- 19 Eylül 2012
- 607
- 3.385
- 41
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.861
Valla bu aksami corba falan gecistircem canim yoksa kilo aliorm. Canim kisir istio malzemede var ama az once tost yedimCanım benim daha ne yapacaksın..
Aynen ama ben artık yoklarmış gibi yapıyorumsadece yapacağım işe odaklanıyorum25 Vay döküldü vay ağladı eskiden kafayı yerdim ama bu bir süreç ve geçecek.. Hem ben ses tellerimi yormuyorum hem onlar gerilmiyo...
Kuzum şekerin acıktırdığını ben burada öğrendim. Ha birde altın sütün iştah kestiğini. Ya yedim bugün gitti nasılsa demek sonrasında kilo olarak dönüyor bize
Canım benin tatliyi kesmelisin tostu kisiri yoksa çok zor olur vermen. Gerçekten yemeyince oluyor ben 95 lerden 74 indim ama ağzıma kaç aydır tatlı sürmedim arada çok az bitter attım ağzıma kararlı olmalısın. Ben giyeceğim güzel küçük beden kıyafetleri düşünerek motive oluyorum. İlk zaman hiçbir şey yakismiyirdu mutsuzudum. Bir mağazaya gittiğinde calisanin sana sen söylemeden küçük bedenleri göstermesi var ya öyle güzel bir duygu ki biraz sabret sonra sen yemek istemeyeceksin. Ben hamileyken 35 kilo aldım. Ve emziriyorum diye habire yedim sadece kahvaltıda beş dilim tereyağlı ekmek günde 3 büyük cikolat ve akşam bir porsiyon ki büyük tatlı yiyen biriydim. Şimdi onları canım hiç istemiyor. Ne güzel vermişsin sakın bırakma canin istediginde leblebi ye mandalina ye su günler çok önemli basaririsan devamı gelecek. Çok çok kolay gelsin harika gidiyorsun sakın bozma dediğim gibi tatlıdan ve beyaz undan uzak dur. 2 haftadaki değişime sen bile inanamayacaksin. Ben daha 14 kilo vereceğim. Nurdan bibirimize destek olalim.Valla bu aksami corba falan gecistircem canim yoksa kilo aliorm. Canim kisir istio malzemede var ama az once tost yedimyarin oglen yerim diyorm evdeyken yememek daha zormus ben kolay olur sanmistim ama resmen ne yesek diye dusunuyorum her gun bi tatli yapiorm
Bende evde surekli dolaba bakar oldum ama yemicem kuzum yersem.diyetin ne anlami kalacak. Şu 9lu rakamlar bi bitse diyorum ama bende biraz aman veririm havasi var.Canım benin tatliyi kesmelisin tostu kisiri yoksa çok zor olur vermen. Gerçekten yemeyince oluyor ben 95 lerden 74 indim ama ağzıma kaç aydır tatlı sürmedim arada çok az bitter attım ağzıma kararlı olmalısın. Ben giyeceğim güzel küçük beden kıyafetleri düşünerek motive oluyorum. İlk zaman hiçbir şey yakismiyirdu mutsuzudum. Bir mağazaya gittiğinde calisanin sana sen söylemeden küçük bedenleri göstermesi var ya öyle güzel bir duygu ki biraz sabret sonra sen yemek istemeyeceksin. Ben hamileyken 35 kilo aldım. Ve emziriyorum diye habire yedim sadece kahvaltıda beş dilim tereyağlı ekmek günde 3 büyük cikolat ve akşam bir porsiyon ki büyük tatlı yiyen biriydim. Şimdi onları canım hiç istemiyor. Ne güzel vermişsin sakın bırakma canin istediginde leblebi ye mandalina ye su günler çok önemli basaririsan devamı gelecek. Çok çok kolay gelsin harika gidiyorsun sakın bozma dediğim gibi tatlıdan ve beyaz undan uzak dur. 2 haftadaki değişime sen bile inanamayacaksin. Ben daha 14 kilo vereceğim. Nurdan bibirimize destek olalim.
Bitecek karalı olursan inan tam başarma noktasından aman diyeyim şimdi kararlı olursan istediğine ulaşırsın. 2 haftada insanin vücudu nasıl değişiyor inan gözümle gördüm. Basaracaksin olacak birkaç ay sonra para verseler yemiyeceksin. Biz yiyerek kendimize yapıyoruz valla görünüşü geçtim sağlıksız yaşam insanı mutsuz güvensiz yapıyor. Biraz zayıfladın mi özgüven patlaması yaşıyorsun ben sana inanıyorum olacak 9lar 8ler bitecekBende evde surekli dolaba bakar oldum ama yemicem kuzum yersem.diyetin ne anlami kalacak. Şu 9lu rakamlar bi bitse diyorum ama bende biraz aman veririm havasi var.
İnsallah canim ama benim planli ilerlemem.lazim ne yicem ne zaman yicem diye. Cocuktan dolayi ara ogun yapamadim ki daha aksam yemegi de yok ortada dolapta dunden fit kek vardi 1 dilim yiyim dedim ama 1 dilimi gecti tabi. Su zaten icemedm basim agriyor bu yuzden ama yarin toparlicam insallah.Bitecek karalı olursan inan tam başarma noktasından aman diyeyim şimdi kararlı olursan istediğine ulaşırsın. 2 haftada insanin vücudu nasıl değişiyor inan gözümle gördüm. Basaracaksin olacak birkaç ay sonra para verseler yemiyeceksin. Biz yiyerek kendimize yapıyoruz valla görünüşü geçtim sağlıksız yaşam insanı mutsuz güvensiz yapıyor. Biraz zayıfladın mi özgüven patlaması yaşıyorsun ben sana inanıyorum olacak 9lar 8ler bitecek
Evet. Maskelerin de çoğu sahte. Biraz ondan kaynaklı galiba dikkat edenlere geçmesi.Aynen canım bugün canlı derste başka başka öğrencilerim in ailesi de pozitif çıkmış yine.
Hatta okulda bin kat dikkat eden bir ingilizce öğretmeni vardı o bile pozitif çıktı şaşkın iz yani.
Ya arkadaş n95 yada çift kat kullanır.Evet. Maskelerin de çoğu sahte. Biraz ondan kaynaklı galiba dikkat edenlere geçmesi.
Kolay gelsin.Kızlar şuan su orucu diyetinin 20. Saatindeyim adım adım yazacağım buraya yoksa dayanamamnasıl geçiyor diyorsanız açımmm açlık var ama yemeyeceğim
Saol canımKolay gelsin.