- 10 Temmuz 2019
- 238
- 402
- 34
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.301
Ewet leslie de çok işe yarıyorCanım güzel menü yürüyüş de var
yavaş yavaş ekmeği kontrol altına alırsan gayet iyi olur. Bugün 5 dilim ekmek olmuş azar azar azaltıp yerine salatalar veya sebzeler ekle
evet bende aynı sorunu yaşıyorum ama yine de yapıyorum
Arada evde Leslie filan da yapabilirsin hava veya şartlar müsait olmazsa
Tamamdır . Ben seni eklemiş miydim? Kafam döndü vallaeklemedi ise. Bilgileri atar mısın
Evet ben yürüyüşü öyle yapıyorum önce hafif sonra hızlı tempo sonra yavaş ter içinde kalıyorum1.7 km mi neydi unuttum oyle bisey yurumusum. ben kosu bandinda yuruyorum o dedi. Telefon cebimde olmadigi icin adim sayimi bilmiyorum. An itibari ile sabah ki kilom olan 74.4 ciktim. Sabah icin cok heyecanliyimbu yuruyus konusunda da biseyler okudum. Yapilan arastirmalara gore uzun ama ayni tempoda yurus yapmaktansa daha kisa sureli biraz kosu biraz hafif tempolu biraz hizli tempolu seklinde yani atiyorum birer ikiser dakika seklinde donusumlu yuruyusler daha cok kalori yakimi sagliyormus. Onu denedim ben de bugun :) pestilim cikti. Plank yapmaya da baslasam iyi olacak sanirim. Kisa surede cok guzel sonuc alanlari gormustum zamaninda internette.
Ay hatırladım tamam pardonBen online diyetisyen ile devam ediyorum canım son 10 günüm ama çok katılasım var buraya da
Dur yazayim yaaa
Başlangıç 59 kusur
Güncel 53.9 (yarın tartı günüm bundan sonra pazartesileri tartilirim)
Yaş 33
Boy 1.57 (doğumdan sonra kısalmış olabilirim:)
Hedef 50 hatta 49.9 haahah
Ekledim ilk sayfaya e tabi çocuk olunca yapılıyor mecbur ben de yapıyorum ama yemiyorumYaş: 37
Boy: 1.60
Kilo: 81 (diyorum yarın sabah aç karnına tartılıp tekrar yazarım)
Hedef: 65
Kendimden bahsedeyim, ikizlerim ve 1 kızım var, anaokulunda idarecilik yapıyorum, hamur işi, mantı, makarna, börek... çok sık yaparım eee tabiki yerim, maalesef kilolar bu yüzden. Ama şekerle ve tatlıyla aram pek yok (iyi ki yok diyorum :)) abur cubur sevmem, asitli içecekler içmem zaten çocuklardan dolayı da almıyoruz. Geç saatte yemek yemem ama işte o karbonhidrat beni mahvediyor
Su tüketimini arttırmak şart. Menü güzelMerhabalar
12.30. Bir kupa sade nescafe
14.00. İki haşlanmış yumurta, bir adet domates-salatalik, peynir, 10 adet zeytin, 5 dilim hindi füme
19.00. Bir dolu tabak zeytinyağli türlü
19.30. 10 erik, yarım yeşil elma
Suyu bugün az tükettim 1 litreye yakın
Yürüyüş yapmadim
Su tüketimini arttırmak şart. Menü güzelhindi füme büyüklerden mi ? 5 dilim olunca bilemedim az mi çok mu
39 hedef 65Yaş ve hedef kilo alabilir miyim
Anlastik :)Canım süper menü afiyet olsun, spor da
Hoşgeldiniz ilk sayfa ilk postta yer alan bilgileri verirseniz ekleyelim başarılar
Daha önce neler yaşadınız if deneyiminizi paylaşır mısınız?
Bir an korkmuştum
O zaman akşam bitince menüyü bekliyoruz
Ben bugün açlığı 18 saate tamamladım ama sona doğru gözlerim karardıHaftasonu yasak da varken kendimi spora verecegim. An itibari ile basliyorum. Bolca maden suyu stokladimbiri bir kac yillik bu beslenmeyle ilgili tecrubesini paylasmis bi yerde ki hala ara ara yaziyor. Bu bas donmesi, el titremesi olaylarinin acliktan degil bazi vitamin minerallerin eksikliginden demisti. Kendi de surec icerisinde deneme yanilma yolu ile kesfetmis. Kendisi bu arada ciddi anlamda sagligini da takip ediyordu, duzenli kan tahlili yaptiriyormus. Ki onlari da paylasmis. Bu maden suyu kullanimini onun paylasimlarinda okumustum. Ben de tuketiyorum her gun mutlaka. Uzun aclik suresinde daha cok ihtiyac olabilir diye stok yaptim
Oooooooo hadi bakalım pazartesi bombayı patlat en çok veren sensinnnnKızlar bilmeden 24 saat uygulayacağım galiba dışarda işimiz vardı eve geliş 7i buldu yemek istemedim bubsaaten sonra sabah kahvaltı 2 gibi yarım muz yedim ve hiçbir rahatsızlık yok çarşıda baya dolaştık eski ben olsaydım bi dünya yemek yemiştim elim kolum titrerdi
Ağzın bal yesin bebeğimOooooooo hadi bakalım pazartesi bombayı patlat en çok veren sensinnnn
Ekledim39 hedef 65
Merhaba herkese bu grubu bulduğuma çok sevindim konu sahibi çok teşekkür ederim sana da
28 yaşındayım
1.70 boyum var
95 kg maalesef (1.5 yılda 18 kg aldım)
Hedefim 75 kg.
** 16/8 bana çok uygun geldi ömrümde ilk defa yapacağım. Umarım başarırım.
**Başlangıç günüm 1 Temmuz olsun.
Not: tavsiye herşeye açığım, ittirilmeden yürümeyen yapım var pes etmeye dönersem yardım diye bağırınca bir el atın ne olur
Yarın geçecem inşallahAğzın bal yesin bebeğimevine gel beraber yapalım
Şuanlik iyiyim ama.başım falan dönerse yerim bişeyler az da olsa