Y
_yalnızlık78_
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi _yalnızlık78_
cnm ege üni. de başladım.salı kontole gidicem kan ve ulrason için.bklm neler diyecekler.bu arada senin gebelik oluşmuş muydu yoksa hcg negatif mi çıktı.ve merak ettigim yan etkilerine maruz kalanlarınız var mı.sevgiler 3simay cım----------------------------------
canımsın aşılama yaptırdığımda puregon yüzünden ohss(over hipersitümülasyonu) olmuştum.riskli bir komplikasyon ama gebelik oluşmadığı için regl döneminden sonra kendiliğnden geçti.
hiç korkma tüp bebek tedavisinde yakın takip edildiğin için olumsuz etkiler çabuk çözülüyor.
benim gebeliğim genelde 4 haftalıktan sonra düştü.sorun nedir bilmiyorum.şubatta ıvf yaptırmayı düşünüyoruz o zamana kadar sebebi araştıracağız. ben kent hastanesinde tedavi oluyorum
ben de olmuştum ohss :çok üzgünüm:
saol 3simay cım yaa.ii oldu bu bilgileri verdigin.en azından ne le karşılaşcagımı bilirim.bugün kontrole gittim hafif den agrılar başladı.igneyi aynı dozdan devam ettiriyolar.bi de orgalutron diye başka bi igne verdiler amaniiim igne nin ucu kalın canımı yakıyo.puregon da devam tabi bi sabah 1 akşam şişiriyom göbegi:)ama deger yaa inşaallah meyvesini de alırız.sevgiler hepinize
sabır canım moralini yüksek tut.İnşallah ikiz bebişler doldurur göbeciğini...a.s
bu sefer nedense bana da bi rahatlık geldi.KK sayesinde sanırım.burada beni anlayan larla konuşup içimi döküyorum belki de ondan:enbuyukkk:.dedigin gibi cnm herşeyde bi hayır var.isyan hiç bi zaman etmedim ama tabi bi burukluk mutlaka oluyor.demiştim ya sana belki de bu imtihan bizim için daha kolaydır evlatla imtihan olmaktansa.hem belki vakti daha degildir.benim annemin de kayınvalidemin de 7. sene de çocukları olmuş.hem de arka arkayasırnaşık şey.bende eylül 2008 de 7. sene yi doldurcam.bakarsınız bebişimle beraber olur haa ne dersin(İNŞAALLAH)sevgiler
inşallah canım hepimizin dilediği gb olur inşallah hayırlısı senın bellimi nezaman yumurta toplanacağı
slm kızlar bende aralıkta mikroenjeksiyon yaptırıcam lucrin vuruluyorum şimdi ama puregon vermedi bana doktorum nezaman kullanıyosunuz onu yardımcı olursanız sevinirim
slm kızlar bende aralıkta mikroenjeksiyon yaptırıcam lucrin vuruluyorum şimdi ama puregon vermedi bana doktorum nezaman kullanıyosunuz onu yardımcı olursanız sevinirim
meruşecim sen benden 2 gün önce başladın tedaviye seni takipteyim.nolur buradan yaz nasıl oldugunu işlemlerin benimde yaklaştı sanırım.cumtsi tekrar gidicem.bklm ne diyecekler.bu arada sende orgalutran vuruldun mu.hayırlısı olsun inşllh.senin uzun protekolmu benim adetin 3.günü baaşladım puregon kullanmayayani 29 kasımda başladım yarın yumurtam toplanacak hayırlısıyla inşallah olur heyecanlıyım çok Allah yüzümüzü güldürür inşallah
meruşecim sen benden 2 gün önce başladın tedaviye seni takipteyim.nolur buradan yaz nasıl oldugunu işlemlerin benimde yaklaştı sanırım.cumtsi tekrar gidicem.bklm ne diyecekler.bu arada sende orgalutran vuruldun mu.hayırlısı olsun inşllh.
evet canım sabah 10da orgalutran akşam 5te puregon enson orgalutron dün sabah vuruldum bitti tedavim yarın sabah yumurtam toplanacak hayırlısıysa biraz önce crınone jel kullandım gece 12 e fitil verdiler onu kullanıp ytacağım sarın sabah 8:30 da toplanacak inşallah hayırlısı canım inşallah bu sefer Allah yüzümüzü güldürür senin tahminen pazar yada pazaresi toplarlar
meruşecim haberler sende.nasıl geçti toplama işlemi.ne dediler ve anestezi yapıyolarmı.bi de şunu merak ediyorum senin bütün tedavini yani ultrason toplama ve transfer işlemlerinle erol bey mi ilgileniyor.memnun kaldın mı?
bu kez olacak senin sanki içime öle dogdu.inşllh yanılmam.hayırlı haberler görüşmek üzere.A.E.O.MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER:teselli:a.s.
kontrolden yeni geldim cnm.inşllh bu gece 10 da pregynl vurdurcam.pazartesi de inşllh yumurtalar toplanacak.sanırım bize anestezi yapmıyorlarmış.sadece agrı kesici igne yapıyolarmış.biraz bundan korkuyorum ama genede bugüne kadr kolay geçti herşey.aşılamada çok strese girmiştim.bu kez fazla takmadım kafama ama asıl önemli işlemler yeni başlıyor.bundan sonra neler hissederim Allah bilir.umarım burdan müjdeli haberler veririz.inşllh yüzümüz güler artık.A.E.O.:1hug:canım merhaba
eve yeni geldim.çok iyi geçti tamamen 15 dakika bayılttılar yani genel aneztezi yaptılar ağrı hiç duymadım ama ayıldıktan sonra ağrım oldu biraz.e taabiii bebişimiz için ağrı duymaya değer. erol bey yumurta toplamaya girmedi o mikkro eenj. yaptığını gelip odaya bilgi verdi.transfere o girecekmiş.benim için düşüncelerin için tşk ederim Allahım hpimiizin yüzünü güldürür inşşalllah. şimdi bol bol dua edeceğiz. vakti zamanı geldiyse olacak.sende rahat ol sonuçtaa 8 veya 10 dk sürüyor.senin bellli oldumu neaman toplanacak