- 30 Aralık 2021
- 176
- 98
- Konu Sahibi fitbicagla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok da kötü değil kendini engellemeye devam ett pazartesi tartılacağını düşünn.Sabah elektrikler kesildi. Tüm gün olmayacakmış. Kayınvalideme geldik kızımla. O da zorla yedirir hep. Günü en az hasarla kapatmaya çalışıcam.
Kahvaltım 12.00
1 tane çırpılmış yumurta
4 tane zeytin
1 minik dilim peynir
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı vişne reçeli
1 çay kaşığı ayva reçeli
Ara öğün 14.00
Az şekerli Türk kahvesi
1 tane küçük hobby çikolata
Ayy bu sabah çıktım tartıya ben. Çünkü eski kotlarımdan birini denedim ve sığdım en son hamileyken karnım çıkmadan gitmiştim. Şimdi basen kısımları biraz sıktı ama kapandı düğmesiÇok da kötü değil kendini engellemeye devam ett pazartesi tartılacağını düşünn.
Süpersin dikkat et de olsunKeşke 200 gr daha gitse de 65 leri görsem
Ben de kesinlikle sürekli tartılınca motive oluyorum. Bir ay önce filan başka bi grupla başlamıştım ama rahatsızlandım. Tartım da bozulunca bıraktım.Süpersin dikkat et de olsun
Ben her gün tartılıyorum böyle daha çok motive oluyorum
Tabii ki katılabilirsinben de mi katılsam sizinşe ne yapsam :S bu ara ruhsal olarak iyi değilim, aşırı yemeye başladım :S:S
o zaman başladım diyelimmm :))) hatta 1 saate antrenman yapayım itin beni lütfennnTabii ki katılabilirsin
tekrar merhaba İf e devam ediyorum. Bu hafta reglyim. Tartılamadım. 20-4 yapmazsan çok faydası olmaz dediler. Doğru muTabii ki katılabilirsin
kim dedi ? yok öyle bi şey ben duymadım hiç, herkesin hayat felsefesi ayrıdır, ben mesela sabah erkenden kalkıp işe gidiyrm ve akşam 8 gibi eve geliyorum 20/4 nasıl yapayım?tekrar merhaba İf e devam ediyorum. Bu hafta reglyim. Tartılamadım. 20-4 yapmazsan çok faydası olmaz dediler. Doğru mu