Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Arkadaşlar yağ yakmak İçin en önemli şey sanılanın aksine ağır egzersiz değil ❗beslenme tarzı❗ ve buna eşlik eden ilk etapta ağırlık çalışmaları ve akabinde kardiyo çalışmaları bu görseli ondan ekliyorum
Ekranın solu çoğu insanın hatalı yaptığı deli gibi kardiyo çalışarak yağ yakacağını düşünmek. Doğrusu ekranın sağı.Beslenmeyi kontrol edemezsek kilomuzu kontrol edemiyoruz acı ama gerçek 😂

Eklentiler

• F3689699-5DD9-40DE-8292-E7B0A9A2ADBA.jpeg
    F3689699-5DD9-40DE-8292-E7B0A9A2ADBA.jpeg
    90,7 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Ay tartıl tartıl bu arada keki de anne keki vs diyip masumlaştırmayalım 🤪🤓

Canım selam 🥰🥰
inşallah o dediğin de Çıkmaz🙏
Zorlu ilaçlar kullanmışsın kolay değil zamanla hersey düzene girecektir inşallah ne karar verirsen ver, sağlıkla kal ❤️🥰

Menüde salata veya çiğ sebze yeşillik de eklersen bir de sigara böreği ve simit tarzı şeyleri azaltırsan süper olur
Birde 15 bardak çay çok değil mi uyku filan kaçırmıyor mu? Dokunmuyorsa ne ala

neden “mecbur “? 😂
Bir anda 24 e başlamışsın ama şu mantıkta olma sakın açınca istediğim gibi beslenirim deme
Önemli olan sağlıklı şeyleri tüketmek, yani 23 saat yemeyip atıyorum hamburger yemek kalori olarak belki zorlamaz ama amaç yağ yakıcı şeyler yemek 😉

🤩👏
Cay çok ki çok. Ama başka türlü ders çalışamıyorum. Evet kesinlikle çiğ sebze eklemeliyim çok teşekkür ederim

İyi akşamlar kızlar.
26 haziran cuma bildirimi.

07.00 sabah 20.000 adım tempolu yürüyüş
13.00 ilk öğün peynir zeytin yumurta domates yeşillik 2 dilim ekmek 2 bardak çay
15.00 kahve
18.30 2 dilim karpuz peynir domates 1 dilim ekmek

Buraya kadar herşey çok iyidi 😭

20.30 2 top dondurma

2.5 litre su

Benim iş yerinde öğlen yemeği çıkıyor
Ana yemekve salara cacık ne çıkarsa yanında öyle yiyorum

Saat 4 te yiyip günü kapatsam
15 saat yapıyor önceden 1 de yiyip başka yemezdim ama şimdi gücüm yok
Peki saat 4 yerine saat 5 te kuruyemiş ve ayran
Veya meyve ile bir öğün yapıp kaparsanız olmuyor mu ?

İyi akşamlar kızlar.

13.00 ilk öğün peynir zeytin yumurta domates yeşillik 2 dilim ekmek 2 bardak çay
15.00 kahve

20.30 2 top dondurma

2.5 litre su
Canım selam 🥰 ben birsey demiyorum 🤪 😂
20.000 adım ve 20.30 öncesi takdire değer

Arkadaşlar yağ yakmak İçin en önemli şey sanılanın aksine ağır egzersiz değil ❗beslenme tarzı❗ ve buna eşlik eden ilk etapta ağırlık çalışmaları ve akabinde kardiyo çalışmaları bu görseli ondan ekliyorum
Ekranın solu çoğu insanın hatalı yaptığı deli hibi kardiyo çalışarak yağ yakacağını düşünmek. Doğrusu ekranın sağı.Beslenmeyi kontrol edemezsek kilomuzu kontrol edemiyoruz acı ama gerçek 😂

Ben de bugün tam da benzer bi yazı gördüm

Bi de şöyle diyordu

Abs is Made in the kitchen

Yanı karın kası mutfakta yapılır:) hele ki alt karından sikayetciyseniz benim gibi beslenme aşırı önemli

Ay tartıl tartıl bu arada keki de anne keki vs diyip masumlaştırmayalım 🤪🤓

Canım selam 🥰🥰
inşallah o dediğin de Çıkmaz🙏
Zorlu ilaçlar kullanmışsın kolay değil zamanla hersey düzene girecektir inşallah ne karar verirsen ver, sağlıkla kal ❤🥰

Menüde salata veya çiğ sebze yeşillik de eklersen bir de sigara böreği ve simit tarzı şeyleri azaltırsan süper olur
Birde 15 bardak çay çok değil mi uyku filan kaçırmıyor mu? Dokunmuyorsa ne ala

neden “mecbur “? 😂
Bir anda 24 e başlamışsın ama şu mantıkta olma sakın açınca istediğim gibi beslenirim deme
Önemli olan sağlıklı şeyleri tüketmek, yani 23 saat yemeyip atıyorum hamburger yemek kalori olarak belki zorlamaz ama amaç yağ yakıcı şeyler yemek 😉

🤩👏
😁mecbur sevdiğim için dayanamadım
Açlığa iradem kuvvetli bide ilk tartıda beni motive edici sonuçlar almak istiyorum çünkü daha çok azmim geliyor biliyorum 24 saat aç kalıp yine sağlıklı beslenmeye gideceğim inşallah planım o en azından evde ne varsa daha az ve ekmeksiz yemek bile fark edecek inanıyorum çünkü çok yiyorum uzun zamandır ve gece atıstırmalıları yiyordum onu bile kesmek harika olacak birazda sabırsızlık galiba çabuk sonuç görmeyi seviyorum 🤩🤩 sabah bile tartılmak istiyorum 🙈🙈

Benim iş yerinde öğlen yemeği çıkıyor
Ana yemekve salara cacık ne çıkarsa yanında öyle yiyorum

Saat 4 te yiyip günü kapatsam
15 saat yapıyor önceden 1 de yiyip başka yemezdim ama şimdi gücüm yok
Canım hesapta bir yanlışlık olmasın senin saat 16:00 da yetip tekrar öğlen yersen 12 de 20 saat eder 🙄🙄

İyi akşamlar kızlar.

15.00 kahve

20.30 2 top dondurma

2.5 litre su
Üzülme ve kaldığın yerden devam et önemli olan bir kere bozdum dememek azimle hep birlikte devam 💪🏻💪🏻

X