- 10 Aralık 2020
- 4
- 1
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hosgeldin canim transferin 7.8.günu bendede lekelenme oldu ve adet agrisida oldu burda cogu arkadasimizin kahve yada pembe lekelenmesi oldu prolutx vur dedi doktorum ve 9.gun kesildi lekelenmem yerlesme lekesi olabilir benimde 5.gun embriyosuydu ve 9.gun test yaptirdi doktorum 111.5 çikti sende istersen pazartesi kan testi yaptir rahatla tedavin hsyirli olsun umarim yerlesme lekesidir seninki deMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 24 aralık da transfer edildi 5. Gün embriyosu. Dünden beri kahverengi akıntım var ve adet sancısı çekiyorum. Çok korkuyorum sizce normal mi ? Akıntı azaldı ama adet sancısı ara ara bastıyor
Merhaba hosgeldin canim transferin 7.8.günu bendede lekelenme oldu ve adet agrisida oldu burda cogu arkadasimizin kahve yada pembe lekelenmesi oldu prolutx vur dedi doktorum ve 9.gun kesildi lekelenmem yerlesme lekesi olabilir benimde 5.gun embriyosuydu ve 9.gun test yaptirdi doktorum 111.5 çikti sende istersen pazartesi kan testi yaptir rahatla tedavin hsyirli olsun umarim yerlesme lekesidir seninki de
Min insallah pozitifi gorursünüz ve hayirlisiyla meleginiz size sımsıkı tutunur amiiiinçok teşekkür ederim cevap için Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Pazartesi test yaptıracağım inşallah dediğiniz gibi yerleşme lekesidir. Prolutex hergün vuruyorum bende.
Değeri yüksek olsa bile kanama akıntı yaşayanlar oluyor. Kötüye yormaKizlar bugun 15.gunum pembe akintim basladi bu kadar gec yerlesme olur mu ki gerci benim beta degerimde dusuktu 11.gun28 14.gun 82 gec tutunmadan dolayi olabilir mi acaba
Insallah oyle olur canim benim onceki transferimde de 17.gun kanama oldu ve dusukle sonuclandi bu da 15.gun o yuzden cok tedirginimDeğeri yüksek olsa bile kanama akıntı yaşayanlar oluyor. Kötüye yorma
Benim 11. Gün 330 du cnm dahada tekrarlatmadılar 15 gün sonra ultrason a çağırdılarKizlar benimde beta degerim
11.gün 28
14.gun 82
sizce nasil doktor 28 de iyi demisti ama 82 de daha yuksek olmasi gerek dedi sevinemedim kimyasal olabilirmis
Çok kişi lekelenme yasamış girmediğimden beri, hemen bi özet geçiyim kızlar.
transferimin 5. Günü kahvemsi lekelenmem oldu kumtanesi kadar. Daha sonra Aralık 28 de oldu, ve tekrar 2 gün önce lekelenmem oldu. Doktoruma özellikle sordum
Bunlar hamilelikte beklenen şeylermiş, panik yapılacak hiçbirşey yokmuş. Adet tarzı kanamanız olmadıgı müddetçe normal karşılanıyor. Maalesef bazı kadınlar hamileliği süresinde butür lekelenmeler ara ara yasayabilirlermiş. Tutunmadı diye daha çok stres yapmayın
Pek bel agrım olmuyor benim, kasık batmalarından sıra oluyor süreklilik yok canımpeki hala belin ağrıyormu
Kadıklarında batmalar devam ediyormu ?
Biz ne kadar çabalasak da nasiplen ötesi olmuyor. Allahım ne olmaz denilenleri olduruyor. Belki bişey olmaz bebeğineKizlar benim akintim kirmizi kanamaya dondu dusuk oluyor galiba dr progestan igne verdi yaptirdim ama pek umitli degilim nasipte yokmus demek ki
Aminn canım insallah bi mucize olurBiz ne kadar çabalasak da nasiplen ötesi olmuyor. Allahım ne olmaz denilenleri olduruyor. Belki bişey olmaz bebeğine
Merhaba umarım bebeğine bir şey olmaz. Kanda pıhtılaşma testi yaptırdınız mı hiçKizlar benim akintim kirmizi kanamaya dondu dusuk oluyor galiba dr progestan igne verdi yaptirdim ama pek umitli degilim nasipte yokmus demek ki
Merhaba sızın agrılarınız vardı yanılmıyorsam.Test baktınız mı? Bende de var daMerhaba umarım bebeğine bir şey olmaz. Kanda pıhtılaşma testi yaptırdınız mı hiç
Yok canim yaptirmadik ama ben pihtilasma icin oksapar igne ve corasprin kullaniyorumMerhaba umarım bebeğine bir şey olmaz. Kanda pıhtılaşma testi yaptırdınız mı hiç