- Konu Sahibi blondeaddict
Arkadaşlar siz if yanında sporda mi yapıyorsunuz ben sadece if yapıyorum metabolizmam durur mu canım hiç yürüyüş yada başka bir spor yapmak istemiyor bir halsizlik yorgunluk var üzerimde inşallah zamanla geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk bir hafta spor olmasa da sonrasında spor eklemek şart bence:) Çünkü sadece beslenme yada sadece sporla olmuyor, ikisi birlikte yürüyünce sağlıklı sonuçlar alınıyor. Halsizlik inanın hepimizin sorunu:)) Yavaş yavaş sporu eklemeyi deneyin bence:)Arkadaşlar siz if yanında sporda mi yapıyorsunuz ben sadece if yapıyorum metabolizmam durur mu canım hiç yürüyüş yada başka bir spor yapmak istemiyor bir halsizlik yorgunluk var üzerimde inşallah zamanla geçer
Evet ben yapıyorum günde 5 km kadar yürüyorum ama ilk etapta inan 2 kilometrede bile sıkılıyordum bahane buluyordum zamanla oturdu yorgunluk hissi bende zamanla azaldı hatta sabahları mesela çok daha rahat kalkıyorumArkadaşlar siz if yanında sporda mi yapıyorsunuz ben sadece if yapıyorum metabolizmam durur mu canım hiç yürüyüş yada başka bir spor yapmak istemiyor bir halsizlik yorgunluk var üzerimde inşallah zamanla geçer
Bu haftayı bir atlatayım sporuda hayatıma katarım inşallah yoksa dediğin gibi tek başına beslenme kilo vermek için yeterli olmayacakİlk bir hafta spor olmasa da sonrasında spor eklemek şart bence:) Çünkü sadece beslenme yada sadece sporla olmuyor, ikisi birlikte yürüyünce sağlıklı sonuçlar alınıyor. Halsizlik inanın hepimizin sorunu:)) Yavaş yavaş sporu eklemeyi deneyin bence:)
Günlük 10bin adım atıyorsun sanırım ben yürüyüşü arkadaşsız yapmayı sevmiyorum zaman dediğin gibi geçmiyor sıkılıyorum ama sporu evde eliptikle orucu açmaya yakın deniyeceğim daha çok yağ yakımı olur bencedeEvet ben yapıyorum günde 5 km kadar yürüyorum ama ilk etapta inan 2 kilometrede bile sıkılıyordum bahane buluyordum zamanla oturdu yorgunluk hissi bende zamanla azaldı hatta sabahları mesela çok daha rahat kalkıyorum
Hatta çoğu sporcu maksimum yağ yakımı için sporu orucu tam açmadan evvelki saat dilimine getiriyormuş
Bence denemekte fayda var ama Yavas Yavas bir anda olmaz
Tam 10.000 olmuyor 8.000 filan ama yine iyidirGünlük 10bin adım atıyorsun sanırım ben yürüyüşü arkadaşsız yapmayı sevmiyorum zaman dediğin gibi geçmiyor sıkılıyorum ama sporu evde eliptikle orucu açmaya yakın deniyeceğim daha çok yağ yakımı olur bencede
Evde eliptik de varsa hemen hemen başla spora:))Günlük 10bin adım atıyorsun sanırım ben yürüyüşü arkadaşsız yapmayı sevmiyorum zaman dediğin gibi geçmiyor sıkılıyorum ama sporu evde eliptikle orucu açmaya yakın deniyeceğim daha çok yağ yakımı olur bencede
Gayet güzel olmuş afiyet olsunGÜN RAPORU
28 Mayıs
14:00 1 adet haş. yumurta, 2 parça süzme ve izmir tulum, 1 dilim hindi füme
16:30 1 galeta 1 dilim peynir
20:00 Salata üzerine birkaç parça haşlanmış tavuk 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
2,5 lt su ( gün bitene kadar 3 ltyi geçer)
2 Fincan Yeşil Çay
6 km hızlı yürüyüş.
Merhaba uzuuun yıllardır kilo vermeye çalışıyorum kimi zaman basardım, hatta burada yarışmalarda mezun oldum ama maalesef bıraktım tekrar başa döndüm
46 yaşındayım ve artık bu döngüyü kırmak istiyorum, gerçekten çok sıkıldım. Burada gün gün yaptıklarımı, yediklerimi paylaşacağım. Katılan olur olmaz bilemem ama günlük modunda ilerlememi, hatalarımı burada yazacağım.
Aralıklı orucu kendime çok uygun buldum. Bir gece ansızın karar verip denedim ilk gün çok zordu. Sonra sonra alıştım.Bugün 14 gün bitti ve 4.5 kilo gitti
Ben 18 saat açlık 6 saat yemek düzeni uyguluyorum ( yemek aralığı 14.00-20.00) herkes kendine uyanı uygular bana şu karantina günlerinde bu uyuyor şimdilik
Aralıklı oruç yapanlar varsa burada Bilgi ve tecrübeleri paylaşabilir, birbirimize destek olabiliriz. Haydi şu evde kaldığımız dönemde beraberce forma girelim 🎖
⚜⚜KİLO TAKİBİ⚜⚜
4 Mayıs : 96
18 Mayıs : 91.5
21 Mayıs : 90
25 Mayıs: 89
Bende yapmak istiyorum ama benim tiroit lerim çalışmiyo ondan kilo veremiyorum yardımcı olabilir misiniz
Günaydın süper haber çok sevindimKızlar dün şeytanın bacağını kırdım 25 dk eliptik yaptım orucu açmaya yakın inşallah sizlerden aldığım motive ile başaracağım
Ben 20 /4 aralığını uyguluyorum
Dünkü menüm kıymalı kabak yemeği yoğurt ve yeşil salata suyu çok tüketmiyorum onu da düzene koyarım
blondeaddict haftalık mi tartılıyorsun sadece tartıya mi yoksa ölçülere de bakıyor musun?
Bende ayın 27 de tartılmayı düşünüyordum sanırım 1 ay dayanamıyacağım çarşamba günü tam 1 hafta olacak haftalık tartılacağım tam 75 kilo çıkmıştım tartılmadım ama henüz bir değişiklik yok çarşambayı iple çekiyorumGünaydın süper haber çok sevindim
Menü de süper bence
Ben bir süre sonra 20/4 denemeyi düşünüyorum şimdilik 18/6 iyi
Canım ben aslında kafaya göre tartılıyorum da 3.hafta bitiminde 4 Hazirana kadar tartılmayacağım dedim tam 1 ay olacak da aralıklı oruçta
Sonrasında ise haftalık tartılmayı planlıyorum
Sen tartıldın mı canım var mi değişiklik ?
Aa harika olmuş:)) Devamı da gelsin inşallahKızlar dün şeytanın bacağını kırdım 25 dk eliptik yaptım orucu açmaya yakın inşallah sizlerden aldığım motive ile başaracağım
Ben 20 /4 aralığını uyguluyorum
Dünkü menüm kıymalı kabak yemeği yoğurt ve yeşil salata suyu çok tüketmiyorum onu da düzene koyarım
blondeaddict haftalık mi tartılıyorsun sadece tartıya mi yoksa ölçülere de bakıyor musun?
Merhaba:)merhaba kolay gelsin herkese dilerim herkes istediği bedene düşer.bende doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum.3 gün kümeli detoksu yaptım 3.1 kilo düştüm.bitmesinin ertesi günü diyet yapmama ragmen ne hamur işi ne şekerli ne yağlı bişey yememe ragmen ertesi gün 1.5 kilosunu almış çıktım tartıda. belki ödem verdim geri aldım bilmiyorum. aralıklı oruç diyetini tv den duydum merak ettim hafta içi haftasonu farklı saat aralıkları kullansak olur mu. mesela hafta içi 13:00-19:00 haftasonu 11:00-17:00 gibi .çalışıyorum işten çık eve gel yemek yap falan zaman problemi olur.
Merhaba hoşgeldinizMerhaba
dün sabah 16/8
Haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
Domates
kahve bir dilim kibrit kutusu helva
akşam haşlanmış patates
120 squat