- 21 Eylül 2020
- 142
- 594
- 30
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.881
Tam olarak nasıl oluyor sadece su mu içiyorsunuz?Günaydın güzellikler :)
Gün gün kilo bildirimi yapıciğimmmm..
Su orucuna başlayalı 39 saat filan oldu heralde. Sabah tartıldığımda 62.6 idim .
Zayıflıyor muyum neeeee
Devam ediyorum,yarın akşam sonlandırıcam. Sonucu merak ediyorum valla.
Yaa, ben de çift, çocuklara da çift zorunlu tuttum. 4 vaka falan oldu ama geçmedi şükür. Ben de çift maskeye bağlamistim.Ya arkadaş n95 yada çift kat kullanır.
Hiç açmaz enteresan olan o
Su,bitki çayı,sade kahve şeklinde gidiyorum ben. Çünkü sadece su midemi bulandırıyor.Tam olarak nasıl oluyor sadece su mu içiyorsunuz?
İnşallah süreci sağlıkla atlatırızYaa, ben de çift, çocuklara da çift zorunlu tuttum. 4 vaka falan oldu ama geçmedi şükür. Ben de çift maskeye bağlamistim.
İnşallah kuzucumİnşallah süreci sağlıkla atlatırız
Ben de çok istiyorum yapmayı ama inanılmaz bir baş ağrısı başlıyor aç kalınca... Tebrik ederim canımGünaydın güzellikler :)
Gün gün kilo bildirimi yapıciğimmmm..
Su orucuna başlayalı 39 saat filan oldu heralde. Sabah tartıldığımda 62.6 idim .
Zayıflıyor muyum neeeee
Devam ediyorum,yarın akşam sonlandırıcam. Sonucu merak ediyorum valla.
Teşekkür ederim canımm..Ben de çok istiyorum yapmayı ama inanılmaz bir baş ağrısı başlıyor aç kalınca... Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım. Geçmiş olsun. Kendini zorlamaman iyi olmuş bence,önce sağlık.Kızlar şuan 53 saatteyim ve sanırım açacağım iş yerindeyim ve kendimi iyi hissetmiyorumdaha fazla dayanamam sanırım valla bu 5-6 gün su orucu yapanlara da helal olsun diyorum Ama ben pes ediyorum