Y
_yalnızlık78_
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi _yalnızlık78_
slm arkadaşlar.nihayet bende bugün tedavime başladım.puregonla başlattılar250IU.merak ediyorum bynlar sizde böle yüsek dozlamı başladınız.daha önce deneme de bulunan arkadaşlar tecrübenize ihtiyacım:uhm:mesajlarınızı beklüyorum arkadaşlr:enbuyukkk:
slm arkadaşlar.nihayet bende bugün tedavime başladım.puregonla başlattılar250IU.merak ediyorum bynlar sizde böle yüsek dozlamı başladınız.daha önce deneme de bulunan arkadaşlar tecrübenize ihtiyacım:uhm:mesajlarınızı beklüyorum arkadaşlr:enbuyukkk:
canım ben kasımda başladım ama daha geçemedik puregona.Bugün adet olacaktım pazartesi puregona geçecektik güya ama olamadım hala .(Ben lucrinle başladım önce adetin 21. günü.)
Dr una güven canım ilk denemense eğer tabi yumurtalıklarının ilk muayenesine göre bir dozaj belirleniyor.Gün aşırı kontrollere gideceksin ya bi problem varsa zaten dozajı düşürürler.İlerleyen günlerde biraz biraz azalacak zaten no panic! yasakkelime
Ben ilk tedavimde 300 'le başlamıştım 50 'ye kadar inmişti a.s
cnm meralun temennin için teşk ederm.aslında tedaviden önce daha gergindim ama 2 gündür rahat hissediyorum kendimi.tabii eşimin ve sizlerin destegi buna etkili oldu.hepinize teşklr.resme gelince belki içimdeki kızı anlatıyor oldugundan bu resmi koydumYalnızlık 78 inşallah tutar canım sen rahat ol
yani bu aşamada iyi bir şey yapmak istiyorsan tek yapman gereken rahat olamaya çalışmak kendine dikkat etmek
herşey güzelde senin bu resimdeki kız çok fena ağlıyor ben dayanamıyorum valla içim cızlıyo, gül artık ümidimiz var
muck
teşklr kuzi cim.bu arada senin denemen oldumu merak ettimsevgilera.s.hadi hayırlısı bakalım. İnşallah fazla uğraştırmadan tutar Allah yardımcın olsun
cnm ege üni. de başladım.salı kontole gidicem kan ve ulrason için.bklm neler diyecekler.bu arada senin gebelik oluşmuş muydu yoksa hcg negatif mi çıktı.ve merak ettigim yan etkilerine maruz kalanlarınız var mı.sevgiler 3simay cım:enbuyukkk:canımsın izmirde hangi klinikte tedavini başlattın?
endişelenme, bende 200 ü puregonla başlamıştım 34 tane yumurta oldu ama gebeliğin devamı gelmedi
canim merak etme bende iki defa mikro yaptim tutmadi.bazen 150 bazen 175 durumuna gore degisiyor.zorlu bir surece basladin hayirlisi insallah.sormak istedigin biseyler olursa cevap veririm canim
teşklr kuzi cim.bu arada senin denemen oldumu merak ettimsevgilera.s.
yok canım Ocakta başlıycam ben sabırsızlıkla bekliyorum, işim yüzünden bu ay yaptıramadım çok sabırsızlanıyorum.
cnm butterfly s.sanırım bana kısa protokol dediklerini uyguluyolar yani direk puregon a başlattılar.dr larla konuşabilsek güvenicez ama olmadı bi türlü.nasip kısmet işi ama bu kez daha rahat gibiyim.inşllh bi sorun çıkmaz .hayırlısı bklm.inşllh sende bir an önce başlarsın da deneyimleri paylaşırız seninle.bakarsın sırayla müjdelerimizi veririzbelli mi olur.sevgiler cnm:enbuyukkk:
cnm ege üni. de başladım.salı kontole gidicem kan ve ulrason için.bklm neler diyecekler.bu arada senin gebelik oluşmuş muydu yoksa hcg negatif mi çıktı.ve merak ettigim yan etkilerine maruz kalanlarınız var mı.sevgiler 3simay cım----------------------------------
canımsın aşılama yaptırdığımda puregon yüzünden ohss(over hipersitümülasyonu) olmuştum.riskli bir komplikasyon ama gebelik oluşmadığı için regl döneminden sonra kendiliğnden geçti.
hiç korkma tüp bebek tedavisinde yakın takip edildiğin için olumsuz etkiler çabuk çözülüyor.
benim gebeliğim genelde 4 haftalıktan sonra düştü.sorun nedir bilmiyorum.şubatta ıvf yaptırmayı düşünüyoruz o zamana kadar sebebi araştıracağız. ben kent hastanesinde tedavi oluyorum
bana hep ilk deneme olmuyo ümitlenme dediler kendim üzülmeyeyim diye olumsuz düşündüm ve gercekten olmadı yanlızlık 78 lütfen pozitif düşün olacak inşallah de moralini yüksek tut ben bu sefer öyle düşünüyorum hiç aklıma olumsuz şeyler getirmiyorum olacak gözüyle bakıyorum Allahın iniyle inşallah olacak rahat olmamız lazım stres yapma ben ilkinde çok üzülmüştüm nasıl olacak ne olacak diyee bu sefer gezmeye gider gb gidiyorum rahatım.sonuçta olmazsada heerşeeyde hayır var diye ddüşünüp üzülmemeye çalışacağım.isyan edemiyoruz.
cnm 3simaycım şu ohss nedir ne gibi etkisi var.çünkü bende 3 . aşılamamda sorunlar yaşadım.sonradan yumurtalar büyüyüp kiste dönümüş ve en büyügü 5cm olan 1 kaç tne kist olmuş ve 1 i patladı hastanelik oldum.benimde korkum ondan.çok zorluk yaşadım.eger pis kanı vücuda yayılsaydı organların yıkanması gerekecekti dedi dr.çok agrı çektim vücuduma sıvısı yayılmış.Allah a şükür müdahale gerekmeden atlattım.acaba ohss de bunun gibimi oluyo?