Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ewet leslie de çok işe yarıyor

Tamamdır . Ben seni eklemiş miydim? Kafam döndü valla eklemedi ise. Bilgileri atar mısın

Ben online diyetisyen ile devam ediyorum canım son 10 günüm ama çok katılasım var buraya da

Dur yazayim yaaa

Başlangıç 59 kusur
Güncel 53.9 (yarın tartı günüm bundan sonra pazartesileri tartilirim)
Yaş 33
Boy 1.57 (doğumdan sonra kısalmış olabilirim:)
Hedef 50 hatta 49.9 haahah

Merhabalar
12.30. Bir kupa sade nescafe
14.00. İki haşlanmış yumurta, bir adet domates-salatalik, peynir, 10 adet zeytin, 5 dilim hindi füme

19.00. Bir dolu tabak zeytinyağli türlü
19.30. 10 erik, yarım yeşil elma

Suyu bugün az tükettim 1 litreye yakın
Yürüyüş yapmadim

Evet ben yürüyüşü öyle yapıyorum önce hafif sonra hızlı tempo sonra yavaş ter içinde kalıyorum
Ay hatırladım tamam pardon
Ok ekliyorum sen hazır olunca yazarsın yine

Ekledim ilk sayfaya e tabi çocuk olunca yapılıyor mecbur ben de yapıyorum ama yemiyorum
Bir süre önce-ki çok takın- ekmek pilav makarna olmadan sofraya oturmayan ben şimdi ekmeği neredeyse 2 aydın ağzıma sürmedşm
Aralıklı oruç ile sağlıklı protein ve bol bol sebze salata yerseniz doymama şansınız yok
O sebeple o karbonhidrat konusunda ilk günlerde azaltma yapın atıyorum köfte normalde 4 yiyip pilav makarna yada ekmek mi yiyorsunuz 6 köfte yiyin yakında bir bardak ayran yada yoğurt ve bol salata zaten doyarsınız. Böyle böyle değişikliler ile enerjiniz artacak yorgunluk azalacak ve o karbonhidratları unutacaksınız

Su tüketimini arttırmak şart. Menü güzel hindi füme büyüklerden mi ? 5 dilim olunca bilemedim az mi çok mu

Anlastik :)

Kızlar bilmeden 24 saat uygulayacağım galiba dışarda işimiz vardı eve geliş 7i buldu yemek istemedim bubsaaten sonra sabah kahvaltı 2 gibi yarım muz yedim ve hiçbir rahatsızlık yok çarşıda baya dolaştık eski ben olsaydım bi dünya yemek yemiştim elim kolum titrerdi

selamlar herkesee.. ben nisan ayindan tam bi ay aralikli oruç yaptım ve 7 kilo verdim. sonra yine biraktim. ama grup açılmış harika bende basliyorum. en bastaki listeye nasil eklenirim bilmiyorum ama 34 yasindayim 160 boy 79 kilo.. aralikli orucu 16/8 yapıyorum ben. 2 ana ogun arada ya meyve ya sutlu kahve gibi seyelr tüketirim. kalori sayarim 1200 cl gecmemeye çalışıyorum. aclik saatlerinde yag yakmaya yardimci 9 lu cay iciyorum ve booll su. ama spor yapmiyorum. gecen denememdede yapmamistim. benden tavsiye sizede bol proteinli beslenin ve cook su için o zaman acaip farkedio. bu arada buyuk tuvaket icinde sinameke iciyorum arada.. herkese booll yag yakmali gunler olsunnn

Ben bugün açlığı 18 saate tamamladım ama sona doğru gözlerim karardı

Küçük kız çok yordu beni açlık değil ama ayakta dolanmaktan başım da döndü

Oooooooo hadi bakalım pazartesi bombayı patlat en çok veren sensinnnn

Merhaba herkese bu grubu bulduğuma çok sevindim konu sahibi çok teşekkür ederim sana da
28 yaşındayım
1.70 boyum var
95 kg maalesef (1.5 yılda 18 kg aldım)
Hedefim 75 kg.
** 16/8 bana çok uygun geldi ömrümde ilk defa yapacağım. Umarım başarırım.
**Başlangıç günüm 1 Temmuz olsun.
Not: tavsiye herşeye açığım, ittirilmeden yürümeyen yapım var pes etmeye dönersem yardım diye bağırınca bir el atın ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…