- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.401
Günaydın kızlar
Açlığa devam 22 saat oldu şimdi sade bi mesafe içiyorum 11 de kahvaltı yapacağım
Açlığa devam 22 saat oldu şimdi sade bi mesafe içiyorum 11 de kahvaltı yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogal seyler ariyorsan kayisi, sinameki cayi, yesil cay deneyebilirsin. Aci cehre mi ne bisey vardi bir de. Ondan da memnun kalanlar var cevremde, bende ise yaramamisti orasi ayri :) Benim normalde de boyle bir sorunum var zaten. Cok rahatsiz oldugumda ilac kullaniyorum.Arkadaşlar merhaba. Hepinize diyetlerinizde kolaylıklar diliyorum. 3 haftaya yakındır ben de diyet yapıyorum. Fazla değil, 5 kilo vermek istiyorum. O yüzden öyle zorlu bir diyet değil, hayatımdan şekerli ve unlu gıdaları çıkararak, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
İlk iki hafta 2,5 kg verdim çok iyiydi. Bu hafta bir kabızlık başladı. Kendimi balon gibi hissediyorum, tuvalete çıkamıyorum. Dolayısıyla tartıda düşme olmuyor. Bu da motivasyonumu ciddi şekilde bozdu. Bu kadar dikkat ediyorum kilo veremiyorum yesem daha iyi diye şeytan dürtüp duruyor
Form çaylar bir işe yaramadı, dün aktardan farklı bir çay aldım. Bakalım etkisi olur mu :/
Bir haftamı boşa geçmiş hissediyorum ve üzülüyorum.
sizin bir öneriniz var mı?
Teşekkür ederim.Dogal seyler ariyorsan kayisi, sinameki cayi, yesil cay deneyebilirsin. Aci cehre mi ne bisey vardi bir de. Ondan da memnun kalanlar var cevremde, bende ise yaramamisti orasi ayri :) Benim normalde de boyle bir sorunum var zaten. Cok rahatsiz oldugumda ilac kullaniyorum.
Arkadaşlar merhaba. Hepinize diyetlerinizde kolaylıklar diliyorum. 3 haftaya yakındır ben de diyet yapıyorum. Fazla değil, 5 kilo vermek istiyorum. O yüzden öyle zorlu bir diyet değil, hayatımdan şekerli ve unlu gıdaları çıkararak, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
İlk iki hafta 2,5 kg verdim çok iyiydi. Bu hafta bir kabızlık başladı. Kendimi balon gibi hissediyorum, tuvalete çıkamıyorum. Dolayısıyla tartıda düşme olmuyor. Bu da motivasyonumu ciddi şekilde bozdu. Bu kadar dikkat ediyorum kilo veremiyorum yesem daha iyi diye şeytan dürtüp duruyor
Form çaylar bir işe yaramadı, dün aktardan farklı bir çay aldım. Bakalım etkisi olur mu :/
Mrb cnm ben öncesi sonrası istiyorum cnmarkadaşlar selam herkese :) ben de ifle 6 ayda 24 kilo verdim. 16/8 yapiyorum. aslından hedefime ulaştım ama hala devam ediyorum çünkü bunu yaşam sekli haline getirdim. 2.5 aydir bu şekilde devam ederek korumaya gectim. çünkü vucudum artik verecek kilo kalmadi diyor bence. aslında 20/4 yaptim istemeden is yoğunluğundan kilo vermeye de basladim ama onu yapmak istemedim bi yerden sonra sagliksiz bi görüntü olucakti.
yaşım 27
boyum 1.63
guncel kilom 56
son olarak nolur lütfen devam edin sonucu mukemmel olacak :) isteyen arkadaşlara özelden before after atabilirim motivasyon icin :)
Bende de olmuştu çaylar geçici düzeltiyordu sabah aç karnına 3 bardak ılık su içebildigin ılıklık da olsun öncesinde 1 kaşık zeytin yagı üzerine 3 bardak ılık suArkadaşlar merhaba. Hepinize diyetlerinizde kolaylıklar diliyorum. 3 haftaya yakındır ben de diyet yapıyorum. Fazla değil, 5 kilo vermek istiyorum. O yüzden öyle zorlu bir diyet değil, hayatımdan şekerli ve unlu gıdaları çıkararak, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
gönder cnm :)Mrb cnm ben öncesi sonrası istiyorum cnm
Ayyyy bende istiyorum fotoarkadaşlar selam herkese :) ben de ifle 6 ayda 24 kilo verdim. 16/8 yapiyorum. aslından hedefime ulaştım ama hala devam ediyorum çünkü bunu yaşam sekli haline getirdim. 2.5 aydir bu şekilde devam ederek korumaya gectim. çünkü vucudum artik verecek kilo kalmadi diyor bence. aslında 20/4 yaptim istemeden is yoğunluğundan kilo vermeye de basladim ama onu yapmak istemedim bi yerden sonra sagliksiz bi görüntü olucakti.
yaşım 27
boyum 1.63
guncel kilom 56
son olarak nolur lütfen devam edin sonucu mukemmel olacak :) isteyen arkadaşlara özelden before after atabilirim motivasyon icin :)
Kaç kiloydun ki canımGünaydın kızlar dün yazamadım pek bende işler çok iyi ilk defa if yapıyorum ve zorlanmadı hiç ve bugun tartıldım 61.6 kg olmusum inş devamı gelir
Cnm 62 kg bugün 3. günüm cnmKaç kiloydun ki canım
Once guzel haberi ver hadiii ben 73.6 ciktim bugun. Dun 74.4 tum ve hala muhtesem hissediyorum kendimi. Hic aclik halsizlik yok. Pazartesiye beklerken bugunden geldiHanımlar tünaydın bi neler yazmışsınız okuyup geleyim
Sonra güzel haberlerim var
Ayyyy Süper o halde ben de bekletmeyeyim vereyim güzel haberi persembe tartılmıştım 84 dü bugün sabah 83Gunaayydiiinn 73.9 dun 74.4 tu.
Super super super hic bolmeden devam mi etsem diyorum. Senden ogrenip indirdigim uygulamada 24 saat sonrasinda otofajiden bahsediyor. Onu da deneyimlemek istiyorum.Ayyyy ❤❤❤❤ Süper o halde ben de bekletmeyeyim vereyim güzel haberi persembe tartılmıştım 84 dü bugün sabah 83
şu an açlığın 22. Saati içindeyim