Aramalı miyim ?

Aramalı miyim

• Ankete Katılan
    65
Eşinizle abiniz arasındaki sorun ne?

Eğer yerinizde olsam ve abim eşime haksızlık yaptı ise eşimi ezip geçip yeğenimi aramazdım.
Ama eşim gereksiz yere kapris yapıyorsa arardım.

Soruna bağlı bence. Eşimi de abimi de ezdirmek istemezdim, haklı olana göre.

Esinizle problemleri var ama sizi de cagirmiyorlar cok uzucu. Ben olsam mesajla ya da arayarak cok uzuldugumu dile getirirdim ve tebrik ederdim. Yegen neticede. Abime kiyarim ama yegenime kiyamam yegen evlat yarisidir bence.

Yiğeninide yengenide arayıp tebrik etmelisin
Hatta konusuyorsan abinide
Eşinle yasadıklarını yasadılar senle ilgili bi durum yoksa büyüklük sende kalsın diye düşün

Merhaba herkese bu ilk konum umarım doğru yere acmisimdir. Abimin kızının nişanı vardı eşim ve abim arası bozuk konuşmuyorlar bundan ötürü benimde davet etmediler sizce yigenemi arayıp tebrik etmeli miyim
Tabiki aramalisiniz bence abinizin davet mevzusu da değişik bizde yakınlar davete tabi değildir. Yani ben de abilerimi davet etmedim hepsi de evli hatta kuzenlerimi amcalarimi teyzelerimi de davet etmedim.yani demek istediğim ancak büyük bir iftira falan varsa aramızda husumet varsa durum değişir ama küçük bi tartışma erkekler daha hararetli tartışır yani arayı bulamayacağınız bir durum olmadığını düşünüyorum .

Merhaba herkese mesajlar i yeni okuyabidim telefon dan yazıyorum yazim hataları olabilir özür dilerim . öncelikle aramadim buna karar verdim ben dışında herkes davet edilmiş şehir dışından bile gelenler var bu yüzden aramadım üstelik bu abim ile öz abi değiliz demek ki beni kendine yakın bir bulmadı eşim ile abim arasındaki konu da eşim hakli ama o ikimiz arasındaki duruma karışmadı

Ben de aramazdım ya. Kardeşini, eşiyle sorunlu diye arayıp sormayan insanın duygusal dünyası kıttır, net. Aynı şey yeğen için de geçerli. Sonuçta o da yetişkin bir insan. Bir saygı, sevgi göstergesi olarak, halasını arayabilirdi. Siz içinizden ne geçiyorsa öyle yapın. Arasanız da aramasanız da, yanlış yapıyor olmayacaksınız.

X