aralıkta tüp bebeğe başlayanlar

• Konu Sahibi _yalnızlık78_
(AMİİİİİİN)aynen cnm kardeşim benimde dualarım sizlerle birlikte.inşllh başarılı geşer transferin.Allah kolaylık versin.A.E.O.:1hug:

merhba
inallh şifaya gerek kalmadan hamile kalacaksın burda arkdşm seni merak edeceğim ama bugün transfrm olacak geç gelirim enaz 3 gün yatarım ama burda olanları ve seni merak edeceğim inşllh güzel aberlerini alırm Allah yardımcın olsun çok kolay gececek korkma canım inşallah byaram süresince güzel müjdeler alacağız onu düşün öptm canım Allaha emant ol

İnşallah daha güzel olurlar ve pozitif sonuçlanır.

curly çook üzüldüm canım.Biraz da kısmet işi allah hayırlısını versin .Üzülme diyemiyorum o acıyı ben de biliyorum.Allah yardımcımız olsun

slm kızlar.nihayet bugün yumurtalar toplandı.maalesef anestezi yapmadılar.baya bi acı çektim kendimi kastım biraz zor geçti ama benle beraber giren arkadaşlar fazla zorlanmadılar sanırım herkeste farklı etki yapıyor.ne kdr yumurta oldugunu sölemediler ama işlem sırasında duydugum kadarıyla 7 tane çıktı galiba ama kesin degil haber verceklermiş.kızlar bu ayın bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum.hem kendim hemde bu ay tedaviye başlayan siz arkadaşlarımın sonucu için.inşllh hepimizin bu ugurda çektigi sıkıntılar sona erer.bundan sonra inşllh dogum sancısını çekeriz yanlızca ve bebeklerimizi kucagımıza alırız.hepinize dua ediyorum.transfer yapan byn lar lütfen kendinize dikkat edin.transfer içinde çok heyecanlıyım.sanırım onun işlemi daha kolay olur.kendinize iyi bakın.A.E.O.

a.s.arkadaşlar az önce hast den aradılar.yarın transfer e çarıyolar.23 yum dan 8 i embriyo olmuş.yarına kadr gelişimleri devam ederse inşllh trensfer olacak.eylül cüm sen 8.30 da ben de 9.30 da transferde olucaz inşllh.Allah hepimize kolaylıklar versin.dularımız cevapsız kalmayacak inanıyorum.çok heyecanlandım ya bi anda:bbo:bklm neler olacak inşllh bebişlerimiz bize sıkıca tutunurlar.Allah ım ne olur dualrımızı hakkımızda hayırlı eyle bize saglıklı ve hayırlı evlat sahibi olmayı nasib et.kucagımızı doldur yüzümüzü güldür emeklerimizi boşa çıarma.Sen bir şeye ol dedin mi olur.bu arada agrılarım dün geceden sonra hafifledi sadece egildigim de agrı duyuyorum.inşllh herşey güzel olacak.hepinizi öpüyorum kızlar duanızı esirgemeyin.A.E.O.:1hug:

mrb arksm senin adına sevndm bak okadar cı çekmenedeğdi 8 emriyo çok ii inşallh hayırlı olur benim transferm oldu daha yenı geldm 1gece kal istersen dedilr ama ii geçti 3 emriyo koydular hayırlısı inşllh ama hiç korma kasma kendini rahat bırak kendini hiç acımıyo aksine çok zevkli ve önce videodan gösterdiler bebişlerimi çok rhat oldum kendimi sıkmadığım için ağrı acı fala duymadım olmuyor merak etme çok güzel duygu inşllh Allhım elimize almayıda nasip eder hepimiz için hayırlısı ACELE gb çok pozitif düşünüyorum Allhın izniyle olacak inşallah

kızlaaar bende dualarınıza AMİİİİİİİİN diyorum.inşllh buradan müjdeleli haberlerimizi vericez.sadece kendim için degil sizler adına da heyecanlıyım.inşllh sıkıca tutunurlar bebişlerimiz.inşllh bi aksilik fln yaşamayız.bu arada eşim beni transferden sonra annemlerde bırakıcak evde rahat durmam diye.arada eve geldimmi sizlere olan biteni anlatırım.inşllh herşey güzel sonuçlanacak buna inanıyorum.sizlerle kendimi çok iyi hissettim.beni anlayan benimle aynı duyguları yaşayan arkadşlrla konuşmak dertleşmek çok güzelmiş.hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum.DUALARDA BULUŞALIM.A.E.O.

a.s.merheba arkadaşlar.ben yeni üye oldum.ama sizleri bir kaç haftadır takip ediyorum.
tedavilerinizi biliyorum.inşallah güzel haberlerle dönersiniz.
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.
bizde tüp bebek tedavisine başlıyacağız inşallah.
16 aralıkta ilk iğnemi atılacağım.
inşallah rabbim yardımcımız olsun.
allah emanet olun.Şeniz

eylül 26,
bende yönetici sekreterlik yapıyorum. hemde anne olmak isitiyorum. Bir keç hafatdır yazılarınızı takip ettim Allah herkese nasip etsin güzel duyguyu. Allahım banada nasip etsin. Umarımbebşin annesine sıkı tutunur. ben 2. denmeme başlıycam Allahım kısmet ederse yakında Allah kolaylıklar versin

hayırlı olsun canım Allhım elimizi boş çevirmesin inşllh gayet rahat ol

merhb gamzecgm
aynı meslektşız ve aynı kaderi yaşıyoruz ve benimde 2. denemem inşllh Allahım bu sefer yüzümüzü güldürür. ilkinde negatif düşündüm olmazsa hayal kırıklığına uğramayayım diye ama bu sefer pozitif düşünüyorum Allahımın izniyle
olacak inşllh

meruşecim, Amin inşllah olur ben pozitiftim ama şimdide pozitifim ilkinde de öyleydim olmadı hayırlısı hayırlı değilmiş demekki dedim herşeyin hayırlısı Rabbim verceği zamanı biliyor.herşey gönlünce olsun

umarım inş hepınızın hamıs haberını alırız allah emeklerımızı bosa cıkarmasın

evet vakti zamanı gelmeyince olmuyor işte.herşey ALLAHTAN isyan edemiyoruz.ALLAHINsevdiği kullarıyız belkide bizim dua etmemizi istediğinden dolayı bizi sınıyor. YÜCEALLAHIM olderse olur inş. tez zamanda hepimize nasip eder

:1rolleyes:teşekkürler meşurecim.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
allahım bizleri en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun .
allah emanet olun.

inşallah transferleriniz iyi geçmiştir kızlar.
bebişleriniz sizlere sıkıca tutunur.yeni yıla bebişlerinizle girersiniz.
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
allah yardımcımız olsun. allaha emanet olun:1hug:

bende lucrıne basladım bugun ucuncu ıgnemı vurduracam hadı hayırlısı inş

herkese selamlar kızlar bende tüp bebek tedavisine başlıyacam benim kısa protokol olacak dr um bana adetin 3. günü gelmemi söyledi çok merak ediyorum arkadaşlar 3. günü gittiğimde hangi aşamamalara başlıyacam bana yazarsanız çok sevinirim
allahım hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın

canım benimde aynı eglin 3 günü gel dediler sanırım iğnelere başlanacak adetin ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…