- 6 Ocak 2016
- 581
- 165
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Benimde rahimin içine alttan bıçak sokuyolarmis gibi ağrı oluyo belim ağrıyı sol kasıktan batma ve ağrı var bolca gaz hatta tutamıyorum kendimi sarımsı akıntı ama bunlar gün içinde 2 yada 3 kere hissediyorum sürekli olan bisey degil geçen fun test yaptim negatif ama belli olmaz zaten bakalim haftaya pazartesiye belli olur sanirim ilk günlerde hiç belirtim yoktu ama vu hafta olunca umutlandım olur diye düşünüyorum rabbimin izniylePek belirtim Yok sol kasığıma ağrı giriyor batma oluyo ama zaten normalde adetliykende aynısı oluyor bide göğüs uçlarım hafif sızlıyo canım senin nasıl bugün hep bekledim hasta olurum diye daha hastalanmadım
Bende olmazsam inşallah Pazartesi kan vermeyi düşünüyorumBenimde rahimin içine alttan bıçak sokuyolarmis gibi ağrı oluyo belim ağrıyı sol kasıktan batma ve ağrı var bolca gaz hatta tutamıyorum kendimi sarımsı akıntı ama bunlar gün içinde 2 yada 3 kere hissediyorum sürekli olan bisey degil geçen fun test yaptim negatif ama belli olmaz zaten bakalim haftaya pazartesiye belli olur sanirim ilk günlerde hiç belirtim yoktu ama vu hafta olunca umutlandım olur diye düşünüyorum rabbimin izniyle
Idrar testi pozitif çıkmadan gitmem utanıyorum artık saglik ocağına gidip kan vermeye negatif negatif içim şiştiBende olmazsam inşallah Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum
Benimde aynı ama bu sefer devlet hastanesine gitçem normalde hep özele gidiyoduk hep negatif boşuna para keşke pozitif çıksada vermeyede razıyım eşim iki saatte bir soruyo nasılsınız diye ağrılar hep aynı olunca onunda çok Morali bozuldu doktordan randevu al diyo ikinci aşılamayı düşünüyoruzda olmazsaIdrar testi pozitif çıkmadan gitmem utanıyorum artık saglik ocağına gidip kan vermeye negatif negatif içim şişti
Canım senin kaçıncı günün hemen umutsuzluğa kapılma belki 15. günde belki artarBu sabah kan testimi tekrarlattım. Hcg 2.19..
Yani negatif. İlk aşılama sonucu hüsran. Adetimle birlikte tekrar başlıycam.
O kadar belirti oldu ki, mucize gerçekleşti sanırım dedim. İnsan hep iyi düşünmek istiyo işte.
9. günüm. İğnenin 11. günü. 2.19a kadar düşmüş iki günde. Pazartesi gene 0 çıkar her zamanki rutin değerim 0.100dür zaten. Sanmıyorum artacağını. Normal hayatıma dönüp adetimi bekliycem. Zaten ayın 1inde adet olmuştum.Canım senin kaçıncı günün hemen umutsuzluğa kapılma belki 15. günde belki artar
Herşeyin hayırlısı canım bende test yapmıyorum normal bekliyorum olmazsam yapcam bakalım olmadı hastalanırsam Pazartesi yada Salı ikinci aşılama için görüşmeye gitçez bakalım9. günüm. İğnenin 11. günü. 2.19a kadar düşmüş iki günde. Pazartesi gene 0 çıkar her zamanki rutin değerim 0.100dür zaten. Sanmıyorum artacağını. Normal hayatıma dönüp adetimi bekliycem. Zaten ayın 1inde adet olmuştum.
Bu sabah kan testimi tekrarlattım. Hcg 2.19..
Yani negatif. İlk aşılama sonucu hüsran. Adetimle birlikte tekrar başlıycam.
O kadar belirti oldu ki, mucize gerçekleşti sanırım dedim. İnsan hep iyi düşünmek istiyo işte.
Bende adetimle birlikte 2. için gidicem. İnşallah adet olmazsında hamilesindir.Herşeyin hayırlısı canım bende test yapmıyorum normal bekliyorum olmazsam yapcam bakalım olmadı hastalanırsam Pazartesi yada Salı ikinci aşılama için görüşmeye gitçez bakalım
Bu şekilde olup yükselen oldu mu yani ?Canim suan yasadigin gayet normal bir süreç.ignenin 11 12.gününe kadar beta hcg düşer 12.gününden sonra gebelik varsa artmaya başlar. Benim igne 10.gün aşılama 8.gün sende benden birgün önce oldun aşilamani. Yani aşilaman 9.gun ignen 11. Gün.sakin ümitsizlenme belirtilerin gayet iyi.ben aylardir bu sitedeyim hep bu tip yazilar okuyorum.en azindan ignenin 13.Asilamanin 11.günü çıkiyor.
Idrar testi pozitif çıkmadan gitmem utanıyorum artık saglik ocağına gidip kan vermeye negatif negatif içim şişti
Bu şekilde olup yükselen oldu mu yani ?
Pazartesi gece 12de ovitrelle yaptım salı günü ilk gün sayarsam 12.gün iğnenin, varmı yokmu erken yapınca böyle kafa karışıyor işte
Her halükarda ayın 2sinde gidicem canım doktora. 1inde adet olsamda gidicem, adet olmasamda gidicem. Progestana devam ediyorum zaten doktor bırak diyene kadar bırakmıycam. Olursa olur olmazsa ikinciye başlıycam adetle birlikte.Cokkkk ... hatta diger forumda bir arkadas ignenin kanda 12 gunleri negatifti 14.gunde kanda cikti.
Var gibi kan verip kesinleştir. Vardır inşallah.Pazartesi gece 12de ovitrelle yaptım salı günü ilk gün sayarsam 12.gün iğnenin, varmı yokmu erken yapınca böyle kafa karışıyor işte
Her halükarda ayın 2sinde gidicem canım doktora. 1inde adet olsamda gidicem, adet olmasamda gidicem. Progestana devam ediyorum zaten doktor bırak diyene kadar bırakmıycam. Olursa olur olmazsa ikinciye başlıycam adetle birlikte.
Her halükarda ayın 2sinde gidicem canım doktora. 1inde adet olsamda gidicem, adet olmasamda gidicem. Progestana devam ediyorum zaten doktor bırak diyene kadar bırakmıycam. Olursa olur olmazsa ikinciye başlıycam adetle birlikte.
Ben senin sonucun güzel çıkacak gibi hissediyorum canım inan ki. Hem belirti olan herkeste hamilelik olcak yada belirti olmayan hamile olmayacak diye bişey yokki. İnşallah pozitif sonuç alır tekrar aynı süreci yaşamazsın.Benim regli günüm 5 veya 6 ocak ama bende 4 ünde baktircam. Benim hic belirti yok birde cok oksüruyorum o yüzden nasilsa bu ay olmadi diye kafam rahat stres yapmadigim için testte yaptirmiyorum.