Y
_yalnızlık78_
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi _yalnızlık78_
(AMİİİİİİN)aynen cnm kardeşim benimde dualarım sizlerle birlikte.inşllh başarılı geşer transferin.Allah kolaylık versin.A.E.O.:1hug:bak gördünmü sormkta fayda var anestezzi alırsın iştee streese girme kolay gececeek inş. benim 5 yumurtadan 4ü döllenmiş inşallah aksilik çıkmaz yarın 1de tranferim olacak
Allahım hepimizin yardımcısı olur inşallah dualarım senin için.
Aynı anda hamile oolcağğız inşaalllah
merhaba akdas ege üni de ssk dan aldıgım raporla yaptırıyorum.daha önce 3 aşılamamı tepecik dogum evinde yaptırdım raporumu aldıkdan sonra ege yakın oldugundan orayı tercih ettim.dr larla görüşme yok yalnızca yumurta takibi yapıyolar.heşeyi hemşirelerle görüşüyoruz.onlarda bazı şeylerde kısıtlılar.herşeye cvp veremiyolar.ama şayet olmazsa (ki inşllh hepimizinki tez zamanda olur)bi dahakine egenin dr larından erolbey yada ege hnm a şifa hast de yaptırmayı düşünüyorum.ama inşllh gerek kalmadan burada başarırız.bklm sabah neler olacak yumurta toplama işleminde hiç olmazsa bu kez konuşsalar bari kaç yumurta var kaç tanesi embriyo olacak.Allah hepimize kolaylıklar versin dayanma gücü versin inşllh.sevgilera.s.
a.s.canım benim şuanda senin yumurtaların büyük ihtimalle toplanmıştır. Allah yardımcın olsun. sabah hastaneye gittim transfer yapmadılar.çarşamba günü yapacaklar. Embriyolarla ilgilenen doktor(hemşire demiyorum onlarla o konunun uzmanı doktorlar başında) bilgi verdi.konsey odasına çağırdı oturduk tabii ben transfer olacağını sanarak sıkışmış bir vaziyette dinliyorum. 5 embriyomun durumu çok iyiyimiş en iyi 3 embriyoyu transfer edceklerini ama çarşamba gününe kadar daha iyi olacakları için çarşamba günü transferi uygun gördüklerini söylediler. Ama bugün transfer yapmak istersenizde yapabileceklerini ama doktor olarak bana sorarsanız çarşambayı beklemenizi öneririm dedi. bende daha iyi sonuç almak için çarşambayı bekleyeceğim. Allah hepimiz hakkında hayırlısını verir inşallah.
Habersiz bırakma canım çarşambaya kadar ben buralardayım.
Allah yardımcımız olsun dualarım seninle kocaman öpüyorum.
mrb arksm senin adına sevndm bak okadar cı çekmenedeğdi 8 emriyo çok ii inşallh hayırlı olur benim transferm oldu daha yenı geldm 1gece kal istersen dedilr ama ii geçti 3 emriyo koydular hayırlısı inşllh ama hiç korma kasma kendini rahat bırak kendini hiç acımıyo aksine çok zevkli ve önce videodan gösterdiler bebişlerimi çok rhat oldum kendimi sıkmadığım için ağrı acı fala duymadım olmuyor merak etme çok güzel duygu inşllh Allhım elimize almayıda nasip eder hepimiz için hayırlısı ACELE gb çok pozitif düşünüyorum Allhın izniyle olacak inşallaha.s.arkadaşlar az önce hast den aradılar.yarın transfer e çarıyolar.23 yum dan 8 i embriyo olmuş.yarına kadr gelişimleri devam ederse inşllh trensfer olacak.eylül cüm sen 8.30 da ben de 9.30 da transferde olucaz inşllh.Allah hepimize kolaylıklar versin.dularımız cevapsız kalmayacak inanıyorum.çok heyecanlandım ya bi anda:bbo:bklm neler olacak inşllh bebişlerimiz bize sıkıca tutunurlar.Allah ım ne olur dualrımızı hakkımızda hayırlı eyle bize saglıklı ve hayırlı evlat sahibi olmayı nasib et.kucagımızı doldur yüzümüzü güldür emeklerimizi boşa çıarma.Sen bir şeye ol dedin mi olur.bu arada agrılarım dün geceden sonra hafifledi sadece egildigim de agrı duyuyorum.inşllh herşey güzel olacak.hepinizi öpüyorum kızlar duanızı esirgemeyin.A.E.O.:1hug:
a.s.merheba arkadaşlar.ben yeni üye oldum.ama sizleri bir kaç haftadır takip ediyorum.
tedavilerinizi biliyorum.inşallah güzel haberlerle dönersiniz.
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.
bizde tüp bebek tedavisine başlıyacağız inşallah.
16 aralıkta ilk iğnemi atılacağım.
inşallah rabbim yardımcımız olsun.
allah emanet olun.Şeniz
merhb gamzecgmeylül 26,
bende yönetici sekreterlik yapıyorum. hemde anne olmak isitiyorum. Bir keç hafatdır yazılarınızı takip ettim Allah herkese nasip etsin güzel duyguyu. Allahım banada nasip etsin. Umarımbebşin annesine sıkı tutunur. ben 2. denmeme başlıycam Allahım kısmet ederse yakında Allah kolaylıklar versin
meruşecim, Amin inşllah olur ben pozitiftim ama şimdide pozitifim ilkinde de öyleydim olmadı hayırlısı hayırlı değilmiş demekki dedim herşeyin hayırlısı Rabbim verceği zamanı biliyor.herşey gönlünce olsun
herkese selamlar kızlar bende tüp bebek tedavisine başlıyacam benim kısa protokol olacak dr um bana adetin 3. günü gelmemi söyledi çok merak ediyorum arkadaşlar 3. günü gittiğimde hangi aşamamalara başlıyacam bana yazarsanız çok sevinirim
allahım hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın