aramalimiyim?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
Merahaba Kizlar, uzun bir aradan sonra yine burdayim..

zehirli sarmasiklarimdan kurtuldum, arindim..uzun süre yalnizdim ve kendimi dinledim..

eskiden muhabbetim olan bir erkek arkdasim yazmisti 2 ay önce Kadar whatsapptan, aramizda hoslanti vardi ama gerisi gelmemisti, kontagimiz kesilmisti..

selam nasilsin, bir görüselim mi diye yazmis bende isim olmaz diye geri yazmadim ve sildim numarasini..
olsa taa ozamanlar olurdu olsaydi biseyler dedim icimden o anda..

nedense son bi kac gundur acaba yazsamiydim diye icim icimi yiyor..Dogru Düzgün basbasa vakit gecirmedik aslinda hic.. belki deneyebilirdik diyorum simdi..belki simdi Dogru zamandir?

ama numarasini sildigim icin, ve sadece is yeri numarasini bildigim icin (google dan arattim) aramaya cekiniyorum ve ne dicemi bilmiyorum.. sesini de tam bilmedigim icin ya is arkadasi cikarsa telefona.. Hemde rahatsizlik vermis olmaz miyim is yerini arasam? ayip olurmu yani?

sizce arasam mi, aramasam mi? ne desem? kendisi cikmazda, is arkadasi ciksa napicam?

siz olsaydiniz napardiniz? lütfen yardimci olurmusunu? cok kararsizim..

adama cevap vermeyip numarasını sildikten sonra ne yazacaksın ki? kusura bakmayın ama yaptığınız ayıp yani numara silmek nedir.? insan nezakaten hayır der, kadınlar karşılarındaki erkeklere bu şekilde davranmaktan ne zevk alıyor anlamıyorum. yazmayın.

anlik davrandim.. o an öyle yaptim, keske silmeseydim, simdi kivranmazdim böyle

Bence ara ne kaybedersin..
Suan keske yazsaydim diyorsun.
Bir kac sene sonra keske yazsaydim dersin

Sosyal medya hesabinda kiz arkadasi falan yoksa yaz derim.

bence ilk düşünceniz doğru. bir şeyler olsaydı önceden olurdu. dolayısıyla yeniden aramanıza gerek yok.

işyerini arama bence saçma olur. Eğer telefonundan mail hesabına giriş yapıyorsan otomatik olarak, telefonunda mailin kayıtlı ise yani, sildiğin numaralar çıkıyor silinmiş öğelerde mailde.

işyerini arama bence saçma olur. Eğer telefonundan mail hesabına giriş yapıyorsan otomatik olarak, telefonunda mailin kayıtlı ise yani, sildiğin numaralar çıkıyor silinmiş öğelerde mailde.

baktim canim, yok orda cunku hic kayit bile etmedim ve 2 ay Kadar oluyor..yazali bana

baktim canim, yok orda cunku hic kayit bile etmedim ve 2 ay Kadar oluyor..yazali bana
Telefonunda hiç kayıtlı olmadıysa çıkmaz tabi. eklemiş ve silmiş olman lazım orda çıkması için. Telefoncudan nasıl alacaksınki? Bence vermezler ancak tanıdık olması lazım.

Bosluktasin muhtemelen ilgi alaka sevilmek ihtiyaclarin var belkide.eger isteseydin o an yazardin.
Ayrica cevapsiz birakip no silmek niye.bu kadar kaba olmaktansa selam iyi malesef yogunum diyebilirdin.
Arama derim

Bosluktasin muhtemelen ilgi alaka sevilmek ihtiyaclarin var belkide.eger isteseydin o an yazardin.
Ayrica cevapsiz birakip no silmek niye.bu kadar kaba olmaktansa selam iyi malesef yogunum diyebilirdin.
Arama derim

vallahi aynen öyle, ilgiye, sevgiye ihtiyacim var Dogru.. ve artik Dogru insani bulup ciddi birseyler istiyorum, ailemi kurmak huzurlu bir yuva istiyorum.. ordan oraya savrulmak istemiyorum.. basimda bir esim olsun istiyorum..cokmu sey istiyorum...ve bu cocukta gayet dürüst bi cocuk ..yaslarimizda ayni belki oda ayni seyleri istiyodur, bekliyodur.. denemekten zarar gelmez diye dusunuyorum

Telefonunda hiç kayıtlı olmadıysa çıkmaz tabi. eklemiş ve silmiş olman lazım orda çıkması için. Telefoncudan nasıl alacaksınki? Bence vermezler ancak tanıdık olması lazım.

ya aslinda bi tanidik var telefoncuda ama bilmiyorum yapar mi.. hani kurallar fln var ya..

Hayir.. hic bisekilde bulamadim, ortak arkadaslar vardi ama onlarda eskilerde kaldi, sadece is yerini ve is telini biliyorum.. baska türlü bilmiyorum..
İşyeri nasıl bir yer? Ne iş yapıyor? Mesela öğle yemeğine fln çıkıyorlarsa o saatlerde tesadüfen işyerinin önünden geçiyor olabilirsin

vallahi aynen öyle, ilgiye, sevgiye ihtiyacim var Dogru.. ve artik Dogru insani bulup ciddi birseyler istiyorum, ailemi kurmak huzurlu bir yuva istiyorum.. ordan oraya savrulmak istemiyorum.. basimda bir esim olsun istiyorum..cokmu sey istiyorum...ve bu cocukta gayet dürüst bi cocuk ..yaslarimizda ayni belki oda ayni seyleri istiyodur, bekliyodur.. denemekten zarar gelmez diye dusunuyorum
: ) yok cok sey istemiyorsun tabi ki.
Ilgi sefkat sevgi kadini besler.
Ama mantikla hareket ediyorsun birazda sanirim.
Olumsuzda olsa bir cevap vermeye bile tenezzül etmemissin.boslukta aklina gelen kisi olmus.sonrasinda birseyler baslasa bile ne kadar doyurucu ne derece verimli bir iliski olur.
1 2 kahve icmelik tamam bu diyemezsinde.
Illa da aklinda kalacaksa aramaktansa face instagram vs den bul.
Telefonum bozulup numaralar gitmisti cevap yaAmamistim de

X