- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- Konu Sahibi blondeaddict
Günaydın ben kilomda değişiklik göremedim regl günüm yaklaşıyor ona bağlıyorum bakalım yarın bir ay olacak
Bence çok iyi bazen benim bir hafta oynamıyor bile kilo gram gram ama sen idölümsün vallasüpersin
Canım çok teşekkürler ben istikrarlı vermeyi gerçekten hiç kaçamak yapmamaya bağlıyorum bir de bu sistem bana gerçekten çok iyi geldi. Diğer diyetlerde olmadığı kadar az yiyorum daha tokum ilginç bir şekilde yorgun değilim umarım şeninde zamanla düzene girecek ve bebişi fit bir anne olarak alacaksın kucağına hiç kuşkum yokYok bozmuyorum çünkü benim hedefim var iki dış gebelik serüvenim beni bu hale bu kilolara getirdi ama hala çocuk istiyorum eylüle kadar yapamam yasak kiloluda hamile kalmak istemiyorum gerçi oda kısmet olursa inşallah o yüzden sebebim büyük vazgeçemem.. 2 yılda aldım kiloyu çok çabuk gidemez benden biliyorum ama gitseler iyi olur
Teşekkürler canım. Aynen öyle dedim dört gözle kargo bekliyorumoyhhhhh süper valla... dijital tartı kesinlikle çok iyi oluyor. gr bile gitse motive oluyor insan..