Canim fitili transfer oncesinde kullanmaya baslamistim ben.( donmus transfer) O zaman yoktu o koku.Ben birtek orada bir acaba mi demistim.Onun disinda birsey yoktu yaniVar o da fitilden diye düşünüyorum başından beri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim fitili transfer oncesinde kullanmaya baslamistim ben.( donmus transfer) O zaman yoktu o koku.Ben birtek orada bir acaba mi demistim.Onun disinda birsey yoktu yaniVar o da fitilden diye düşünüyorum başından beri
Negatif benimSon durumun nedir
Bende toplama işlemi oldu hemen ertesi gün başladım sonra transfer oldu sadece göğüs şişkinliği ağrısı var oda adet zamanı da oluyoduCanim fitili transfer oncesinde kullanmaya baslamistim ben.( donmus transfer) O zaman yoktu o koku.Ben birtek orada bir acaba mi demistim.Onun disinda birsey yoktu yani
yoktur allahın izniyle ya daha erken belki de bu belirtiler için ya da olmayacak bizde kusma falan.Benim arada migren.karisiyor yanıyor bazen. Ama istifra etmedik hiç. Karnım da agryor bazen kramp cuma gidicez kese icin doktora umarım bir aksilik yoktur.
Benim kide öyleydi ama bişeyler peşinde anlamadımHadi ya benim ki çagirmadan gelmez en azından ay bizden bilen yok diyemiyorum daha gecsin biraz
Bence belirli bir saat dilimu belirleyip o saatte yapmak gerek canim .Neticede ilacin etkili oldugu bir sure oluyor.Ama bence bir iki gunluk sapmadan birsey olmaz.Ben kendim hergun ayni saatte yapiyorumKizlar transfer öncesi ve sonra oksapar kullananlar iğneyi saat dilimi farkeder mi ne zaman yapiyosunuz benim ilk zamanlsr tam saatinde yapiyodum ama bu ara şaştı saati unutuyorum 1 saat bazen 2 saat sonra aklıma geliyo yapmadığım
Inanmıyor mu acaba gözle mi göreyim diyor kiBenim kide öyleydi ama bişeyler peşinde anlamadım
Belirlemistim ne güzel transfer sonrasi anneme geçince kayniyo arada bı yarım saat önce yada sonra falan oluyo geneldeBence belirli bir saat dilimu belirleyip o saatte yapmak gerek canim .Neticede ilacin etkili oldugu bir sure oluyor.Ama bence bir iki gunluk sapmadan birsey olmaz.Ben kendim hergun ayni saatte yapiyorum
Kesin öyle tüp olduğunu da bilmiyor çok stres yaptım iğneleri vurulmam gerekiyor kaldı birde ayy kabus gibiydi geçti neysekiInanmıyor mu acaba gözle mi göreyim diyor ki
Garantici kadın gormeden inanmam.diyor oda degisikmis valla ne zaman ultrason senin ? Benim yarın geçmek bilmedi valla içimdeler mi hala şüphedeyim bekle bekle yoruldum vallahiKesin öyle tüp olduğunu da bilmiyor çok stres yaptım iğneleri vurulmam gerekiyor kaldı birde ayy kabus gibiydi geçti neyseki
Canım, telefonuna alarm kur, ben tüm iğneler için öyle yaptım. Saatleri aksamıyor o zaman.Kizlar transfer öncesi ve sonra oksapar kullananlar iğneyi saat dilimi farkeder mi ne zaman yapiyosunuz benim ilk zamanlsr tam saatinde yapiyodum ama bu ara şaştı saati unutuyorum 1 saat bazen 2 saat sonra aklıma geliyo yapmadığım
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.drğerin baya yüksekti demiGarantici kadın gormeden inanmam.diyor oda degisikmis valla ne zaman ultrason senin ? Benim yarın geçmek bilmedi valla içimdeler mi hala şüphedeyim bekle bekle yoruldum vallahi
Evet ya şuan hamislik devammı bilemiyorum valla yarini bekliyorum sabirsizlikla keseleri bir göreydik yazarım yarın inşallah hayırlı haberler alırızHayırlı haberlerini bekliyoruz.drğerin baya yüksekti demi
geliyor ikizlerEvet ya şuan hamislik devammı bilemiyorum valla yarini bekliyorum sabirsizlikla keseleri bir göreydik yazarım yarın inşallah hayırlı haberler alırız
Inşallah bakalım sağ salim yerindedirlerdir inşallahgeliyor ikizler
Aynı bende ya yokmu acaba diyorum gittimi agrım olunca batmam seviniyorum bi belirtim de kalmadı gögsüm dokununca acımaya basladı nasipse pazartesi benim de kuzu ultrason acaba kalbi de duyar mıyız biz kaç haftalık olmuş oluyoruz?Garantici kadın gormeden inanmam.diyor oda degisikmis valla ne zaman ultrason senin ? Benim yarın geçmek bilmedi valla içimdeler mi hala şüphedeyim bekle bekle yoruldum vallahi
Biliyoduk bekliyodukKızlar ikiz gebeyim şimdilik gayet iyi durumdalarmis cok.sukur ama.ikiz olduğu icin riskli grup dedi.doktor dikkat etcem artık.ona gore
Gözün aydın. İkiz anaları çok şanslısınız ya allahım inşallah kucağınıza sağ salim almayı da nasip etsinKızlar ikiz gebeyim şimdilik gayet iyi durumdalarmis cok.sukur ama.ikiz olduğu icin riskli grup dedi.doktor dikkat etcem artık.ona gore