merhaba öncelıkle hayırlı olsun kan vereceksin hormon tahlili ve ultrason muayene eiyolar onagöre iğne tedavisine başlayacaksın daha önce birtakım tahliller istedilermi sizen bilmiyorum ama 2-3 günde bir çağırıyorlar tekrar kan tahlili iğnelere devam edip haa bide ultrasonda muayene ediyolar yumurtaların durumuna göre çağırıyolar ben mesela 27 kasımda adet oldum 2. günü hast. gittim ve 29una iğnelere başladım 5 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum 7 aralıkta yumurtalarım toplandı 11 aralıktada transferim yapıldı tabii bu prosedür kişiden kişiye değişiyor. inşllh Allahım hepimizin yüzünü güldürür. senın ilk denemenmiherkese selamlar kızlar bende tüp bebek tedavisine başlıyacam benim kısa protokol olacak dr um bana adetin 3. günü gelmemi söyledi çok merak ediyorum arkadaşlar 3. günü gittiğimde hangi aşamamalara başlıyacam bana yazarsanız çok sevinirim
allahım hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın
merhaba öncelıkle hayırlı olsun kan vereceksin hormon tahlili ve ultrason muayene eiyolar onagöre iğne tedavisine başlayacaksın daha önce birtakım tahliller istedilermi sizen bilmiyorum ama 2-3 günde bir çağırıyorlar tekrar kan tahlili iğnelere devam edip haa bide ultrasonda muayene ediyolar yumurtaların durumuna göre çağırıyolar ben mesela 27 kasımda adet oldum 2. günü hast. gittim ve 29una iğnelere başladım 5 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum 7 aralıkta yumurtalarım toplandı 11 aralıktada transferim yapıldı tabii bu prosedür kişiden kişiye değişiyor. inşllh Allahım hepimizin yüzünü güldürür. senın ilk denemenmi
bugün adetimin 2. günü yarın hastaneye gidiyorumcanım benimde aynı eglin 3 günü gel dediler sanırım iğnelere başlanacak adetin ne zaman?
canım çok saol seninde hayırlı olsun cevabın için teşekkür ederim yarın adetimin 3. günü yarın dr gidecem çok heyecanlıyımmerhaba öncelıkle hayırlı olsun kan vereceksin hormon tahlili ve ultrason muayene eiyolar onagöre iğne tedavisine başlayacaksın daha önce birtakım tahliller istedilermi sizen bilmiyorum ama 2-3 günde bir çağırıyorlar tekrar kan tahlili iğnelere devam edip haa bide ultrasonda muayene ediyolar yumurtaların durumuna göre çağırıyolar ben mesela 27 kasımda adet oldum 2. günü hast. gittim ve 29una iğnelere başladım 5 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum 7 aralıkta yumurtalarım toplandı 11 aralıktada transferim yapıldı tabii bu prosedür kişiden kişiye değişiyor. inşllh Allahım hepimizin yüzünü güldürür. senın ilk denemenmi
merhaba kuzi ve kedeerli arkadaşlarımcanım çok saol seninde hayırlı olsun cevabın için teşekkür ederim yarın adetimin 3. günü yarın dr gidecem çok heyecanlıyım
allahım sen bizi çocuksuz bırakma yarabbim amin
igin için çok teşekkür ederim ama ben hemen olup bitsin diyorum çok sabırsız bir insanım:1rolleyes:a.s.Ne güzel işte kederlicim yumurtaların yavaş ama sağlam gelişecek buna sevinmelisin. Neden hızlı yumurta gelişimlerinde yumurtanın içi boş çıkabiliyor ve transfer hücre olmadığından yapılamıyor ve hüsranla sonuçlanır. Yavaş yavaş gelişmesi kontrol altında olması çok daha iyi moralini hiç bozma olumsuz hiçbirşey yok Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin.
hadi hayırlısı canım inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunmuştura.s.canımcım şuan benim transferim oldu ayın 26sında hamile olup olmadığım belli olacak inşallah. Allah yardımcımız olsun:1hug:
a.s.YANLIZLIK78 nerelerdesin çok merak ediyorum ne yaptın haber ver canım benim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.:1hug:
eylül cüm senin yum alındıktan sonra 5.gündemi yaptılar transferi öle hatırlıyorum sanki.galiba öle olması daha iyiymiş.o güne kdr gelişen embriyo daha iyi tutunuyomuş diyolar.benim 2. günde transferi yaptılar.bu arada MERUŞE SEN NERELERDESİN.sen benden 2 gün önde gidiyodun.inşllh hamişsindir.sizler için çok umutluyum mutlaka buradan güzel haberlerinizi alıcaz arkadaşlar inanıyorum.aramıza yeni katılan ve tedaviye başlayan arkadaşlarada başarılar diliyorum.Allah yardımcınız olsun.hepinize sevgiler
canım benım nerelerdesin sen merak ettim seni noldu öğrendinmi benim 26 sında belli olaacak az kaldı çatlayacağım Allahım inşllh hamiş oluruz eylül güzel haber verdi sıra bizde canım sen neler yaptın anlat merak ettim
cnm benim ben seni başka sayfalarda bulup mesaj yazarken sana sende beni düşünmüşsün.bak görüyomusun kalplerimiz karşılıklı.:1hug:malesef sabah yaptık testi ve sonuç negatifsenağlama.çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim.sizlerin sonucunu merakla bekliyorum.inşllh sizler hamişsinizidr.sizleri çok özlemişim.hepinizi öpüyorum.:1hug: