- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.921
O zaman size canı gönülden bir hoşgeldinMesela ben devam edeceğim. Azimliyimdir çok Ne güzel bir grup
Burcunuz nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman size canı gönülden bir hoşgeldinMesela ben devam edeceğim. Azimliyimdir çok Ne güzel bir grup
Bu arada grupta meslektaş lar var.Mesela ben devam edeceğim. Azimliyimdir çok Ne güzel bir grup
Chloe nin videolarını yapabilirsin . Programlar var zaten . Içinden sana uygun olanı seçersin. Güzel inceltiyo chloe .Her yerden verdim hala basen ile üst bacak istediğim gibi olmadı önereceğiniz video var mıdır
Çok geçmiş olsun
Inşallah canım. Sende zerdecalli süt deneyebilirsin . Hem bağışıklığın da kuvvetlenir . Bence beni etkileyen zerdecalli süt oldu .cok saol canim.haftayi eksi 500 ile actim bu sefer hastalik cikti.sureç de ysadikca sinir oluyor insan.bu arada tebrik ederim.cok güzel vermissin.süper bi eksi.böyle devam edersen en gec 2 haftaya 69 u görürsün.cok sevindim.
tsk ederim canim.
Evet çoğu öyle yapıyor bilemiyorum neden sanırım biraz irade sorunu yaşıyorlar yada bizim grubun kurallarını beğenmedilerHoşgeldiniz
Umarım devam edersiniz
Her gün sizin gibi kaç kişi geliyor
Bazen diyorum ki nasıl olsa iki gün sonra bidaha gelmeyecek boşver
Lütfen siz öyle yapmayın
Sonuna kadar sabredin asılı n
Sonuçta kiloyu kendimiz için veriyoruz
Kendimize iyilik yapıp sabredelim
BoğaO zaman size canı gönülden bir hoşgeldin
Burcunuz nedir?
Bende sınıf öğretmeniyimBu arada grupta meslektaş lar var.
Ben sınıfci yım.
Sizin branş ne?
Zerdeçallı süt nasıl hazırlanıyor? ve faydaları nelerdir? Merak ettim..Zerdecalli sütü dene . Ben zerdecalli sütün çok faydasını gördüm.
tamam yazmışsın.. hemen okuyorum..Metabolizmayı hızlandıriyo yakmaya ödem atmaya yardımci oluyo bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor. 1 aydır olan duraklamam bununla kırıldı. Sabahları 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı zerdeçal yarim çay kaşığı zencefil yarim çay kaşığı karabiber yarim çay kaşığı tarçın koyup kaynatıyorum. Onu içiyorum 1saat sonra da yemek yiyorum . Tabi gene sporumu diyetimi de yaptım. Bence ise yarıyor. Bide benim iştahımi da kesti gibi .
Hoşgeldiniz tabi ki kabul ederizHerkese Merhaba,
Samimiyetiniz ve azminiz çok hoşuma gitti. Eğer kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. 3 çocuk annesiyim. 3. 21 aylık ve emiyor. 37 yaşındayım. Bu gün sizi çok geç keşfettim.Yarından itibaren 16/8 ile başlamak istiyorum.
Canım ne demek çok geçmiş olsun dikkat et kendineslm kızlar.ben bu hafta bildirim yapmiyim kaptanim.
son 3 gune kadar iyi gidiyordum.74.5 e düsmüstüm.3 gundür hastayim.ağzimin tadi gitti.koku alamiyorum.ayrica baş ağrisi.ac kalamiyorum surekli ilac ictigim icin.bikac gündür de kabizlik şişkinlik eklendi.artiyim anlayacaginiz.
haftaya kadar iyilesip öyle yeniden baslamayi düsünuyorum.bugünden dikkat etmeye baslicam ama ins kalici olur.kusuruma bakmayin kızlar.
-2 süper haftaya kadar disiplin devam etsin bir daha gider belkiAyyyy bizim aramizda artik iki saat var dimiiii..inşallah gecikmemisimdir..
Gecen hafta 68 bu hafta 66..-2kiloooo
Amac bu hafta ne almak ne vermek..malum ben iki kilo verip 3 kilo alıyorum bu aralar :) haydi capo cum gelecek pazartesi 66 bildiriosun tmm miiiii :)
Bol eksili bir tarti günü olur inşallah
Canım İzinli az da ben çok ilgilenmedim açıkçası kendi işimden gücümdenKaptanım 38 kişi var ön sayfadaki listede 38 bildirim oluyor mu?
Kaç kişi izinli ki ?
Süper tebriklermerhaba herkese gecen hafta 66.3 ile başlamıştım bu hafta sukur 65.1 ile devam total de 1.2 kg gitti cok sukur arka arkaya 20 4 yaptm icin hızlı gitti baya
Kurallarımız da çok basit ama neyse Biz pozitif şeylere konsantre olalımEvet çoğu öyle yapıyor bilemiyorum neden sanırım biraz irade sorunu yaşıyorlar yada bizim grubun kurallarını beğenmediler
canım tebrikler kendi gördüğün noktaları da eklediğinde bence daha iyi sonuç gelecek -700 de gayet iyi tebriklerSelamlar arkadaşlar ..haftasonlari yazamıyorum kusura bakmayın çok fazla yoğun geçiyor cumartesi de çalışınca herşey birikiyor..
Netim yoktu eve gelene kadar bildirim yapamadım..
Geçen Hafta :84.2
Bu hafta 83.5
Fark -700
Bence suyu arttirmaliyim ve yürüyüşüme kısa da olsa hafif bi antreman eklemeliyim
Tamamdır canım hadi çok uzamasın ama arablondeaddict başkanım.. ben bu hafta tartılmayı unuttum.. zaten pekte far olacağını düşünmüyorum.. bu ara azıcık dağıttığım için malum. ama toparlanmam lazım artık. eşimde kilo verme moduna geçmeye başladı birkaç gündr.. sanrım ikimiz birlikte daha başarılı oluruz diye düşünüyorum..
Anlima dövme yaptırıp her sabah bakilmalik şarkı bazen tv de görüyorum işte dalga gecilince hırs yapmış ne bilim reddedildi die hırs yapmış 50 kilo vermiş..benim bu yazdığına piskirarak gülmem peki? Arkadas ben nezaman hepinize alinip 10 kilo daha vericem? Koskoca kk kadınları koskoca grup bir elele verinde hırs yapayim annem yaaO zaman sana bi şarkı armağan ediyorum , bir ileri iki geri bu neydi böyle üzerinden diyet mi geçti
Aşçı..... yemeyip tatsam yeterBu arada grupta meslektaş lar var.
Ben sınıfci yım.
Sizin branş ne?
evet farkındayım.. birazcık uzadı sanki ama hemen toparlanacm söz.. hatta bu akşamı da atlatayım.. yarın sabah itibari ile buralardayım..Tamamdır canım hadi çok uzamasın ama ara
1 kere değil bikaç kere okudum. Ben plan yapmadan yapacağım işe yoğunlaşamıTamamdır canım hadi çok uzamasın ama ara
İlk sayfayı bikaç kere okudum.Notumu aldım. Minikle beraber küçük bi alışveriş bile yaptık.Hoşgeldiniz tabi ki kabul ederiz
Kurallarımız basit ilk sayfada mevcut uygunsa bekleriz
Canım ne demek çok geçmiş olsun dikkat et kendine
-2 süper haftaya kadar disiplin devam etsin bir daha gider belki
Canım İzinli az da ben çok ilgilenmedim açıkçası kendi işimden gücümden
bu hafta ciddi bir düzenleme yapacağım o kadar emek ediyorum hadi diyorum silmeyeyim ama gerçekten bazen boş geliyor
Süper tebrikler
Kurallarımız da çok basit ama neyse Biz pozitif şeylere konsantre olalım
canım tebrikler kendi gördüğün noktaları da eklediğinde bence daha iyi sonuç gelecek -700 de gayet iyi tebrikler