Sagolasin canim ya bakalım. Aynı doktora devam edelim dedik en az 3 ay riskli dönemde biraz yüksek ücreti ama katlanıcaz bir kaç muayeneBiliyoduk bekliyoduk
Gözün aydın olsun
Hiç takma riske filan baştan söylemek zorundalar riskleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin canim ya bakalım. Aynı doktora devam edelim dedik en az 3 ay riskli dönemde biraz yüksek ücreti ama katlanıcaz bir kaç muayeneBiliyoduk bekliyoduk
Gözün aydın olsun
Hiç takma riske filan baştan söylemek zorundalar riskleri
Amin inşallah canim ya çok sagolsenin de mi ikizdi ne kadarlık ve nasıl geçiyor hamilelik ??Gözün aydın. İkiz anaları çok şanslısınız ya allahım inşallah kucağınıza sağ salim almayı da nasip etsin
Canımmm çok sevindim Kucağına almayı nasip etsin rabbim insallahKızlar ikiz gebeyim şimdilik gayet iyi durumdalarmis cok.sukur ama.ikiz olduğu icin riskli grup dedi.doktor dikkat etcem artık.ona gore
Amin inşallah canim hepimizin insallah seninde az kaldı dimi pazartesiydi sanki yalnis hatırlamıyorsamCanımmm çok sevindim Kucağına almayı nasip etsin rabbim insallah
aynısını yapıyorum bende 2 haftada bir kontrol var allah yardımcımız olsunSagolasin canim ya bakalım. Aynı doktora devam edelim dedik en az 3 ay riskli dönemde biraz yüksek ücreti ama katlanıcaz bir kaç muayene
Evet canım pazartesi nasipseAmin inşallah canim hepimizin insallah seninde az kaldı dimi pazartesiydi sanki yalnis hatırlamıyorsam
Allah'ım maşallah güzelce büyüsünler orda inşallah beni de duy rabbimmm bende pazartesi inşallah diyebileyimKızlar ikiz gebeyim şimdilik gayet iyi durumdalarmis cok.sukur ama.ikiz olduğu icin riskli grup dedi.doktor dikkat etcem artık.ona gore
Insallah canim dualarim seninle o zaman insallah saglkla sihhatle gelisirlerAllah'ım maşallah güzelce büyüsünler orda inşallah beni de duy rabbimmm bende pazartesi inşallah diyebileyim
Ben beklemedeyim.cuma inşallah bir sonraki muayene.siz ne durumdasınızKızlar herkesler susmuş. Yok mu kalpten sonra kontrole giden? Bebişinin elini ayağını gören?? yok mu yeni gelişme herkes bekliyor mu?
Benim muayneye daha 10 gün var bekliyorum ve şu hayatta en sevmediğim şey beklemek kalbi duyduğumuz gün tekrar 10.hafta çağrdı ultrasonla bakıcaz bu kez dedi ve ben anlamadım her gittiğimde ultrasonla bakmıyor mu zaten. Heralde kol bacak flan daha net görücez anlamında dediBen beklemedeyim.cuma inşallah bir sonraki muayene.siz ne durumdasınız
Ben kalpten sonra bir kez daha gittim geçen cuma kanamam vardı. Çok şükür bitti her hafta proluton vurulcam bir süre. Haftaya pazartesi kontrolüm var tekrardan Sonra 15 günde bir gitmeye devam edecekmişim. 12.-15. haftadan sonra ayda bire düşüyormuş sanırım kontroller.Kızlar herkesler susmuş. Yok mu kalpten sonra kontrole giden? Bebişinin elini ayağını gören?? yok mu yeni gelişme herkes bekliyor mu?
Ee benimki baya 3 hafta sonra gel dedi prolutexe günde 2 kez devam ediyorum. Hesapladık da göbeğimde toplam 116 iğne deliği daha 28 var kontrole gittiğimde bıraktırr inşallahBen kalpten sonra bir kez daha gittim geçen cuma kanamam vardı. Çok şükür bitti her hafta proluton vurulcam bir süre. Haftaya pazartesi kontrolüm var tekrardan Sonra 15 günde bir gitmeye devam edecekmişim. 12.-15. haftadan sonra ayda bire düşüyormuş sanırım kontroller.
Proluton oldum geldim şimdiEe benimki baya 3 hafta sonra gel dedi prolutexe günde 2 kez devam ediyorum. Hesapladık da göbeğimde toplam 116 iğne deliği daha 28 var kontrole gittiğimde bıraktırr inşallah
Prolutonu kalçadan vuruluyorum ama kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum bende transferden 5 gün önce başlamıştım 10.haftaya kadar devam dedi. Benimde öyle göbek delik deşik ve mosmorEe benimki baya 3 hafta sonra gel dedi prolutexe günde 2 kez devam ediyorum. Hesapladık da göbeğimde toplam 116 iğne deliği daha 28 var kontrole gittiğimde bıraktırr inşallah
Ben de transferden sonra hemen oksapara başladım.büyük ihtimalle 36.haftaya kadar dedi.morartıyo bi de.kol bacak göbek çürüdü morluktan prolutona da transfet sonrası başlamıştı 12.haftaya kadar 5 günde 1 çok yakıyoProlutonu kalçadan vuruluyorum ama kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum bende transferden 5 gün önce başlamıştım 10.haftaya kadar devam dedi. Benimde öyle göbek delik deşik ve mosmor
Proluton yakmasın istiyorsanız, iğneyi vurulunca pamuğu bastırın kalkmadan önce birkaç sn. Sonra eve gidince ,kocaman bir pamuğa kolonya dokun iğne yerine koyun ve bir de buz, 1 saat falan , hiiç bir şey olmuyor benden size tavsiyeBen de transferden sonra hemen oksapara başladım.büyük ihtimalle 36.haftaya kadar dedi.morartıyo bi de.kol bacak göbek çürüdü morluktan prolutona da transfet sonrası başlamıştı 12.haftaya kadar 5 günde 1 çok yakıyo
Allah yardımcımız olsun vallaBen de transferden sonra hemen oksapara başladım.büyük ihtimalle 36.haftaya kadar dedi.morartıyo bi de.kol bacak göbek çürüdü morluktan prolutona da transfet sonrası başlamıştı 12.haftaya kadar 5 günde 1 çok yakıyo
‘Cefakar Ana’’ biz oluyoruz benceProlutonu kalçadan vuruluyorum ama kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum bende transferden 5 gün önce başlamıştım 10.haftaya kadar devam dedi. Benimde öyle göbek delik deşik ve mosmor
Kesinlikle‘Cefakar Ana’’ biz oluyoruz bence