- 17 Aralık 2018
- 278
- 185
- 38
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Benimde bugün büyük tuvaletimi yaparken beyaz kıvamlı uzayan akıntım oldu adet oluyorum zannettim ama Yok kasık ağrılarım hep var kabız oldum göğsümde ağrı Yok ama uçları sızlıyor bide bilemedim uçları hafif koyulaştı sanki ama banamı öyle geliyor yoksaBelirtin var mi canim. Benim bugun az miktarda sari ve koyu kivamda uzayan akintim geldi.artik herseyi hamilelige yorar oldum.
Benimde bugün büyük tuvaletimi yaparken beyaz kıvamlı uzayan akıntım oldu adet oluyorum zannettim ama Yok kasık ağrılarım hep var kabız oldum göğsümde ağrı Yok ama uçları sızlıyor bide bilemedim uçları hafif koyulaştı sanki ama banamı öyle geliyor yoksa
İnşallah vardır canım belki sendede vardır belirti olmadan kalanda oluyormuş ya seninde öyledir inşallahAhh canim bunlar gebelik belirtisi insallah varfir.bende hic belirti falan yok sanki hicbirsey olmamis gibi
İnşallah vardır canım belki sendede vardır belirti olmadan kalanda oluyormuş ya seninde öyledir inşallah
Yok canım daha yaptırmadım öğlenden sonra gitçem inşallah güzel haberlerle gelirimMrb canim ne yaptin teni yil öncesi varmi güzel haberin bize
Sonucu aldım Kızlar beta HCG 0.34 çıktı negatif malesef
Amin canım inşRabbim en kisa zamanda yüzüne baksin canim.
Hayırlısı canım üzülme desemde boş dünden beri içim içimi yedi benimde gecikince bi umutla gidiyorsun çok kötü oluyor insanBugün kan tahlili yaptırdım 0.49 çıktı kızlar. Sonuç negatif. Adet olmayı bekliyorum. Çok üzgünüm
Canım sen hastalandın mı tahlil yaptırdıktan sonra belki yükselir değerlerin inşallah bazılarının öyledeoluyormuş yaBugün kan tahlili yaptırdım 0.49 çıktı kızlar. Sonuç negatif. Adet olmayı bekliyorum. Çok üzgünüm
Yok henüz adet olmadım. Progestan kullanıyordum günde 2 defa. Sonucu aldıktan sonra doktorla görüştüm progestanı bırak dedi. Adet olmayı bekliyorum inşallah geç döllenmeden dolayı değer düşük çıkmıştırCanım sen hastalandın mı tahlil yaptırdıktan sonra belki yükselir değerlerin inşallah bazılarının öyledeoluyormuş ya
İnş canım benim dün bitti progestan daha olmadım bende bekliyorum inşallah dediğin gibi olur insan böyle olunca umutlanıyorYok henüz adet olmadım. Progestan kullanıyordum günde 2 defa. Sonucu aldıktan sonra doktorla görüştüm progestanı bırak dedi. Adet olmayı bekliyorum inşallah geç döllenmeden dolayı değer düşük çıkmıştır
Canım doktor sana dedimi geç döllenme olabilir falan diye ben doktorumu göremedim tatil olduğu içinYok henüz adet olmadım. Progestan kullanıyordum günde 2 defa. Sonucu aldıktan sonra doktorla görüştüm progestanı bırak dedi. Adet olmayı bekliyorum inşallah geç döllenmeden dolayı değer düşük çıkmıştır
Yok bişey demedi doktor geç döllenmeyle ilgili. Sadece negatif dedi o kadarCanım doktor sana dedimi geç döllenme olabilir falan diye ben doktorumu göremedim tatil olduğu için
Tamam canım inş geç döllenmedir de seviniriz belki biraz kendimide pek umutlandırmakta istemiyorum zor oluyor hayırlisıyla ikinciye başlarız olmazsaYok bişey demedi doktor geç döllenmeyle ilgili. Sadece negatif dedi o kadar
Aynen canım. En son 4 aralıkta adet olmuştum. Adetim gecikirse tekrar test yaptırıcam. Olumsuz olursa inşallah ikinciye başlıycazTamam canım inş geç döllenmedir de seviniriz belki biraz kendimide pek umutlandırmakta istemiyorum zor oluyor hayırlisıyla ikinciye başlarız olmazsa
Bende en son 30 Kasım’da adet olmuştum bekliyorum olmazsam Cuma tekrar test yaptırcam 5 günlük gecikmem var şuanAynen canım. En son 4 aralıkta adet olmuştum. Adetim gecikirse tekrar test yaptırıcam. Olumsuz olursa inşallah ikinciye başlıycaz