ben buna askerde zaten o yüzden beden konusunda tam emin olamadm kendisnede sormak istemedm sürprz olsn die
o an bi cesaret geldi normalde alişkn diilm bende böle şelere o yüzden cesaret geldi diorm .)
annesini aradm sormak için arayana kadar heyecanlydm aradm knştm
o kadar tatli bi knşmaydiki anlatamam :)
hani zaten ewine gittigimdede çok tatlydi ama
burayi okuyunca hani öyle ibrakip gitmesi biraz kariştirdi kafami ama orda hani bi düşüncesi yoktu bence bizi rahat birakmak için bi de ben baya çeknmiştm farketti ondan fln olsa gerek die düşünüorm da
tabii söylediklerinizde yine aklimda unuttu hemen demeyin :)
aradigima çok swindi ya o an o kadar mtlu oldmki bende anlatamam :)
uzun uzun knştu yanina gitmişti annesi orda knşmşlar erkek arkim sormş yanina gelcekti geldimi die fln salak ben gidememiştm işte cesaret edip söylemiş fln anlatmiş bunlari annesine dua eti telefonda fln ay iyiydi ya güzel knştk baya bi sonra bedenini öğrendm zahmet etme fln dedi yok ne zahmeti dedim bi iki gün sonrada yanina gidim bi diorm umarm ii yapiormdur hayirlisi olur ve herkesede güzeli nasip olur inşallah :)

Back