1 gecede 1.5 Kilo artig gegen gun . Biliyorum o odem ama bazen odemi de atamiyorum. Galiba kendimizi de sartliyoruz biraz. 2 gundur bende cozdum gibi tuvalet sorununu ama . Dedigin gibi bende Form cayi icmeden cikamiyorum tuvalete . Baslangicta bende cok guzel kili veriyodum ama sonra bi vucudum durdu . Anlamadim 1 1.5 aydir dogru duzgun Kilo veremedim . Artik motivasyon falan kalmamisti . Bu sabah 200 gr eksik gorunce bi sevindim . Pazartesi eksi olacak insallah .
hadi ins canim.eksi olmak demek yeniden kilo vermeye baslicaksin demek.birakma bak ne güzel gidiyorsun.pazartesiye kadar sıkı tut.
basta cok gidiyor sonra yavasliyor ama olsun.
ara sira durabiliriz kacamak yapabiliriz bu bile kilo yapmaz.devam ettikçe birakmadikca son kilolar da bizde durmicak inan.
ben artik bian evvel kilomu vereyim derdinde degilim.giderse gider o ayri.
ama artik ben kendimi, aliskanliklarimi, yediklerimin miktarinin azalmasini ve hayatima yaymayı düsünüyorum.
eskisi gibi yemek istemiyorum.midem de küculdü heralde.
tıkabasa yedigim günleri hatirliyorum.amaçsizca yiyordum.biri bitince ötekine geciyordum.sonra yine mutfaga.artik tadı da kalmiyordu.cöplük gibi oluyordu ağzim.
mutlu muydum?hayir.aksine kendimden nefret ediyordum.aynaya bakip kendimi taniyamiyordum.yatana kadar kusacak kadar yiyordum.hatta bikac kere istifra ettim cok yemekten.afedersin açik olacak ama bunlari yazmaliyim.
bi gün karin pisirdik.yedim. ustüne tatli cikolata cips kola yetmezmis gibi bolca karpuz yedim.o gece midem davul gibi oldu.
lavaboya gittim.inanir misin cikardıklarim 10 kiloluk helkeyi doldurur.
ben ne yapiyorum kendime dedim.mide dayanir mi bu kadar yüke?
tabi akillanmadim sonraki günler ve yillar yine ayni seyleri yaptim akillanmadim.
taki gecen seneye kadar.artik boynumun etinden yatarken boğuluyordum.kilo artisiyla birlikte horlamaya da baslamistim.ayaklarim desen 42 numaraya cikmisti.en son ne zaman bi ayakkabicidan ayakkabi aldigimi hatirlamiyorum.
kiyafet desen zaten magazalara bile girmiyordum.internetten büyük beden aliyorduk.pantolonlar zaten olmuyordu.56 beden bile dar oluyordu.bundan büyük de yok zaten.
ben artik o eski halimi istemiyorum.
simdi ac kaliyoruz ama tek eksimiz bu.
şişman olunca bi sürü eksisi var.ayrica yediklerimiz de bi süre sonra mutlu etmiyor zaten.
simdi sen bu kiloda dursan bile eskisinden iyidir.bu bile senin motive olmana mutlu olmana yeter.