- 17 Mayıs 2021
- 569
- 998
-
- Konu Sahibi fitbicagla
Çok güzelAkşam yemeğim yağsız mantarlı pazı ve 1 kepçe tarhana çorbası.. Saat 7de yedim
Yok öyle bi şey. 16/8 yapanlar çok güzel kilolar verdi. Vücut alışınca denenebilir 20/4 ama direkt başlamak bence sürdürülebilir değil.tekrar merhabaİf e devam ediyorum. Bu hafta reglyim. Tartılamadım. 20-4 yapmazsan çok faydası olmaz dediler. Doğru mu
Ayy olur vallaİstersen her gün yazabiliriz kilolarımızıHftalık olarak da 1.sayfadaki listeye ekleriz
Geç olmadan kalkk.. Pazartesi tartı günümüzo zaman başladım diyelimmm :))) hatta 1 saate antrenman yapayım itin beni lütfennn
Merhabatekrar merhabaİf e devam ediyorum. Bu hafta reglyim. Tartılamadım. 20-4 yapmazsan çok faydası olmaz dediler. Doğru mu
evet evet giydim antrenman kıyafetlerimi başlıyorum birazdan :)Geç olmadan kalkk.. Pazartesi tartı günümüz
MerhabaAlakası bile yok ben eskiden 16/8le 58.8e düşmüştüm.. Hatta kadınlara daha uzun aç kalmayı önermiyorlar
SüpersinEn son yazdığım saatten beri hic bisey yemedim su soda kahve bunlarda spor sonrasi icildi
Antrenmanlarda ektedir
Aciktim ama olsun uyuycam rahat rahat
Dün yeterince kaçamak yapmışsın gibi hissetmiştim amaBi şey sorcam şimdi tartı gününde kaçamak hakkımız var di mi
Hoşgeldin istersen bizimle devam edebilirsinMerhaba bende if yapıyorum 1 haftadır. Başka konuda yazıyordum aslında ama artık pek aktif değil
Günaydınn çok güzel afiyet olsunnGunayddiinnnn
Ilk ogunum suan yapyrmmm
Gayet doyurucu ve temizzz
Yok yok o sayılmazDün yeterince kaçamak yapmışsın gibi hissetmiştim ama
Hoşgeldin istersen bizimle devam edebilirsin
Günaydınn çok güzel afiyet olsunn
Afiyet olsun. Fincana bayıldım yalnızSuan bi KAHVE sekersiz sonra antrenman yapacagimmm
Merhaba evet çok sevinirimDün yeterince kaçamak yapmışsın gibi hissetmiştim ama
Hoşgeldin istersen bizimle devam edebilirsin
Günaydınn çok güzel afiyet olsunn
Afiyet olsun. Fincana bayıldım yalnız
Bu cocuga hayranimHadi bakalım pazar motivasyonu