Y
_yalnızlık78_
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi _yalnızlık78_
canım benimde adet olmam bekleniyo bu ay bende başlıcam tüp bebek tedavisine adetin 2. günü başlanıyomuş dr öle dedi onu bekliyorum heyecanla bakalım inş. sonuç alıcaz bebegime kavuşmayı iple çekiyorum adet olmayı bu kadar çok istememiştimşutarafagitti
kontrolden yeni geldim cnm.inşllh bu gece 10 da pregynl vurdurcam.pazartesi de inşllh yumurtalar toplanacak.sanırım bize anestezi yapmıyorlarmış.sadece agrı kesici igne yapıyolarmış.biraz bundan korkuyorum ama genede bugüne kadr kolay geçti herşey.aşılamada çok strese girmiştim.bu kez fazla takmadım kafama ama asıl önemli işlemler yeni başlıyor.bundan sonra neler hissederim Allah bilir.umarım burdan müjdeli haberler veririz.inşllh yüzümüz güler artık.A.E.O.:1hug:
MERHABA NEDEN ANESTEZİ YAPMIYORLAR BENİM DOKTORUM AĞRILI OLAN TÜM İŞLEMLERDE ÖZELLİKLE YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİNDE ANESTEZİ YAPTIKLARINI HEM HASTANIN KONFORU HEMDE KENDİ RAHAT ÇALIŞMALARI İÇİN YAPTIKLARINI DAHA BEN SORMADAN SÖYLEDİ ANESTEZİ İSTEME HAKKIN VAR BENCE ÇOK KORKUYORSAN İSTE CANIM BENİM DR TRANSFER İŞLEMİNDE EĞER ÇOK KASILIRSAM OZAMANDA ANESTEZİ YAPACAĞINI SÖYLEDİkontrolden yeni geldim cnm.inşllh bu gece 10 da pregynl vurdurcam.pazartesi de inşllh yumurtalar toplanacak.sanırım bize anestezi yapmıyorlarmış.sadece agrı kesici igne yapıyolarmış.biraz bundan korkuyorum ama genede bugüne kadr kolay geçti herşey.aşılamada çok strese girmiştim.bu kez fazla takmadım kafama ama asıl önemli işlemler yeni başlıyor.bundan sonra neler hissederim Allah bilir.umarım burdan müjdeli haberler veririz.inşllh yüzümüz güler artık.A.E.O.:1hug:
merhaba yanlızlık78
canım korkma hiç sonuçta 8-10 dakika sürüyo sonuçta değer bu acılara değilmi benimde pazartesi allahım nasip ederse transferim olacak 4tane döllenmiş inşallah sorun çıkmaz pazartesiyi iple çekiyorum. senın kaçtane yumurtan var bellimi canım. hayırlısı hepimiz için umudumuzu yitirmeyelim Yüce Allahım eminimki yüzümüzü güldürecek Senin ve hepimiz için duacıyım rahatlık çok önemli stres yapma gayet rahat ool .toplamadaki acıyı hiç düşünme kişiden kişiye değişiyoormuş kimileri anlamıyoormuş bile,benim normalde adet sancım çok olur. öptüm seni inşallah çok kolay geçer hiç anlamazsın. belki aynı dakikalarda masada oolacağız. Allahım yardımcı olur inşallah hepimize, ellerimizi boş çevirmez inşallah Allah Emanet ol canım kader karrdeşim benim
merhaba rüyacım.forumumuza hoş geldin.dedigin gibi anestezi bazen daha iyi olur diyolar kasılmamak adına.ama malesef ben ege üni de yaptırıyorum.doktorlarla görüşemiyoruz.genelde herkesi anestezi olmadan yapıyolar sadece agrı kesici igne vuruyolarmış.bu arada sen ilk kez mi yaptırıyorsun tedavinin neresindesin.kolaylıklar dilerim.inşllh Rabbim hepimize saglıklı bebişler verir.MERHABA NEDEN ANESTEZİ YAPMIYORLAR BENİM DOKTORUM AĞRILI OLAN TÜM İŞLEMLERDE ÖZELLİKLE YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİNDE ANESTEZİ YAPTIKLARINI HEM HASTANIN KONFORU HEMDE KENDİ RAHAT ÇALIŞMALARI İÇİN YAPTIKLARINI DAHA BEN SORMADAN SÖYLEDİ ANESTEZİ İSTEME HAKKIN VAR BENCE ÇOK KORKUYORSAN İSTE CANIM BENİM DR TRANSFER İŞLEMİNDE EĞER ÇOK KASILIRSAM OZAMANDA ANESTEZİ YAPACAĞINI SÖYLEDİ
KASILMAK OLUMSUZ ETKİLEYEBİLİRMİŞ
BOL ŞANS CANIM UMARIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLURa.s.
evet arkadaşım bende ondan dolayı 2.denememde orayı tercih etmedim.çok yoğunlar soru bile soramıyorsun.çok yumurtan var dedilerse bu güzel demek hiç umudunu kaybetme.benim 6taneden 1tanesi döllenmişti ve 1tane konulmuştu bu şansımı tabiiki çok düşürdü moral açısındanda kötü olmuştum hep kendimi 1tane pek olmaz diye hazırlamıştım yani negatif düşünmüştüm.sen bak şanslısın ne güzel çok yumurta demek çok şans ve umut demek 3tane inşallah dölllenir canım ağrıya gelince sen yinede konuş iste anestezi ama dediğim gb kişiden kişiye ağrı değişiyor çok zorlanırsan tekrar iğne yapıyolarmış. aynı gün bir arkadaş varrdı o na tekrar iğne yapmışlardı merak etme çok kısa sürüyor Yüce Allahım yüzümüzü güldürüür inşallah bugün sabah dr um aradı erol bey 4tane döllenmiş büyük ihtimalle pazartesi Allah nasip ederse transferrim olacak.inşallah bebişlerime bişey olmaz içimde büyürler Allahım bize elimize almayı nasip eder inşallah senin içinde dua edeceğim inşallah çok kolay geçer rahat olmaya çalış kendini ne kadar kasarsan okadar kötü olur rahat bırak canım kendini bak sonunda bebişlerimiz olacak öyle dimi?meruşecim yaaa bu ege üni den hiç memnun degilim.bişey anlatmıyolarki sadece bugün git yarın gel misali.kaç yumurtam oldugunu sordum sölemediler sadece çok dediler.bi de pregynilden 1 tane vurdular hepsi nasıl çatlıcak bilmiom ama genede rahatım çünkü tevekül durumundayım netice Allah dan.elimden geleni yapıyorum.inşllh fazla agrım olmaz benimde adetim çok sancılı geçer.neticede kasılmamak gerekiyormuş.bunu mutlaka konuşucam zararı yoksa anestezi istiycem.hayırlı haberlerle görüşmek üzere cnm kardeşim bende senin için ve bütün isteyenler için duacıyım.A.E.O.öpüyorum:1hug:
meruşecim yaaa bu ege üni den hiç memnun degilim.bişey anlatmıyolarki sadece bugün git yarın gel misali.kaç yumurtam oldugunu sordum sölemediler sadece çok dediler.bi de pregynilden 1 tane vurdular hepsi nasıl çatlıcak bilmiom ama genede rahatım çünkü tevekül durumundayım netice Allah dan.elimden geleni yapıyorum.inşllh fazla agrım olmaz benimde adetim çok sancılı geçer.neticede kasılmamak gerekiyormuş.bunu mutlaka konuşucam zararı yoksa anestezi istiycem.hayırlı haberlerle görüşmek üzere cnm kardeşim bende senin için ve bütün isteyenler için duacıyım.A.E.O.öpüyorum:1hug:
meruse canım erol bey dedıgın şifanın erol beyımı banada ona gıt bornovada dıyolar nasıl memnunmusun ege unvst den farkı ne sen ıkısınede gıttın sanırım ordada ege hanım varmıs erdalbeyın kardesıymıs aynı kısılerdenmı bahsedıyoruz bılmıyorum ama egeyle sıfa arasındayımben yardımcı olurmusun canımevet arkadaşım bende ondan dolayı 2.denememde orayı tercih etmedim.çok yoğunlar soru bile soramıyorsun.çok yumurtan var dedilerse bu güzel demek hiç umudunu kaybetme.benim 6taneden 1tanesi döllenmişti ve 1tane konulmuştu bu şansımı tabiiki çok düşürdü moral açısındanda kötü olmuştum hep kendimi 1tane pek olmaz diye hazırlamıştım yani negatif düşünmüştüm.sen bak şanslısın ne güzel çok yumurta demek çok şans ve umut demek 3tane inşallah dölllenir canım ağrıya gelince sen yinede konuş iste anestezi ama dediğim gb kişiden kişiye ağrı değişiyor çok zorlanırsan tekrar iğne yapıyolarmış. aynı gün bir arkadaş varrdı o na tekrar iğne yapmışlardı merak etme çok kısa sürüyor Yüce Allahım yüzümüzü güldürüür inşallah bugün sabah dr um aradı erol bey 4tane döllenmiş büyük ihtimalle pazartesi Allah nasip ederse transferrim olacak.inşallah bebişlerime bişey olmaz içimde büyürler Allahım bize elimize almayı nasip eder inşallah senin içinde dua edeceğim inşallah çok kolay geçer rahat olmaya çalış kendini ne kadar kasarsan okadar kötü olur rahat bırak canım kendini bak sonunda bebişlerimiz olacak öyle dimi?
meruse canım erol bey dedıgın şifanın erol beyımı banada ona gıt bornovada dıyolar nasıl memnunmusun ege unvst den farkı ne sen ıkısınede gıttın sanırım ordada ege hanım varmıs erdalbeyın kardesıymıs aynı kısılerdenmı bahsedıyoruz bılmıyorum ama egeyle sıfa arasındayımben yardımcı olurmusun canım
cnm arkadaşım önce 2 kutu dediler sonra ege hanım 1 kutuya düşürmüş.1 toz 1 su vuruldum yani.dedigin gibi inşllh Rabbim yüzümüzü güldürür...bu arada bugün yatış işlemlerini yaptırdım.hast nede kalmadım evim yakın oldugundan. sabah 10 gibi toplanacaklar.hemşireye anestezi için sordum not düştü yarın anestezist ile görüşücem hayırlısı artık.inşllh inanıyorum ki senin 4 taneden mutlaka enazından 1 tanesi gelişecek ve hayırlı haberlerini alıcaz.bende senin için dua ediyorum.A.E.O.:1hug:bide preng liden 5000 iü temi yoksa 10000 iu temi yani 1kutumu yoksa 2 kutu bir aradamı vuruldun merak ettim
meruse canım erol bey dedıgın şifanın erol beyımı banada ona gıt bornovada dıyolar nasıl memnunmusun ege unvst den farkı ne sen ıkısınede gıttın sanırım ordada ege hanım varmıs erdalbeyın kardesıymıs aynı kısılerdenmı bahsedıyoruz bılmıyorum ama egeyle sıfa arasındayımben yardımcı olurmusun canım
canim merak etme bende iki defa mikro yaptim tutmadi.bazen 150 bazen 175 durumuna gore degisiyor.zorlu bir surece basladin hayirlisi insallah.sormak istedigin biseyler olursa cevap veririm canim
:enbuyukkk:Yanlızlık canım benimde cuma günü yumurtalarım toplandı ama anestezi uyguladılar ve uyudum uyandım nasıl olduğunu bilmiyorum 15 yumurta toplandı 6 tanesi şuan embriyo olmuş 6 tanesi hala bekliyorlar. yarın transferim var 8.30 da
Hepimiz için hayırlısı ama nasıl uyutmazlar kaç gün oldu hala ağrısını çekiyorum ve hiçbirzaman soru sormaktan çekinme . Ben anakara etlik ssk tüp bebek merkezinde yaptırıyorum tek kelimeyle doktorundan hemşiresine hasta hazırlıyıcısına kadar çok iyiler özelden farkı yok bırak karşı karşıyayı tel arayıp bilgi alabiliyorum. Hasta Hakları diye birşey var sana bilgi vermek zorundalar işleri nekadar yoğun olursa olsun canım. Allah yardımcın olsun korkulacak birşey yok allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah:1hug:
a.s.canım benim bildiğim kadarıyla bütün sosyal güvencesi tek çatı yani sosyal güvenlik kurumu adı altında birleşti. Benim gittiğim tüp bebek merkezine öğretmen de doktorda evet doktorda geliyor bilmem soruna cevap oldumu yeşil kartı olanda geliyor bildiğim kadarıyla . Bi doktor vardı oda bizim oraya geliyordu şaşırdım doktor olunca. Bide doktorum yumurtalar toplanıp kendime gelince yanıma geldi ve kaç tane yumurta topladıklarını ve merkezlerinde başarı oranının yüksek olduğunu söyledi. Hakkımızda hayırlısı canım
cnm arkadaşım önce 2 kutu dediler sonra ege hanım 1 kutuya düşürmüş.1 toz 1 su vuruldum yani.dedigin gibi inşllh Rabbim yüzümüzü güldürür...bu arada bugün yatış işlemlerini yaptırdım.hast nede kalmadım evim yakın oldugundan. sabah 10 gibi toplanacaklar.hemşireye anestezi için sordum not düştü yarın anestezist ile görüşücem hayırlısı artık.inşllh inanıyorum ki senin 4 taneden mutlaka enazından 1 tanesi gelişecek ve hayırlı haberlerini alıcaz.bende senin için dua ediyorum.A.E.O.:1hug:
merhaba yalnızlık ege ünide mi yptırıyorsun? özel mi? sevklimi? nasıl işlemlerden geçtin. ben afyonda yaşıyorum ailem izmirde aşılama burada denicez. tutmazsa yaza tüp denicez. egede geçen yaz düşük yaptım doktorlar çok yoğun ve ilgisiz ama işlerinde başarılılar.
Arkadaşlar dün test sonucumu öğrendim.Maalesef negatif.Yıkıldım resmen.Doktor embriyoların çok kaliteli olduğunu rahim içinde hiçbir problem olmadığını neden kaynaklandığının bilinemediğini söyledi.10 gün içinde adet olmazsan yine gel dedi.Bugün olmam gerekiyordu olmadım.Acaba tüp bebek için alınan hormon ilaçları adet gecikmesine sebep olabilir mi?Hala umudum var sanki.
merhaba eylülcümaynı zamanlarda hastanede olacaz anlaşılan.hemşireyle konuştum not düştü sabah toplama işleminden önce anestezist ile görüşücem ve birazda ısrarlı olucam.hsg filminde ve aşılamalarda çok agrım oldu.bu sefer kendimi kasıyorum onlarda rahat çalışamazlar ısrarcı olucam baklm neler olacak.inşllh bayramdan sonra hayırlı ve pozitif olan haberlerimizide veririz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.A.E.O.sevgilera.s.:enbuyukkk:Yanlızlık canım benimde cuma günü yumurtalarım toplandı ama anestezi uyguladılar ve uyudum uyandım nasıl olduğunu bilmiyorum 15 yumurta toplandı 6 tanesi şuan embriyo olmuş 6 tanesi hala bekliyorlar. yarın transferim var 8.30 da
Hepimiz için hayırlısı ama nasıl uyutmazlar kaç gün oldu hala ağrısını çekiyorum ve hiçbirzaman soru sormaktan çekinme . Ben anakara etlik ssk tüp bebek merkezinde yaptırıyorum tek kelimeyle doktorundan hemşiresine hasta hazırlıyıcısına kadar çok iyiler özelden farkı yok bırak karşı karşıyayı tel arayıp bilgi alabiliyorum. Hasta Hakları diye birşey var sana bilgi vermek zorundalar işleri nekadar yoğun olursa olsun canım. Allah yardımcın olsun korkulacak birşey yok allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah:1hug: