- 24 Aralık 2020
- 22
- 5
- 29
Düşük oldu malesefYerleşmedir o bence, dün akşam bende de aynısı oldu. Hiç telaş yapma merak etme bişi olmaz dualarım sizlerle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşük oldu malesefYerleşmedir o bence, dün akşam bende de aynısı oldu. Hiç telaş yapma merak etme bişi olmaz dualarım sizlerle
1 ay dinlenme az mı o haldeNormalde yarindi ama cumartesi çağırdı doktor ilacim o gun bitecek eger gebelik varsa tekrar yazalim bosa almayin dedi 3 ay dinlendirildi aslinda ertesi ay olacakti ama bende rahim inceligi var 1 ay oyuzden ertelendi ertesi ayda hormon degerlerimden dolayi son anda ertelendi 3.ay transfer yapildi aslinda doktorlar da celisiyo birinin dedigine digeri yok oyle bisey diyor benim. Doktorumda dondurulmusun tutma ihtimali daha yuksek rahim dinleniyo demisti
Üzüldüm kuzum, sağlıksız bi gebelikmiş demekki sıkma canını rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bidahaki denemenizde insallahDüşük oldu malesef
merhabaİnşallah yaa
Gecmis olsun kuzumDüşük oldu malesef
MerHerkese merhaba. Mayıs ayından beri tüp bebekle uğraşıyorum. 3.transferimi 21 aralıkta yaptırdım. Hiç umudum yok bakalım ne olacak
Meraba aynı gün transfer olmştk sonç neidr baktrdnz mı Bn erken gebelik testi aldım yarın yapıcam çıkar mı acabaSaolasın canım inşallah benim 5. Gün embriyosuydu. Hiç belirtim yoktu benimde, ben de olmadığını düşünüyordum. Bence senin de belli olur diye düşünüyorum. Ama insan erken test yaptırmak istemiyor değer düşükse panik oluyor çünkü. Birkaç kez test yaptırıp yükseldi mi diye bakıp duruyoruz. Valla çok zor bu süreçler. Benim malesef eski tecrübelerimden kaynaklı pozitifi görmek yetmiyor. Bakalım görcez zamanla.
hoş geldin aramızaHerkese merhaba Bende 25 Aralık'ta transfer oldum. Beklemek çok zor. Boşta kaldıkça buraya girip belirti yaşayanları okuyup duruyorum Birçok arkadaşın belirtileri gibi belirtiler yaşıyorum ama ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum. Transferin 5.gününden itibaren yani dünden beri adet ağrılarım başladı. Belim koptu kopucak sanki İnşallah pazartesi günü güzel bir haber alırım
Hoşbuldum Henüz lekelenme veya kanama olmadı. Gaz sancısı evet karnım ağrıyor sürekli ama ishal değilde kabız oldum ben transferden sonra Hergün 2 tane activia probiyotik shot içiyorum.hoş geldin aramıza
tedavi boyunca adet ağrısı gibi ağrılar gaz sancıları hafif ishaller oluyor korkma
kanama olmadıkça endişe etme...
inşallah pozitif haberini verirsin burdan hepimize
Yok yapmadım 10. Gün bugün eşim iizin vermiyo test yapmama 4 ocakta yap demişti doktor onu bekliycez göğüslerim deki ağrı geçti korkuyorum adet Olcam dihemerhaba
tarnsferınızın kacın cı gunu oldu test yaptınız mı hıc
Prednol bende kullandım ama opudan sonra kullandım 4 tane sadeceHoşbuldum Henüz lekelenme veya kanama olmadı. Gaz sancısı evet karnım ağrıyor sürekli ama ishal değilde kabız oldum ben transferden sonra Hergün 2 tane activia probiyotik shot içiyorum.
Birde kullandığım ilaçlar iştahımı açtı buradan birçoğunuzun iletisini okudum fakat kimse kortizon kullanmıyor sanırım benim doktorum prednol diye bir ilaç verdi bana.
doktor bıze 10. gün cıkar 2 ocak ve 4 ocakta artısını takıp et demıstı bende bugun gıdecm teste allah nasıp ederse.Yok yapmadım 10. Gün bugün eşim iizin vermiyo test yapmama 4 ocakta yap demişti doktor onu bekliycez göğüslerim deki ağrı geçti korkuyorum adet Olcam dihe
İnşallah pozitif çıkar canım duam seninle gerçekten beklemek çok zor agliycam sabrsizliktandoktor bıze 10. gün cıkar 2 ocak ve 4 ocakta artısını takıp et demıstı bende bugun gıdecm teste allah nasıp ederse.
beklememk cok zor hele benım gıbı dyaanamayıp evde kaset test yaptım negatıf gordum sımdı bende ıyıce bı korku var
yapmamak en ıyisi ve en garantı kan testı
bendede hıc belırtı olmadı 9. gün yanı dun biraz jasık agrım bel agrım oldu bır kac kez o kadar gogus hassasıyetı ılaclardan dolayo oluyordu zaten artık nasıp kısmet ne dıyeyım valla dua edıyorum bolbol
İkinci transfer dondurulmuş embriyo mu?Merhaba kızlar,benim de transferim inşallah haftaya Çarşamba günü.(ikinci transfer) doktorunuz size hangi ilaçları yazdı? Bn şu an progestan dex 25+ progestan fitil , estrofem ve balik yağı kullanıyorum
Hazırladığımız bal çörekotunu dolapta mı yoksa oda sıcaklığında mı muhafaza ettinizBöyle söyleme olacagina inan tup bebege basladigin ay benim kürü dene ben faydasini gordum sende goreceksin toparlan allah verecegi zamani bilir
Ben transferden 3 gün önce başladım teste kadar devam et dedi doktor. Pozitif görürsek duruma göre belki bıraktırırım dedi.Prednol bende kullandım ama opudan sonra kullandım 4 tane sadece
Onu çok kullandirmiyolar diye biliyorum ama doktorunuz daha iyi bilir kaçıncı Gündesiniz kaçıncı gün embriyosuBen transferden 3 gün önce başladım teste kadar devam et dedi doktor. Pozitif görürsek duruma göre belki bıraktırırım dedi.
amın canım , aglama canım baktın olmuyor kan verıp baktırırsın enınde sonunda ogrenecez bunuİnşallah pozitif çıkar canım duam seninle gerçekten beklemek çok zor agliycam sabrsizliktan