Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Merhaba

dün sabah 16/8
Haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
Domates

kahve bir dilim kibrit kutusu helva

akşam haşlanmış patates

120 squat
Squat kısmına bayıldım ben max 40 yapabiliyorum 🙃 Bu arada belki biliyorsunuzdur ama patates ne kadar soğuk o kadar masum oluyor😉 Gerçi ne kdar masum olsa da bi orta boy yiyebiliyoruz malesef:)

Merhaba:)
Çok teşekkürler siz de istediğiniz kiloya sağlıkla en kısa sürede gelirsiniz inşallah:)
Ben IF beslenme konusunu ilk Dr. Ayşegül Çoruhlu'dan dinlemiştim ve o özellikle aç kalınan saatlerin çok önemli olduğunu söylüyordu ki hücreler açısından mantıklı. Ama sürdürülebilir olması da çok önemli o sebeple kendi rutininize uydurun yani hafta içi ve sonu aynı saatlerde olacak şekilde bi plan yapın derim ben:)
çok teşekür ederim ilginiz için. uygun bi zaman aralığı bulmaya çalışırım artık. teşekür ederim tekrar. :)

merhaba kolay gelsin herkese dilerim herkes istediği bedene düşer.bende doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum.3 gün kümeli detoksu yaptım 3.1 kilo düştüm.bitmesinin ertesi günü diyet yapmama ragmen ne hamur işi ne şekerli ne yağlı bişey yememe ragmen ertesi gün 1.5 kilosunu almış çıktım tartıda. belki ödem verdim geri aldım bilmiyorum. aralıklı oruç diyetini tv den duydum merak ettim hafta içi haftasonu farklı saat aralıkları kullansak olur mu. mesela hafta içi 13:00-19:00 haftasonu 11:00-17:00 gibi .çalışıyorum işten çık eve gel yemek yap falan zaman problemi olur.
Merhaba hoşgeldiniz 🥰
Farklı saat aralıkları için bir uyarı var mi bilmiyorum aslında ama eğer zorluyorsa şartları belki öyle uygulayabilirsiniz
Merak ediyorum ilk hafta if ile olacak sonucunuzu

Bende ayın 27 de tartılmayı düşünüyordum sanırım 1 ay dayanamıyacağım çarşamba günü tam 1 hafta olacak haftalık tartılacağım tam 75 kilo çıkmıştım tartılmadım ama henüz bir değişiklik yok çarşambayı iple çekiyorum 😊
Merakla bekliyorum bende 🥰

Merhaba hoşgeldiniz 🥰
Farklı saat aralıkları için bir uyarı var mi bilmiyorum aslında ama eğer zorluyorsa şartları belki öyle uygulayabilirsiniz
Merak ediyorum ilk hafta if ile olacak sonucunuzu
hoşbulduk :) aslında ben geçen seneden beri 25 kilo verdim.(hamilelik+emzirmede toplam 35 kilo almıştım) bu yaptıgım diyetlerle benm eskiden olsa bi deri bi kemik kalmam lazımdı artık cok yoruldum.kümeli detoksunda oldugu gibi hep aynı şeyleri yaşıyorum 3.1 verdim diyet yapmama ragmen 1.5 aldım ertesi gün. ya haftalarca sabit kalıyor gram oynamıyor ya da diyette olmama ragmen ertesi gün fazla çıkıyorum bişey var beni zorlayan ama ne bilmiyorum.çok canımı sıkıyor bu durum açıkcası. bunu da denemek istiyorum .ben kb diyeti yapıyorum şuan 15 ya da 20 gün oldu emin değilim araya detoks sıkıstırdım sadece kb ye uygun oldugu için. şimdi de yapabilirmiyim bilmiyorum ama kb ile aralıklı oruçu birleştirsem nasıl olur diye düşünüyorum

hoşbulduk :) aslında ben geçen seneden beri 25 kilo verdim.(hamilelik+emzirmede toplam 35 kilo almıştım) bu yaptıgım diyetlerle benm eskiden olsa bi deri bi kemik kalmam lazımdı artık cok yoruldum.kümeli detoksunda oldugu gibi hep aynı şeyleri yaşıyorum 3.1 verdim diyet yapmama ragmen 1.5 aldım ertesi gün. ya haftalarca sabit kalıyor gram oynamıyor ya da diyette olmama ragmen ertesi gün fazla çıkıyorum bişey var beni zorlayan ama ne bilmiyorum.çok canımı sıkıyor bu durum açıkcası. bunu da denemek istiyorum .ben kb diyeti yapıyorum şuan 15 ya da 20 gün oldu emin değilim araya detoks sıkıstırdım sadece kb ye uygun oldugu için. şimdi de yapabilirmiyim bilmiyorum ama kb ile aralıklı oruçu birleştirsem nasıl olur diye düşünüyorum
25 kilo süpermiş yaaa helal 👏
Evet bazen cevap vermiyor diyetler bende çok duraksayıp bırakmışımdır çok sinir oluyorum
Umarım bunun faydasını görürsünüz ben çok sakin ve istikrarlı ilerliyor gibiyim artık bitsin istiyorum umarım son olur 🥰

Bende aynı durumdayım benimki tiroid hastalığımdam dolayı, ilaç dozum biraz bozulsa hemen geri alıyorum kiloları hatta diyet ve spora rağmen veremiyorum. Siz baktırdınız mı kan değerlerinize böyle bir hormon sorunu olabilir mi?
Ben de izmirden istanbula taşındım ve doktor araştırıyorum bu ara kesin yükseldi tiroidim çünkü ramazandan beri diyet ve spor ve ama gram eksilme yok:KK43:

Merhaba

16/8
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir, zeytin, domates, fıstık ezmesi ve reçel 1 dilim ekmek

kahve azıcık helva

akşam hamburger 🙃

bugün hiç egzersiz yok 😒

29.05 menü
14: beyaz peynir, kaşar, toplamda 4 kibrit kutusu , 5 zeytin yeşillik çay
Ara: 5 adet karpuz dilimi
18.50: yayla çorba , 2 pirzola salatalık
Çay kahve soda bolca su
4 kilometre yürüdüm

Telefonlarda “ oruç takibi “diye bir program var belki biliyorsunuzdur o da takip için faydalı oluyor isterseniz ☺️

GÜN RAPORU
29 Mayıs
14:00 1 ad haş. yumurtalı klasik kahvaltım
17:00 1 Fincanfiltre kahve ve minik tahinli kurabiye
20:30 1 kepçe yeşil mercimek 2 kaşık erişte yoğurt

3 lt su 3 fincan yeşilçay
6 km hızlı yürüyüş

Not:Bu akşam yemeğim temizlik sebebi ile biraz sarktı yarın daha geç kahvaltı yapacağım.

Bende aynı durumdayım benimki tiroid hastalığımdam dolayı, ilaç dozum biraz bozulsa hemen geri alıyorum kiloları hatta diyet ve spora rağmen veremiyorum. Siz baktırdınız mı kan değerlerinize böyle bir hormon sorunu olabilir mi?
Ben de izmirden istanbula taşındım ve doktor araştırıyorum bu ara kesin yükseldi tiroidim çünkü ramazandan beri diyet ve spor ve ama gram eksilme yok:KK43:
Hiç baktırmadım troide olabiir mi acaba . Teşekkü ederim şu korona olmasa bu hafta giderdim hastaneye ama korkuyorum hastanelerden bu ara . Peki ödemle bağlantısı var mı bunun ben ne kadar su içersem içeyim sık idrara çıkamıyorum . Lahana maydanoz vs. Suları bile işe yaramıyor

25 kilo süpermiş yaaa helal 👏
Evet bazen cevap vermiyor diyetler bende çok duraksayıp bırakmışımdır çok sinir oluyorum
Umarım bunun faydasını görürsünüz ben çok sakin ve istikrarlı ilerliyor gibiyim artık bitsin istiyorum umarım son olur 🥰
Verene kadar nelere çektim diyet yapmama rağmen tartının artması diyeti bırakmalar sonra tekrar Başla tekrar bırak psikolojik olarakta çok yoruldum .verelim de kurtulalım artık şunlardan eski kıyafetlerime girmek istiyorum fite kendine yeni kıyafette almıyorum büyük beden alıraam o kiloda hep kalacakmış gibi geliyor

Verene kadar nelere çektim diyet yapmama rağmen tartının artması diyeti bırakmalar sonra tekrar Başla tekrar bırak psikolojik olarakta çok yoruldum .verelim de kurtulalım artık şunlardan eski kıyafetlerime girmek istiyorum fite kendine yeni kıyafette almıyorum büyük beden alıraam o kiloda hep kalacakmış gibi geliyor
Tahmin ederim aynı durumlar
İnşallah bu son olsun hepimiz için 🤩

Evet canım var ufaktan bilgiler filan da var
Bence yükle hoşuma gitti benim
Öncelikle azminize hayran kaldım.. maşallah size.. çokta güzel vermişsiniz devamını dilerim.. ama sanki zaten inanılmaz yürüyor çok su içiyor ve şekersiz içecek tüketiyorsunuz.. zaten gitmemesi imkansız o kiloların bu şekilde.. mesela bende isterim denemeyi bu aralıklı orucu, ama asla siz kadar yürüyemem.. yemeklerinizde çok sağlıklı :)) ben biraz daha sağlıksız beslenirim muhtemelen.. yani biraz daha fazla olabilir porsiyonlarım:/ benim durumumda kilo verilirmi sizce ?

Öncelikle azminize hayran kaldım.. maşallah size.. çokta güzel vermişsiniz devamını dilerim.. ama sanki zaten inanılmaz yürüyor çok su içiyor ve şekersiz içecek tüketiyorsunuz.. zaten gitmemesi imkansız o kiloların bu şekilde.. mesela bende isterim denemeyi bu aralıklı orucu, ama asla siz kadar yürüyemem.. yemeklerinizde çok sağlıklı :)) ben biraz daha sağlıksız beslenirim muhtemelen.. yani biraz daha fazla olabilir porsiyonlarım:/ benim durumumda kilo verilirmi sizce ?
Merhaba öncelikle çok teşekkür ederim 🥰
Aslında bende bi gazla bu kadar azimli hale geldim normalde çok daha erken pes ederim diyordum bir şekil devamı geldi herhalde açlık hissetmemek düzen koruyor bende

Bence siz de kendi düzeninizde yapabildiğinizi yapmakla başlayın , ufak ufak sonrası sabır
Bir kaç gün sonrası zorlamıyor inanın
Burada paylaşıyoruz zaten birbirimize destek oluruz

Sizin kilo ve hedef nasıl ?

X