- 16 Şubat 2019
- 46
- 25
-
- Konu Sahibi Kahve ve ben
Bende öyle düşündüm ama herkes çağırıp beni aramaları çok üzdü hem benim abim ve yeğenime bir sorunum yok en azından yeğenim gönül almak için cagirsaydi diye geçti içimden zaten ben tek gidecektim davet etselerdiSen sana yakışanı yap
Eşimden dolayı bana tavır aldıklarını düşünüyor çünkü her yerden engellemislerAra kapat. Hala utanmiyorlarsa kendi hallerine birak. Kocan baska sen baskasin.Senin problemin yok saniyorsun ama buradan hic de oyle gorunmuyor.
Siz arayın ve neden davet edilmediğinizi sorun anne ve babanız hayattaysa onları arayın neden davet edilmediğinizi problem eşinleymiş zaten tek giderdinizEşimden dolayı bana tavır aldıklarını düşünüyor çünkü her yerden engellemisler
Merhaba herkese bu ilk konum umarım doğru yere acmisimdir. Abimin kızının nişanı vardı eşim ve abim arası bozuk konuşmuyorlar bundan ötürü benimde davet etmediler sizce yigenemi arayıp tebrik etmeli miyim
Bence madem içine de dokundu.Bende öyle düşündüm ama herkes çağırıp beni aramaları çok üzdü hem benim abim ve yeğenime bir sorunum yok en azından yeğenim gönül almak için cagirsaydi diye geçti içimden zaten ben tek gidecektim davet etselerdi
yeğeninin sucu yok sonuçta bence aramalisinizMerhaba herkese bu ilk konum umarım doğru yere acmisimdir. Abimin kızının nişanı vardı eşim ve abim arası bozuk konuşmuyorlar bundan ötürü benimde davet etmediler sizce yigenemi arayıp tebrik etmeli miyim
Pardon? Ne müsaadesi? Herkes bir birey. Eşi yaptığı herşey için bilgi mi veriyor?Esinden musade al bi buyuklukte sizde kalsin ara bence
Kusluk konularini bilmiyorum ama cok buyuk bir hadiseyse ve ararsa sonradan basini agritcak olaylar olur bide arapsacina cevirirler konusanlar.Genede bi danismali bence.Pardon? Ne müsaadesi? Herkes bir birey. Eşi yaptığı herşey için bilgi mi veriyor?