aralıkta tüp bebeğe başlayanlar

• Konu Sahibi _yalnızlık78_

merhaba ewa.cnm benimde ilk denemem oluyor.dedigin gibi 2. günü başlattılar beni de ama bazıları adetin 21. günden başlıyolar.onların daha uzun sürüyor.kendini strese sokma.rahat ol.elinden geleni yap duanı et gerisini de Allah a tevekkül et.hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasib etsin.bu arada benim paztesi yumurtalar toplanacak.dunızı esirgemeyin arkadaşlar.:teselli:a.s.

merhaba yanlızlık78
canım korkma hiç sonuçta 8-10 dakika sürüyo sonuçta değer bu acılara değilmi benimde pazartesi allahım nasip ederse transferim olacak 4tane döllenmiş inşallah sorun çıkmaz pazartesiyi iple çekiyorum. senın kaçtane yumurtan var bellimi canım. hayırlısı hepimiz için umudumuzu yitirmeyelim Yüce Allahım eminimki yüzümüzü güldürecek Senin ve hepimiz için duacıyım rahatlık çok önemli stres yapma gayet rahat ool .toplamadaki acıyı hiç düşünme kişiden kişiye değişiyoormuş kimileri anlamıyoormuş bile,benim normalde adet sancım çok olur. öptüm seni inşallah çok kolay geçer hiç anlamazsın. belki aynı dakikalarda masada oolacağız. Allahım yardımcı olur inşallah hepimize, ellerimizi boş çevirmez inşallah Allah Emanet ol canım kader karrdeşim benim

MERHABA NEDEN ANESTEZİ YAPMIYORLAR BENİM DOKTORUM AĞRILI OLAN TÜM İŞLEMLERDE ÖZELLİKLE YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİNDE ANESTEZİ YAPTIKLARINI HEM HASTANIN KONFORU HEMDE KENDİ RAHAT ÇALIŞMALARI İÇİN YAPTIKLARINI DAHA BEN SORMADAN SÖYLEDİ ANESTEZİ İSTEME HAKKIN VAR BENCE ÇOK KORKUYORSAN İSTE CANIM BENİM DR TRANSFER İŞLEMİNDE EĞER ÇOK KASILIRSAM OZAMANDA ANESTEZİ YAPACAĞINI SÖYLEDİ
KASILMAK OLUMSUZ ETKİLEYEBİLİRMİŞ
BOL ŞANS CANIM UMARIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLURa.s.

meruşecim yaaa bu ege üni den hiç memnun degilim.bişey anlatmıyolarki sadece bugün git yarın gel misali.kaç yumurtam oldugunu sordum sölemediler sadece çok dediler.bi de pregynilden 1 tane vurdular hepsi nasıl çatlıcak bilmiom ama genede rahatım çünkü tevekül durumundayım netice Allah dan.elimden geleni yapıyorum.inşllh fazla agrım olmaz benimde adetim çok sancılı geçer.neticede kasılmamak gerekiyormuş.bunu mutlaka konuşucam zararı yoksa anestezi istiycem.hayırlı haberlerle görüşmek üzere cnm kardeşim bende senin için ve bütün isteyenler için duacıyım.A.E.O.öpüyorum:1hug:

merhaba rüyacım.forumumuza hoş geldin.dedigin gibi anestezi bazen daha iyi olur diyolar kasılmamak adına.ama malesef ben ege üni de yaptırıyorum.doktorlarla görüşemiyoruz.genelde herkesi anestezi olmadan yapıyolar sadece agrı kesici igne vuruyolarmış.bu arada sen ilk kez mi yaptırıyorsun tedavinin neresindesin.kolaylıklar dilerim.inşllh Rabbim hepimize saglıklı bebişler verir.

evet arkadaşım bende ondan dolayı 2.denememde orayı tercih etmedim.çok yoğunlar soru bile soramıyorsun.çok yumurtan var dedilerse bu güzel demek hiç umudunu kaybetme.benim 6taneden 1tanesi döllenmişti ve 1tane konulmuştu bu şansımı tabiiki çok düşürdü moral açısındanda kötü olmuştum hep kendimi 1tane pek olmaz diye hazırlamıştım yani negatif düşünmüştüm.sen bak şanslısın ne güzel çok yumurta demek çok şans ve umut demek 3tane inşallah dölllenir canım ağrıya gelince sen yinede konuş iste anestezi ama dediğim gb kişiden kişiye ağrı değişiyor çok zorlanırsan tekrar iğne yapıyolarmış. aynı gün bir arkadaş varrdı o na tekrar iğne yapmışlardı merak etme çok kısa sürüyor Yüce Allahım yüzümüzü güldürüür inşallah bugün sabah dr um aradı erol bey 4tane döllenmiş büyük ihtimalle pazartesi Allah nasip ederse transferrim olacak.inşallah bebişlerime bişey olmaz içimde büyürler Allahım bize elimize almayı nasip eder inşallah senin içinde dua edeceğim inşallah çok kolay geçer rahat olmaya çalış kendini ne kadar kasarsan okadar kötü olur rahat bırak canım kendini bak sonunda bebişlerimiz olacak öyle dimi?

bide preng liden 5000 iü temi yoksa 10000 iu temi yani 1kutumu yoksa 2 kutu bir aradamı vuruldun merak ettim

meruse canım erol bey dedıgın şifanın erol beyımı banada ona gıt bornovada dıyolar nasıl memnunmusun ege unvst den farkı ne sen ıkısınede gıttın sanırım ordada ege hanım varmıs erdalbeyın kardesıymıs aynı kısılerdenmı bahsedıyoruz bılmıyorum ama egeyle sıfa arasındayımben yardımcı olurmusun canım

merhaba usleciğim
ben ilk denmemi ege de yaptırdım.yani kötülemek istemiyorum orası çok yoğun olduğu için tek tek ilgilenemiyolar eve orda ege hn var ama inanırmısın orada hep hemşirelerle muhatap olduk soru bile soramadık doktora gelipte bilgisi olanlardan öğrendik ege hanımın o olduğunu.şimdi 2.denememi şifada yapıyorum.erol tavmergen ege hn mın kardeşi çok ilgili tranfere o girecek,ilk gittiğimizde dr rafael bey var o bilgi verdi ve psikoloğu var hastanenin gerek duyarlarsa oraya gönderiyolar rahatlaman için gerçi biz görüşmedik herhalde bizi çok rahat gördüler sen kararını ver ege güzel amaa çok yoğunluk old.için ilgi yok.Allahım hepimize neeresi hayırlısıyla oradan NAASİP ETSİN olacağı varsa heryerde olur. maddi olarak tabii özel hst. olduğu için fark var. orada 1400 vermişrik buraya 2040ytl sen karar ver canım dualarım tüm arkşlrm için Allaım yüzümüzü güldürür inşllh:1hug:

bide preng liden 5000 iü temi yoksa 10000 iu temi yani 1kutumu yoksa 2 kutu bir aradamı vuruldun merak ettim
cnm arkadaşım önce 2 kutu dediler sonra ege hanım 1 kutuya düşürmüş.1 toz 1 su vuruldum yani.dedigin gibi inşllh Rabbim yüzümüzü güldürür...bu arada bugün yatış işlemlerini yaptırdım.hast nede kalmadım evim yakın oldugundan. sabah 10 gibi toplanacaklar.hemşireye anestezi için sordum not düştü yarın anestezist ile görüşücem hayırlısı artık.inşllh inanıyorum ki senin 4 taneden mutlaka enazından 1 tanesi gelişecek ve hayırlı haberlerini alıcaz.bende senin için dua ediyorum.A.E.O.:1hug:

merhaba usle cim ben şu an ege üni deyim meruşenin dedigi gibi kalabalık ve bu yüzden ilgilenemiyolar.bişey soramıyosun.doktor ssadece muayene edip çıkıyor gerisi hemşirelerle konuşuluyor.tabii dr dedigim de prof lar degil.op.dr lar muayene ediyor sonra herşey not edilip dosyalara hocalar degerlendirip ögleden sonra hemşireler ilaç dozunu sölüyor.sen ne nasıl oluyor bitiyor bilmiyorsun.ama genede Rabbim nereyi kime vesile kılar bilemiyorum.hepimiz için hayırlı olsun inşllh.sevgilera.s.

merhaba yalnızlık ege ünide mi yptırıyorsun? özel mi? sevklimi? nasıl işlemlerden geçtin. ben afyonda yaşıyorum ailem izmirde aşılama burada denicez. tutmazsa yaza tüp denicez. egede geçen yaz düşük yaptım doktorlar çok yoğun ve ilgisiz ama işlerinde başarılılar.

canim merak etme bende iki defa mikro yaptim tutmadi.bazen 150 bazen 175 durumuna gore degisiyor.zorlu bir surece basladin hayirlisi insallah.sormak istedigin biseyler olursa cevap veririm canim

Selvihancım, ben de bir kere mikro yaptırdım. Sonuç negatif. Sonu hüsran hayal kırıklığı, doktorum geçen ayda başlayalım dedi ama ben bunalıma girdim. olmayacak diye.Ve kaçıyorum. Bu ay ki reglimi bekliyorum . Bu süreçte kilo vermeye odaklandım ve 92'den 84 kiloya düştüm. Sizin probleminiz de sperm hareket azlığımı?

Gittiğin merkeze emekli sandığından faydalananlar da gidebiliyorlar mı acaba?Çok güzel ilgileniyorlar demişsin ya ilerde lazım olursa diye öğrenmek istedim.
Kaç tane embriyo transfer edecekler.Çok fazla olmasına da izin verme.Sonra çoğu tutunca bide onların bi kısmının alınması oluyor.İnşallah sağlıklı bi şekilde kavuşursun bebeğine.Herşeyin başı senin ve bebeğinin sağlıklı olması.

Arkadaşlar dün test sonucumu öğrendim.Maalesef negatif.Yıkıldım resmen.Doktor embriyoların çok kaliteli olduğunu rahim içinde hiçbir problem olmadığını neden kaynaklandığının bilinemediğini söyledi.10 gün içinde adet olmazsan yine gel dedi.Bugün olmam gerekiyordu olmadım.Acaba tüp bebek için alınan hormon ilaçları adet gecikmesine sebep olabilir mi?Hala umudum var sanki.

Bende öğretmenimde eğer aşılamadan sonuç alamazsam tüpü ya Adana da ya da Ankarada yaptırcağım şimdiden sorayım, dedimSağol canım bilgiler için.

Curly o yıkımı bilirim canım aşılamadan sonra bile negatifi öğrenince günlerce umudumu yitirmeyip ya olursa demiştim.Seni anlıyorum tabi ki aşılamada bile böyle üzülüyoruz, senin yıkımın çok normal.Mikroda daha fazla şans veriyorlar.İnşallah sende bi dahaki denemende kavuşursun bebeğine.
Ama ben 12. günden sonra bi mucizeyle yükseleceğini sanmıyorum.Çünkü yerleştirdikleri gün belli, tutsa belli olurdu.
Aşılama olsa belki olabilirdi diye düşünüyorum.

bak gördünmü sormkta fayda var anestezzi alırsın iştee streese girme kolay gececeek inş. benim 5 yumurtadan 4ü döllenmiş inşallah aksilik çıkmaz yarın 1de tranferim olacak
Allahım hepimizin yardımcısı olur inşallah dualarım senin için.
Aynı anda hamile oolcağğız inşaalllah

merhaba akdas ege üni de ssk dan aldıgım raporla yaptırıyorum.daha önce 3 aşılamamı tepecik dogum evinde yaptırdım raporumu aldıkdan sonra ege yakın oldugundan orayı tercih ettim.dr larla görüşme yok yalnızca yumurta takibi yapıyolar.heşeyi hemşirelerle görüşüyoruz.onlarda bazı şeylerde kısıtlılar.herşeye cvp veremiyolar.ama şayet olmazsa (ki inşllh hepimizinki tez zamanda olur)bi dahakine egenin dr larından erolbey yada ege hnm a şifa hast de yaptırmayı düşünüyorum.ama inşllh gerek kalmadan burada başarırız.bklm sabah neler olacak yumurta toplama işleminde hiç olmazsa bu kez konuşsalar bari kaç yumurta var kaç tanesi embriyo olacak.Allah hepimize kolaylıklar versin dayanma gücü versin inşllh.sevgilera.s.

cnm curly üzülme sonuç her ne olursa olsun muhakkak ki hakkımızda hayırlısı oldugundandır.bizim aciziyetimiz burada ortaya çıkıyor işte.düşünsene herşeyi dışarda yapmaya çalışıyor dr lar ama Rabbimiz OL demedikçe olmaz.en büyük sıgınagımız o muhakkak.mutlaka emeklerimizn mükafatını alacagız olsada olmasada.hem belki sabrın deneniyordur nede olsa bu bi imtihan belki de bi daha kine yada ummadıgın anda olacak.hakkımızda hayırlı olsun inşllh.umudunu yitirme.A.E.O.SEVGİLER:teselli:

merhaba eylülcümaynı zamanlarda hastanede olacaz anlaşılan.hemşireyle konuştum not düştü sabah toplama işleminden önce anestezist ile görüşücem ve birazda ısrarlı olucam.hsg filminde ve aşılamalarda çok agrım oldu.bu sefer kendimi kasıyorum onlarda rahat çalışamazlar ısrarcı olucam baklm neler olacak.inşllh bayramdan sonra hayırlı ve pozitif olan haberlerimizide veririz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.A.E.O.sevgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…