Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bugün 10.30 da yemeye başladim.18.50 de dondurma yiyip biraktim.Epey hafif hissediyorum.Biseyler icmek avuttu acikçasi yoksa coktan cerez,meyve saldirmıstim.
Dondurma sürekli olmazsa ve fazla top olmazsa sorun yok meyve süt ve şeker olarak düşünün
evet içecekler gerçekten akşamı rahat geçirmemizi sağlıyor
Atıştırma huyundan kurtulmak İçin aralıklı oruç birebirdir

İyi akşamlar kızlar.
26 haziran cuma bildirimi.

07.00 sabah 20.000 adım tempolu yürüyüş
13.00 ilk öğün peynir zeytin yumurta domates yeşillik 2 dilim ekmek 2 bardak çay
15.00 kahve
18.30 2 dilim karpuz peynir domates 1 dilim ekmek

Buraya kadar herşey çok iyidi 😭

20.30 2 top dondurma

2.5 litre su
Huhuhuhhuuuuu 20.00 adım mııı😱😱😱

Saygıyla önünde eğilir yarışmada n çekilirim🤣🤣🤣🤣

Son düzenleme:
Ya 8 saat yapacaksanız 15 de bitecek 16 saat oruçta
Ya 10 saat yapacaksınız akşam 5 de yiyip 14/10 olacak
Ya da kahvaltı konusunda ileri çekme ve esneme gerekecek siz bilirsiniz

Ya evde olsan ileri alınır da iş yerinde mümkün değil kahvaltı

İlk aralıklı oruç yaptığım da sabah kahvaltı öğlen 1 de yemek yiyip bitiriyordum

Ya evde olsan ileri alınır da iş yerinde mümkün değil kahvaltı

İlk aralıklı oruç yaptığım da sabah kahvaltı öğlen 1 de yemek yiyip bitiriyordum
Tabi bilemiyorum şartları kimi yanında götürüyor kimi başka çözüm buluyor işe giden arkadaşlar yazar tecrübelerini

Aklima gelmisken soyleyeyim belki de konsulmustur. Bu diyetler sırasında su icmeyi asla ihmal etmemek gerekiyor. Yeterince su icilmeyen diyetlerde iyi sonuc alinamiyor. Su soda bol bol sivi tuketmek gerekiyor. Pandemi suresince sabahlari hep 70 kg idim asla altina dusmedim. Daha dun basladim diyete bu sabah 69.3`u gordum gercekten tutmak lazim su bogazimizi, zavalli vucutlarimiz:)

Aklima gelmisken soyleyeyim belki de konsulmustur. Bu diyetler sırasında su icmeyi asla ihmal etmemek gerekiyor. Yeterince su icilmeyen diyetlerde iyi sonuc alinamiyor. Su soda bol bol sivi tuketmek gerekiyor. Pandemi suresince sabahlari hep 70 kg idim asla altina dusmedim. Daha dun basladim diyete bu sabah 69.3`u gordum gercekten tutmak lazim su bogazimizi, zavalli vucutlarimiz:)
kesinlikle doğru su tüketimi çok çok önemli. Hatırlatma İçin teşekkür 👍
bu arada giden kiloya 🤩👏

X