- 29 Kasım 2020
- 539
- 316
- 42
Gecmiyor saatler mihlanmıs gibi ammaa olsun 8 yil daha uzundu 5 gunmu uzun gelecek cok şükür bin şükür bu gunlereKese ve kalp atışı kontrolünü nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum. Gerçekten günler geçmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmiyor saatler mihlanmıs gibi ammaa olsun 8 yil daha uzundu 5 gunmu uzun gelecek cok şükür bin şükür bu gunlereKese ve kalp atışı kontrolünü nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum. Gerçekten günler geçmiyor
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklıca kucağına da almayı nasip etsin inşallahKizlar bende hayirli sonucu aldim şükür allahima
Sorma yaa.. pazartesiyi bi görsek gerisi gelicek sanki hayırlısıyla. Gözün hep telefonu takviminde benim. Bide igne günlerinden takip ediyorum işteSanki mi gecmiyor günler resmen günler geçsin diye uyuyorum yahu milim ilerlemiyor yatiyorum kalkiyorum ayni gunun bilmem kacinci saati
Çok sevindim adınızaaa saglıkla kucagımıza alalım hepimiz. Tebrik ederimKizlar bende hayirli sonucu aldim şükür allahima
Aynen benimde gözum hep takvimde pazartesi bir gelseSorma yaa.. pazartesiyi bi görsek gerisi gelicek sanki hayırlısıyla. Gözün hep telefonu takviminde benim. Bide igne günlerinden takip ediyorum işte
Bugun biraz karnim agriyor sende de varmi canimÇok sevindim adınızaaa saglıkla kucagımıza alalım hepimiz. Tebrik ederim
Ayyy hadi insallah canim sen ne zaman yapildin transferiBana da verdiler tutunmaya kolaylaştırıyo dediler canım
Maşallah tebrik ederim saglikla kucagina al insallah canimKizlar bende hayirli sonucu aldim şükür allahima
Benim 17 Aralık’ta yapıldı Salı günü test günüm dün dayanamadım test yaptık beta 3.17 çıktı bende iğne etkisi oda olmadı sanırımAyyy hadi insallah canim sen ne zaman yapildin transferi
Kese ve kalp muaynesi ne zaman ? Senin de transfer 18 indeydi değil mi ? Kan testi mi yaptırdın?Kese ve kalp atışı kontrolünü nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum. Gerçekten günler geçmiyor
Yok canım karın agrım olmuyor da, ara ara kasık ağrılarım oluyor adet olucak gibi.Bugun biraz karnim agriyor sende de varmi canim
Heh iste aynen oyle benimkide henüz baska bisey yok sadece goguslerim aciyor Ama olsun ben 8 yil her ay kendimi mincirdim aciyormu hamilemiyim diye sukur bu gunlere ❤Yok canım karın agrım olmuyor da, ara ara kasık ağrılarım oluyor adet olucak gibi.
Ama şükür iyiyim.
Ben bol bol sut iciyorum hic kabiz olmadim ilk zaman kayisi yiyip su iciyordum ama artik yemiyorum sut iyi geliyor aklima geldikce iciyorumKizlar bisey sorucam kabiz olmamak icin ne kullaniyorsunuz ben kayisi kurusu yiyorum ama pek faydasi olmuyor
Duphalac diye şurup var onu veriyor doktorlar. Bir de bana geceden kuru kayısı ve inciri ıslatıp sabah suyunu içmek iyi geliyordu. Ama tadına zor dayanıyordumKizlar bisey sorucam kabiz olmamak icin ne kullaniyorsunuz ben kayisi kurusu yiyorum ama pek faydasi olmuyor
Benim de kaşıklarım ağrıyordum ama geçti. Ağrıyınca bi şüpheleniyorum ağrımasa yine şüpheleniyorum ama sabahları hep çarpıntım oluyorHeh iste aynen oyle benimkide henüz baska bisey yok sadece goguslerim aciyor Ama olsun ben 8 yil her ay kendimi mincirdim aciyormu hamilemiyim diye sukur bu gunlere ❤
Evet göğüs hassasiyeti bende de var. Olucak artık böyle yavaş yavaş şükür bugünleri gördüğümüzeHeh iste aynen oyle benimkide henüz baska bisey yok sadece goguslerim aciyor Ama olsun ben 8 yil her ay kendimi mincirdim aciyormu hamilemiyim diye sukur bu gunlere ❤
Transferin kacinci gunu bugun test yapmismiydiniz hamilelik takvimi yapmamissinizda unutuyorum ben ozur dilerimBenim de kaşıklarım ağrıyordum ama geçti. Ağrıyınca bi şüpheleniyorum ağrımasa yine şüpheleniyorum ama sabahları hep çarpıntım oluyor
Çok normal 4+6 hamileyim şükür. Değerleri takip ediyorum hala. İlk başta 2ye katlamadı sonra 2ye katladı. Doktor tekrar kan istemedi ama ben yine de yaptıracağım.Transferin kacinci gunu bugun test yapmismiydiniz hamilelik takvimi yapmamissinizda unutuyorum ben ozur dilerim
Doktorunuz yaptırma dediyse yaptırmayın boşuna zaten usg de görünce netlik kazanıyor herşey daha çok strese sokmayın kendinizi. Bende enson 22 aralıkta test yaptırdım bidaha yaptırmadım bakalım usg ye girerken doktor isterse anca ozaman yaptırırımÇok normal 4+6 hamileyim şükür. Değerleri takip ediyorum hala. İlk başta 2ye katlamadı sonra 2ye katladı. Doktor tekrar kan istemedi ama ben yine de yaptıracağım.