Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

30.05 Menü
13: 4 kibrit kutusu peynir, 2 etimek yeşillik çay
16: 4 yemek kaşığı kısır
18.30: 2 köfte salatalık
4.5 kilometre yürüdüm
Çay, kahve, bolca su, maden suyu

Evet size kabak detoks tarifi vermek için geldim nasıl gidiyor 😍

sadece akşamları tuketiliyor 2 kabak rendeleyip 1 kaşık zeytin yagı ile 10 dkk da pişiyor altını kapatıp 2-3 dal dereotunu ince kıyıp ekleyip kapagını kapatıyorsunuz 10 dkk beklet 1 bardak yogurt 1 diş sarımsak ezip yogurda ekleyin. pişirdiğiniz detoks kabagın üzerine dökün 2 cevizi ezip uzerine serpin pul biber istege göre eklenebilir 😉

Not
3 gun yapılıyor bu detoks

akşamları taze yapıp tuketilmeli 15 gun ara veriliyor tekrar yapılabilir

Son düzenleme:
Evet size kabak detoks tarifi vermek için geldim nasıl gidiyor 😍

sadece akşamları tuketiliyor 2 kabak rendeleyip 1 kaşık zeytin yagı ile 10 dkk da pişiyor altını kapatıp 2-3 dal dereotunu ince kıyıp ekleyip kapagını kapatıyorsunuz 10 dkk beklet 1 bardak yogurt 1 diş sarımsak ezip yogurda ekleyin. pişirdiğiniz detoks kabagın üzerine dökün 2 cevizi ezip uzerine serpin pul biber istege göre eklenebilir 😉

Not
3 gun yapılıyor bu detoks

akşamları taze yapıp tuketilmeli 15 gun ara veriliyor tekrar yapılabilir
Merhaba teşekkürler harika görünüyor deneyelim 👍
Devam aralıklı oruca 4 ünde tartı günüm bir ay olacak. Sizin nasıl gidiyor ? Bir ara girip bakacağım sizin konuya da 🥰

Merhaba teşekkürler harika görünüyor deneyelim 👍
Devam aralıklı oruca 4 ünde tartı günüm bir ay olacak. Sizin nasıl gidiyor ? Bir ara girip bakacağım sizin konuya da 🥰
Daha tartılmadık pazartesi görecegiz baskülleri 😍Şunuda atayım dahada harika görünsün 😉 3 günde 2 kilo olmasada 1 kiloda olur 😄😄

Screenshot_2020-05-30-17-00-05-1.png

GÜN RAPORU
30 Mayıs

14:00 Klasik haşlanmış yumurtalı kahvaltı
16:30 1 adet galeta
20:00 1 kase tavuk çorbası 3-4 tane kaşarlı mantar

3,5 lt su
Bugün yürüyüş yok malum yasak, evde de bişi yapasım yok bugün off:)

Ben bugün başladım bu diyete kb yapıyordum kb ile birleştirmeyi düşünüyordum ama bugün sabah uyandığımda heryerim şişmişti tartıda kilom arttı baya görünce şok oldum . Diyette olmama rağmen bu kadar oynaması çok canımı sıktı açıkçası .ödemden kurtulmak için yeşil çay soda limon hazırladım. kendimi bildim bileli ödem sorunum var nedenini bilmiyorum araştırdım sağlıklı da olsa yediğim besinlerin sindirimiyle ilgili sıkıntım olabilirmiş, troid olabilirmiş vs. Kb protein ağırlıklı bi diyet olduğu için fazla proteinde ödem yaparmış çaya attığım tatlandırıcı da .. o sebeple ben hafif sağlıklı şeyler yiyerek aralıklı diyet yapmaya karar verdim bugün başladım . 12 den akşam 8 e kadar uygun buldum . Bakalım ne olacak :KK43:

Ben bugün başladım bu diyete kb yapıyordum kb ile birleştirmeyi düşünüyordum ama bugün sabah uyandığımda heryerim şişmişti tartıda kilom arttı baya görünce şok oldum . Diyette olmama rağmen bu kadar oynaması çok canımı sıktı açıkçası .ödemden kurtulmak için yeşil çay soda limon hazırladım. kendimi bildim bileli ödem sorunum var nedenini bilmiyorum araştırdım sağlıklı da olsa yediğim besinlerin sindirimiyle ilgili sıkıntım olabilirmiş, troid olabilirmiş vs. Kb protein ağırlıklı bi diyet olduğu için fazla proteinde ödem yaparmış çaya attığım tatlandırıcı da .. o sebeple ben hafif sağlıklı şeyler yiyerek aralıklı diyet yapmaya karar verdim bugün başladım . 12 den akşam 8 e kadar uygun buldum . Bakalım ne olacak :KK43:
Ah o ödemler ömrümüzü yedi😑 Tiroid sorunu da olabilir bence bi doktora görünün hatta istanbuldaysanız bana da doktor tavsiye edin:) İzmirden geldim ve hiçbişi
bilmiyorum bu şehirde:KK43:

Ah o ödemler ömrümüzü yedi😑 Tiroid sorunu da olabilir bence bi doktora görünün hatta istanbuldaysanız bana da doktor tavsiye edin:) İzmirden geldim ve hiçbişi
bilmiyorum bu şehirde:KK43:
Maalesef istanbulda değilim bilmiyorum . Korona yüzünden hastaneye gidip baktırmaya çekiniyorum açıkçası artık hergün yeşil çay benzeri şeylerle atmaya çalışacam artık :KK43: siz ne zamandır yapıyorsunuz bu diyeti fark oldu mu kilonuz da ?

Saat 21 de içecen birde spordan 30 dkk önce içecen yag ve ödem için 😉

ÖDEM ATTIRAN YAG YAKTIRAN SMOOTHİE TARİFİ

Malzemeler:

25 dal maydanoz

1 adet salatalık

1 adet orta boy yeşil elma

1 cay kaşık toz zencefil

İnce dilim limon kabuguyla

1 su bardağı demlenmiş yeşil çay

Hepsini blendırdan geçirin su gibi olana kadar sonra maden suyunu ekleyin

1 sade maden suyu

2 defada tuketin kapaklı cam şişeye katın 😍

Son düzenleme:
Saat 21 de içecen birde spordan 30 dkk önce içecen yag ve ödem için 😉

ÖDEM ATTIRAN YAG YAKTIRAN SMOOTHİE TARİFİ

Malzemeler:

25 dal maydanoz

1 adet salatalık

1 adet orta boy yeşil elma

1 cay kaşık toz zencefil

İnce dilim limon kabuguyla

1 su bardağı demlenmiş yeşil çay

Hepsini blendırdan geçirin su gibi olana kadar sonra maden suyunu ekleyin

1 sade maden suyu

2 defada tuketin kapaklı cam şişeye katın 😍
Teşekkür ederim deneyecem malzemeleri aldığımda ☺️☺️ Sizin diyet nasıl gidiyor ?

Maalesef istanbulda değilim bilmiyorum . Korona yüzünden hastaneye gidip baktırmaya çekiniyorum açıkçası artık hergün yeşil çay benzeri şeylerle atmaya çalışacam artık :KK43: siz ne zamandır yapıyorsunuz bu diyeti fark oldu mu kilonuz da ?
Ben daha yeni
başladım sayılır bir hafta bile olmadı ve tartılmadım:)

GÜN RAPORU
30 Mayıs

14:00 Klasik haşlanmış yumurtalı kahvaltı
16:30 1 adet galeta
20:00 1 kase tavuk çorbası 3-4 tane kaşarlı mantar

3,5 lt su
Bugün yürüyüş yok malum yasak, evde de bişi yapasım yok bugün off:)
Menü gayet güzel canım 👍
Ben evde Leslie yapıyorum çıkamazsam, onun videoları da işe yarıyor bende 😉

Ben ne yaparsam yapayım ödemi yine su ve çokça hareket ile atabiliyorum yıllardır denedim bende sonuç veren 2 şey bu sadece
Bence sağlıklı bol sebzeli bir menüde mutlaka toparlar bir iki güne 👍

Menü gayet güzel canım 👍

Ben ne yaparsam yapayım ödemi yine su ve çokça hareket ile atabiliyorum yıllardır denedim bende sonuç veren 2 şey bu sadece
Evet bende leslie yapıcam pazartesi gunu başlayacam 30 dkk sabah 30 dkk akşam 😊

Menü gayet güzel canım 👍

Umarım :KK43: 21 aylık kızım var çok uğraştırıyor beni aynı zamanda işe gidiyorum kızımdan fırsat bulduğum zamanlarda ders çalışıyorum çok Zaman bulamıyorum spora :KK43: dilerim atar sebze ile . Bugün 3 saat uyudum sadece uyandım tartıldım 200 gram daha almışım :KK43: herkese günaydın ayrıca

Umarım :KK43: 21 aylık kızım var çok uğraştırıyor beni aynı zamanda işe gidiyorum kızımdan fırsat bulduğum zamanlarda ders çalışıyorum çok Zaman bulamıyorum spora :KK43: dilerim atar sebze ile . Bugün 3 saat uyudum sadece uyandım tartıldım 200 gram daha almışım :KK43: herkese günaydın ayrıca
Düzenli uyku çok önemli aslında😕 Ama şartlar izin vermeyince yapacak bişi olmuyor malesef😑

X