aralıkta tüp bebeğe başlayanlar

• Konu Sahibi _yalnızlık78_
saol 3simay cım yaa.ii oldu bu bilgileri verdigin.en azından ne le karşılaşcagımı bilirim.bugün kontrole gittim hafif den agrılar başladı.igneyi aynı dozdan devam ettiriyolar.bi de orgalutron diye başka bi igne verdiler amaniiim igne nin ucu kalın canımı yakıyo.puregon da devam tabi bi sabah 1 akşam şişiriyom göbegi:)ama deger yaa inşaallah meyvesini de alırız.sevgiler hepinize

sabır canım moralini yüksek tut.İnşallah ikiz bebişler doldurur göbeciğini...a.s

sabır canım moralini yüksek tut.İnşallah ikiz bebişler doldurur göbeciğini...a.s

inşllh cnm yaaa.senin de ve her isteyenede inşllh Rabbim en tez zamnda kucagını doldurup yuvasını şenlendirsin yüzümüzü güldürsün dilerim(AMİİİİİN)

Amiiiin kızlar inşallah
Rabbim dualarımızı kabul eder

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn cümlemize...

inşallah canım hepimizin dilediği gb olur inşallah hayırlısı senın bellimi nezaman yumurta toplanacağı

inşallah canım hepimizin dilediği gb olur inşallah hayırlısı senın bellimi nezaman yumurta toplanacağı

hyr canım ya daha belli degil.perşembe tekrar gidicem baklm ne diyecekler.hayırlısı artık

yanlızlık benım beellı oldu cuma sabahı hayırlısıysa toplanacak. 2.denemeem ama yinede korkuyorum heyecanlıyım. haayırrlısı hepimi için inşallah olaacak hepimizin canım ya

slm kızlar bende aralıkta mikroenjeksiyon yaptırıcam lucrin vuruluyorum şimdi ama puregon vermedi bana doktorum nezaman kullanıyosunuz onu yardımcı olursanız sevinirim

slm kızlar bende aralıkta mikroenjeksiyon yaptırıcam lucrin vuruluyorum şimdi ama puregon vermedi bana doktorum nezaman kullanıyosunuz onu yardımcı olursanız sevinirim

senin uzun protekolmu benim adetin 3.günü baaşladım puregon kullanmayayani 29 kasımda başladım yarın yumurtam toplanacak hayırlısıyla inşallah olur heyecanlıyım çok Allah yüzümüzü güldürür inşallah

slm sinem cim.ben adetin 2. günü başladım puregona.bazılarına adetiden önce lucrin verip adetin 2. günü puregona başlatıyolar.uzun protokol dedikleri seninkinden.merak etme yakından başlarsın:)ondan sonra orgalutran diye başka bi igne daha var.her tarafımız delindi vallaasırnaşık şeynapalım ama deger dimi.hayırlı olsun inşllh.bu arada kaçıncı denemen snin.sevgilera.s.

meruşecim sen benden 2 gün önce başladın tedaviye seni takipteyim.nolur buradan yaz nasıl oldugunu işlemlerin benimde yaklaştı sanırım.cumtsi tekrar gidicem.bklm ne diyecekler.bu arada sende orgalutran vuruldun mu.hayırlısı olsun inşllh.

evet canım sabah 10da orgalutran akşam 5te puregon enson orgalutron dün sabah vuruldum bitti tedavim yarın sabah yumurtam toplanacak hayırlısıysa biraz önce crınone jel kullandım gece 12 e fitil verdiler onu kullanıp ytacağım sarın sabah 8:30 da toplanacak inşallah hayırlısı canım inşallah bu sefer Allah yüzümüzü güldürür senin tahminen pazar yada pazaresi toplarlar

sinemcim merhaba sanırım senin adetin 3. günü başşlarrsınızz, lucrin ne için bilmiyorum ama ben direk adetliyken başladım. eşimde sperm düşüklüğü var
bu 2. denemem inşallah son olur. hayırlısı olsun innşallah hepiimiz güzel sonuçlar alıırrız

meruşecim haberler sende.nasıl geçti toplama işlemi.ne dediler ve anestezi yapıyolarmı.bi de şunu merak ediyorum senin bütün tedavini yani ultrason toplama ve transfer işlemlerinle erol bey mi ilgileniyor.memnun kaldın mı?
bu kez olacak senin sanki içime öle dogdu.inşllh yanılmam.hayırlı haberler görüşmek üzere.A.E.O.MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER:teselli:a.s.

canım benimde adet olmam bekleniyo bu ay bende başlıcam tüp bebek tedavisine adetin 2. günü başlanıyomuş dr öle dedi onu bekliyorum heyecanla bakalım inş. sonuç alıcaz bebegime kavuşmayı iple çekiyorum adet olmayı bu kadar çok istememiştimşutarafagitti

merhaba ewa
acaba sizin probleminiz neydi;
ben 4. evre endometriozisim inşallah ocak ayında başlıcaz tüpbebeğe

Rabbim tatlı bebişler verir inşallah

canım merhaba
eve yeni geldim.çok iyi geçti tamamen 15 dakika bayılttılar yani genel aneztezi yaptılar ağrı hiç duymadım ama ayıldıktan sonra ağrım oldu biraz.e taabiii bebişimiz için ağrı duymaya değer. erol bey yumurta toplamaya girmedi o mikkro eenj. yaptığını gelip odaya bilgi verdi.transfere o girecekmiş.benim için düşüncelerin için tşk ederim Allahım hpimiizin yüzünü güldürür inşşalllah. şimdi bol bol dua edeceğiz. vakti zamanı geldiyse olacak.sende rahat ol sonuçtaa 8 veya 10 dk sürüyor.senin bellli oldumu neaman toplanacak

kontrolden yeni geldim cnm.inşllh bu gece 10 da pregynl vurdurcam.pazartesi de inşllh yumurtalar toplanacak.sanırım bize anestezi yapmıyorlarmış.sadece agrı kesici igne yapıyolarmış.biraz bundan korkuyorum ama genede bugüne kadr kolay geçti herşey.aşılamada çok strese girmiştim.bu kez fazla takmadım kafama ama asıl önemli işlemler yeni başlıyor.bundan sonra neler hissederim Allah bilir.umarım burdan müjdeli haberler veririz.inşllh yüzümüz güler artık.A.E.O.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…