- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.321
Canım ben ve O oslem_ de bugün 24 saat uygulamaya karar verdik yaparsan kapışırızKızlar bilmeden 24 saat uygulayacağım galiba dışarda işimiz vardı eve geliş 7i buldu yemek istemedim bubsaaten sonra sabah kahvaltı 2 gibi yarım muz yedim ve hiçbir rahatsızlık yok çarşıda baya dolaştık eski ben olsaydım bi dünya yemek yemiştim elim kolum titrerdi
Selam canım hoşgeldin ekliyorum ilk sayfayaselamlar herkesee.. ben nisan ayindan tam bi ay aralikli oruç yaptım ve 7 kilo verdim. sonra yine biraktim. ama grup açılmış harika bende basliyorum. en bastaki listeye nasil eklenirim bilmiyorum ama 34 yasindayim 160 boy 79 kilo.. aralikli orucu 16/8 yapıyorum ben. 2 ana ogun arada ya meyve ya sutlu kahve gibi seyelr tüketirim. kalori sayarim 1200 cl gecmemeye çalışıyorum. aclik saatlerinde yag yakmaya yardimci 9 lu cay iciyorum ve booll su. ama spor yapmiyorum. gecen denememdede yapmamistim. benden tavsiye sizede bol proteinli beslenin ve cook su için o zaman acaip farkedio. bu arada buyuk tuvaket icinde sinameke iciyorum arada.. herkese booll yag yakmali gunler olsunnn
Dediğin çok dogru ben bol protein sebze ve çok su ve spor ile alıyorum sonucu hiç de acıkmıyorum
Hay Allah dikkat et canım eziyete döndürme sakınBen bugün açlığı 18 saate tamamladım ama sona doğru gözlerim karardı
Küçük kız çok yordu beni açlık değil ama ayakta dolanmaktan başım da döndü
Hoşgeldin kilon benim başlangıç kilomla aynı sayılır bende 96 başladım sen benden çok daha gençsin daha iyi sonuç alabilirsin , sakın pes etme, yapacaksın sadece inan ve yaz ne zaman istersenMerhaba herkese bu grubu bulduğuma çok sevindim konu sahibi çok teşekkür ederim sana da
28 yaşındayım
1.70 boyum var
95 kg maalesef (1.5 yılda 18 kg aldım)
Hedefim 75 kg.
** 16/8 bana çok uygun geldi ömrümde ilk defa yapacağım. Umarım başarırım.
**Başlangıç günüm 1 Temmuz olsun.
Not: tavsiye herşeye açığım, ittirilmeden yürümeyen yapım var pes etmeye dönersem yardım diye bağırınca bir el atın ne olur
Ekliyorum ilk sayfaya
Son düzenleme: