- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.841
Offfff menünün güzelliğine bakGünaydın dünkü menüm
Sabah
100gr portakallı kereviz
4yumırta sarısı
200gr muzlu fıstık ezmeli tarçınlı yulaf lapası
ara
1 Türk kahvesi
Elma kurusu
aksam
150gr göğüs haşlama
5 6 dal taze soğan
4lt su
As. Hosgeldiniz. Elbette buyurun. Kaptanımız bir sure yok. Cok kuralimizda yok. Ilk sayfayi okuyun. Kendinizi tanitin. Yas kg. Vs. Günlük yediklerinizi ve sporunuzu buraya yazın. Yazmazsaniz aliskanlik olup gruptan cikiyo insan ve kilo veremiyo. Her pazartesi 14:00 a kadarda tartilip kilonuzu yazin. Kg. Bildirimimiz şu şekilde oluyoSelâmlar ben de aranıza katılabilir miyim?
Selâmlar o halde.As. Hosgeldiniz. Elbette buyurun. Kaptanımız bir sure yok. Cok kuralimizda yok. Ilk sayfayi okuyun. Kendinizi tanitin. Yas kg. Vs. Günlük yediklerinizi ve sporunuzu buraya yazın. Yazmazsaniz aliskanlik olup gruptan cikiyo insan ve kilo veremiyo. Her pazartesi 14:00 a kadarda tartilip kilonuzu yazin. Kg. Bildirimimiz şu şekilde oluyo
Gecen hafta:....
Bu hafta:....
Fark:..... şeklinde
Memnun oldum kendi adima canım. Suyu isteyen yaziyo isteyen yazmiyo. Bu ara buralar cok sessiz grup dahilmaz inşallah.Selâmlar o halde.
32 yaşındayım. 2 evladım var, 6 yaşında oğlum 1,5 yaşında da kızım .
Şuan 69 kiloyum 1.56 boyundayım.Hedefim 60 olmak.
Bugün öğle 12de
Mantar sote
Yeşillik domates salatalık
3dilim beyaz ekmek
Akşam 17
Salata
4yk bulgur pilavı
Yeşil fasulye
Yoğurt
Spor yapınca yazarım.
Suyu yazıyor muyuz?
Sağol fıstığım :)Su orucuna baslayacak arkadaslar hayırlı olsun harikasınız
Size tek önerim orucunuz bittikten sonraki ilk gun sadece bir çeşit meyvenin suyunu için. 2. Günde oglene kadar meyve suyu oglen meyve aksam sebze yemegi (tuzsuz) yeyin.. gerçekten orucun sonrasi kendisinden daha onemliymis.
Canım benim daha ne yapacaksın..Bugun 1
09.00 da limon kuru
10.30 da yagsiz suyla pisirilmis soganli 1 yumurta , 2 wasa maydanoz lor 4 dilim domates 3 dilim salatalik siyah kahve
13.30 da 2 tane kuru erik ile 2 3 kasik yogurt
15.40 da yagsiz 100 te tavuk ile 100 150 gr mantar sote . Icine yarim caykasigi køri ile kirmizi , kara biber naneekledim. 1 tane wasa 1 kasik yogurt.
6000 yuruyus 30 dkka leslie fast walk, 80 mekik 20 jumping juck 50 ipatlama 140 tane Karin alti hareketi daha fazla yapamadim cok halsizim suan nedense bilmiyorum tansiyonum dustu galiba.
Su, yesil cay aci cay bide.
Aynen ama ben artık yoklarmış gibi yapıyorumTeşekkür ederim canım. Herkes evde olunca işler bitmiyor evde. Bazen girmek bidirim yapmak zor oluyor. Ama bazı şeyleri değiştirmek gerekiyor artık.
Kuzum şekerin acıktırdığını ben burada öğrendim. Ha birde altın sütün iştah kestiğini. Ya yedim bugün gitti nasılsa demek sonrasında kilo olarak dönüyor bizeBugun cok.sacma sekilde ilerledi.
Sabah sirkeli su ve turk kahvesi ictim
Kizim icin pankek yapim dedim tadina bakim derken 5 kucuk pankek yedim. Bu yuzden oglen yemegini es gectim ama sonra 3 gibi falan aciktim yine pankekten atistirdim sonra dur bi fit kek yapm.dedm.sekersiz kek yaptm 2 dilimde ondan yedimaksam icinde pirinc pilavi ve kofte yicem.