Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bi de görsel getirdim sizlere

Orta kısma dikkat edelim:) şimdi yeme zamanı deyip istediklerimizi yemeyelim:) sağlıklı beslenelim:)

20200628_075334.jpg

Linç edin beni yarim.paket cips yedim ama tadı çok güzeldi mutluyum 😂😂
Seni gidi seniiiiiiii:sinirli::sinirli:
senin yaptigini ben de yaptim aksam🤭 alkol kismini yani. Cok korktum dun o kadar verdikten sonra bunun yuzunden arti cikacagim bu sabah diye fakaaaatt bilin bakalim ne oldu. 1.si yeme saatleri icerisindeydim, 2.si gun icerisinde aldigim kalori miktari 1.200 un altindaydi (alkol dahil). Bu sabah sonuc -0,600 ile tam 73.0 kg 🤩🤩🥳🥳 yarin 73 ler soyleyeyim derken 72 lerden bisey soyleyecegim sanirim. Cocuk gibi hoplayip ziplayasim var evin icinde sabah sabah 😁😂😁 24 saat ac kalip 800 gr verdim. Dun iki ogun gibi oldu alkol dahil 600 gr gitti. Demek ki uzun acliktan sonra bunye daha hizli mi calisiyor ki bir sure daha acaba 🤔 bir de dun en son aksam 22:30 da yedim sabahin 6 sinda bu kadar eksik cikmak garip geldi. iki ogun yaparken 200-300 gram veriyordum sadece haftaici.
Canım muhteşemsin az kaldı 6 lı rakamları görmeye:rapci::rapci:
Günaydın kızlarrrrrrr

Herkese benden limonlu su:)
Hemen gidiyorum mutfağa :KK55::KK55:

Hey maşallah 40 kişi olmaya ramak kalmış. blondeaddict blondeaddict sen hepimizi izle, takip et, yaz, motive et derken eriyeceksin 😂 kolay gelsin bacı ❤
Ay aynen aynen 😂😂
Yok kalabalıklaşalım dert değil ilk şoku atlattıktan sonra hallediyorum evelallah 🥰
Böyle erimeye can kurban 😍🥰

senin yaptigini ben de yaptim aksam🤭 alkol kismini yani. Cok korktum dun o kadar verdikten sonra bunun yuzunden arti cikacagim bu sabah diye fakaaaatt bilin bakalim ne oldu. 1.si yeme saatleri icerisindeydim, 2.si gun icerisinde aldigim kalori miktari 1.200 un altindaydi (alkol dahil). Bu sabah sonuc -0,600 ile tam 73.0 kg 🤩🤩🥳🥳 yarin 73 ler soyleyeyim derken 72 lerden bisey soyleyecegim sanirim. Cocuk gibi hoplayip ziplayasim var evin icinde sabah sabah 😁😂😁 24 saat ac kalip 800 gr verdim. Dun iki ogun gibi oldu alkol dahil 600 gr gitti. Demek ki uzun acliktan sonra bunye daha hizli mi calisiyor ki bir sure daha acaba 🤔 bir de dun en son aksam 22:30 da yedim sabahin 6 sinda bu kadar eksik cikmak garip geldi. iki ogun yaparken 200-300 gram veriyordum sadece haftaici.
Valla sebebini bilmiyorum ama hala ekside olman süper 👏
Ama alkolü çok tekrar etme canım kalori sayısı olarak geçmese de vucüd tamirat yapıyor uzun oruçlarda ona alkol ekleme 😊
Arada olur kutlama tabi 🤩
Bugün başlıyoruz dimi yine ben hazırım 😍
Bi de görsel getirdim sizlere

Orta kısma dikkat edelim:) şimdi yeme zamanı deyip istediklerimizi yemeyelim:) sağlıklı beslenelim:)

Eki Görüntüle 2655319
👏🥰
Günaydın kızlar 19. Saatteyim 20 saat olsun kahvaltımı yapqcam😋😋😋😋
Süpersin canım afiyet olsun 👏🤩🥰

Günayydın :KK68:

blondeaddict blondeaddict 12:30-13:00 ve 18:30 da yenen öğünler aralılı oruca girer değil mi?
Arada başka bişey olmamak şartıyla.
Canım günaydın 🥰❤️
Tabi ki. Ara saatlerde ara öğün yapabilirsin gerekiyor ise sınır yok.Yani yeme penceren saat 11-19 arası ise rahatlıkla 2 ana 1 ara öğün yapabilirsin
İlk sayfa ilk posta bir örnek menü de koyduk o da fikir verebilir canım 🥰
sadece şunu unutma ara öğün yaptıkça ya da vucüda sürekli bir şey soktukça vücudumuz insülin salgılıyor ve sindirimle uğraşıyor bu sebeple biz genelde ufak öğün tercih ediyoruz ya da direk 2 öğün
Sonrasında ise kapanış sonrası birsey yemiyoruz.

Günaydın herkese bol eksili günler olsun inşallah ben saatimi bekliyorum 💪🏻Detoks suyu diye geçenler varta onlarda içebiliyormuşuz oruçdayken 🙄🙄

18/6 yapıyorum böyle karışık yapmak kötümüzün 24 yaptım bugün 18/6 yarın yine 24 düşünüyorum saçmamı bı düzeni mi olmalı

Eklentiler

• 404F84AD-C224-498B-8929-EB73CC06D8ED.png
    404F84AD-C224-498B-8929-EB73CC06D8ED.png
    125,2 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba
Ben bu yeme biçimine iki hafta oldu başlayalı akşam 18:30 da yiyorum ve yeme işimi bitiriyorum sabah 10:30 da kahvaltı ediyorum akşam 18:30 a kadar olan o 8 saatlik arada açlık hissediyorum ufak ufak birşeyler atıştırıyorum sizce midemi sakinkleltirmek için ne yspmalıyım

Günaydınlarr herkese ee herkes 24 saat yapmış bende eksik kalmıyım😁 haftasonu hiç bakamadım meğer neler olmuş dün en son 5 te yemiştim bari 5e kadar durayım bende haftada bir böyle uygulamak iyi olur bence regl günleri yaklaştıkça şişlik oluyor ama olsun bugün bende deniyorum bakalım 😍yarın hem tartı günü değil mi

Merhaba
Ben bu yeme biçimine iki hafta oldu başlayalı akşam 18:30 da yiyorum ve yeme işimi bitiriyorum sabah 10:30 da kahvaltı ediyorum akşam 18:30 a kadar olan o 8 saatlik arada açlık hissediyorum ufak ufak birşeyler atıştırıyorum sizce midemi sakinkleltirmek için ne yspmalıyım
Hiç birşey yapma o açlığın tadını çıkar sonra atıştırmak gelmeyecek içinden inan bana kilo verdikçe elinde gitmez cıss dersin😅

Çokk sevindim artık darısı başıma 😍 ben hergun tartilmiyorum takıntı olmaması ve olumsuz etkilemesi açısından, iki gün önce tartildigimda 2 kilo vermiştim, bakalım pazartesi ne olucak 🙈

Günaydın herkese bol eksili günler olsun inşallah ben saatimi bekliyorum 💪🏻Detoks suyu diye geçenler varta onlarda içebiliyormuşuz oruçdayken 🙄🙄
Günaydın canım
Oruç saatlerinde içilmez çünkü o içeceklerin içinde de atıyorum meyve sebze vs var
Yeme pencerende içebilirsin
Oruç saatlerinde belirttiğim şeyler dışında içecek tüketimi yapılmaz

18/6 yapıyorum böyle karışık yapmak kötümüzün 24 yaptım bugün 18/6 yarın yine 24 düşünüyorum saçmamı bı düzeni mi olmalı
Niye kötü olsun aksine azmini iradeni ve açlık duygunu kontrol altına alıyorsun bünyenin hakimi sensin 👏🥰
Günaydın Kızlar en son dün aksam saat 20.00 de aksam yemeği yedim normalde bugun 12.00 gibi kahvaltı yapmam gerek ama ben kendimle yarısıp saat 14.00 de kadar yememeyi düşünüyorum aclık sürem uzun olsun diye umarım basarabilirim
Başarırsın canım saat 12-14 arası aklını yemekten uzak tutacak işler planla ve bol su iç 😉😂
Günaydınlarr herkese ee herkes 24 saat yapmış bende eksik kalmıyım😁 haftasonu hiç bakamadım meğer neler olmuş dün en son 5 te yemiştim bari 5e kadar durayım bende haftada bir böyle uygulamak iyi olur bence regl günleri yaklaştıkça şişlik oluyor ama olsun bugün bende deniyorum bakalım 😍yarın hem tartı günü değil mi
Ay canım süper yaa 🥰👏
24 ler kulübü çoğalıyor 😀
Tartıya bomba gibi girilecek 🏆

Son düzenleme:
X