- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.361
Perşembe günü yani buraya başladığım gün 86 kiloydum..pazartesi 85.1 fark 900 gr 4 günde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hesap detaylarindan kilonu ve boyunu ekliyorsun canim.kaydete basiyorsun.Profillerinizin altında ki kilo çizelgesini nasıl ekliyorsunuz bende yapayim
yaptım ama oldu mu bilmiyorum..sağolasın cevabın içinhesap detaylarindan kilonu ve boyunu ekliyorsun canim.kaydete basiyorsun.
Detox gibi mantıklı bence de. Ben de 63e düşünce detox yapayım diyorum. Kaldı yaklaşık 2 kg.
Kerevizi çok severim. Denicem dediğin gibi tadı da güzeldir bence. Hep sevdiğim şeyler var içindeBenim bu corbayla yapabilirsin Eger kereviz seviyorsan hem lezzetli hem bol vitaminli . Kışa da giriyoruz zaten vucudumuza destek olmus olur .
Kerevizi çok severim. Denicem dediğin gibi tadı da güzeldir bence. Hep sevdiğim şeyler var içinde
aynen canim.bu hafta biraz dikkat ettim.
bu arada aramizda 11 kilo kaldi.kavusacam sana
Ayy tam sağlık çorbası olmuş, tek öğün besleniyorum ya akşam için süper Erkekler genel olarak sebzeci olmuyorlar pek, gerçi kırmızı eti sevmiyorum da dersem yalan olur ama benim blenderım yok çorba için.. Smoothie makinem var onda da olmaz , artık yaparsam diri yemek zorundayım.Aynen tadi da cok guzel bence gerce kocam bey begenmedi ama o genel olarak sebze sevmiyo . Ben bide bol limon ve acili yaptim . metabolizmam hizlansin diye . Olsaydi birazda zerdecal koycaktim ama bitmis
Teşekkür ederim ürünleri temin ettikten sonra sizin dediğiniz şekilde uygulayacağım. :))Ben şöyle yapıyorum. Bence siz de bu adımları takip edin. Daha hızlı faydasını göreceksiniz. Önce at kılı fırçası ile fırçalama 15 dk,sonra duş sonra selülit kremi . Gerçekten çok ısıtıyor ama işkence şeklinde değil onu da belirteyim. Ben spor yapmıyorum sürdükten sonra. Aradan 15 dk geçtikten sonra iyice emilince fırçayla tekrar masaj yapıyorum.
Ya teşekkür ederim darısı size inşallah psikolojik olarakta biraz saldım yeterli mi acaba bu kadar diye ama yok 60ı görmem lazımcanım ya idolum sungüzel verdin ben de 7 kilo daha vermek istiyorum bakalım becerecek miyim
Teşekkür ederim cnaım kaptanım.Tamamdır canım toparlan bekliyoruz buradayız
Ne büyük mutluluk çok motive oluyor insan birileri çabanızı görüp takdir ettiğinde
Devam et canım gayet iyi gidiyorsun çok daha iyi günler gelecek enerjine inanamayacaksın
Çok incelmiş. Küçük beden bir iki birşey olsun elinde, insan şevkleniyor.ay ins canim ya.
tayti da iyice zayiflayinca alicam.simdi büyük beden almak istemiyorum.basenlerim baya incelmis.105 e düstü.o zamana kadar 90 a düşerse ona göre tayt alicam
Rica ederim. Şuan sürdüm, bacaklarım cayır cayır yanıyor. Faydalı olacak kesinlikle, kullanınca görüceksiniz.Teşekkür ederim ürünleri temin ettikten sonra sizin dediğiniz şekilde uygulayacağım. :))
uzun vadede degil.ama bu ay icin bi hedefim var.bu ay sonu 70 kiloya düsmeyi düsunüyorum.dusmezsem de plânlar yeniden sekillenir.Kendine zaman hedefi koydun mu ? Atiyorum 3 ay icinde 10 Kilo vercem gibi .
saol canim.epey inceldi.Çok incelmiş. Küçük beden bir iki birşey olsun elinde, insan şevkleniyor.
Ben 10 sene önce aldığım pantolonu tutuyorum, hayatımda en ince oldugum dönemde giymiştim, geçen ay girdim mesela içine. Hep aklımın köşesinde duruyor o pantolon,kilo alınca, ona girmem lazım diye. Verme sürecinde de hep deniyorum:)uzun vadede degil.ama bu ay icin bi hedefim var.bu ay sonu 70 kiloya düsmeyi düsunüyorum.dusmezsem de plânlar yeniden sekillenir.
kendimi kıskaca alıp şu zamana kadar bitsin artik bu diyet diye düsünmek istemiyorum.strese girerim.
bu arada simdi kiş geliyor.herkes de bi canlilik olucak.herkes yaza fit girelim diye bi heyecan olacak.ben iste o heyecani seviyorum.
yaza kadar yine buradayiz.istedigimiz kiloya ulasinca da koruma yapariz burda.
saol canim.epey inceldi.
elimde kücuk hicbisey yok.önceki kiyafetlerimi de hep verdim.ben elimde kiyafet tutamiyorum.olmayinca illa kalkacak.simdi alirsam olmazsa onu da veririm.bekletemiyorum.sanki sırtımda tasiyorum
ne güzel.icine girebilmek.demekki epey inceldin sende.Ben 10 sene önce aldığım pantolonu tutuyorum, hayatımda en ince oldugum dönemde giymiştim, geçen ay girdim mesela içine. Hep aklımın köşesinde duruyor o pantolon,kilo alınca, ona girmem lazım diye. Verme sürecinde de hep deniyorum:)