Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın ben kilomda değişiklik göremedim regl günüm yaklaşıyor ona bağlıyorum bakalım yarın bir ay olacak
Bence çok iyi bazen benim bir hafta oynamıyor bile kilo gram gram 😂 ama sen idölümsün valla😍süpersin
Yok bozmuyorum çünkü benim hedefim var iki dış gebelik serüvenim beni bu hale bu kilolara getirdi ama hala çocuk istiyorum eylüle kadar yapamam yasak kiloluda hamile kalmak istemiyorum gerçi oda kısmet olursa inşallah o yüzden sebebim büyük vazgeçemem.. 2 yılda aldım kiloyu çok çabuk gidemez benden biliyorum ama gitseler iyi olur😂😂
Canım çok teşekkürler ben istikrarlı vermeyi gerçekten hiç kaçamak yapmamaya bağlıyorum bir de bu sistem bana gerçekten çok iyi geldi. Diğer diyetlerde olmadığı kadar az yiyorum daha tokum ilginç bir şekilde yorgun değilim umarım şeninde zamanla düzene girecek ve bebişi fit bir anne olarak alacaksın kucağına hiç kuşkum yok 🙏🥰
oyhhhhh süper valla... :super: dijital tartı kesinlikle çok iyi oluyor. gr bile gitse motive oluyor insan.. :KK66:
Teşekkürler canım. Aynen öyle dedim dört gözle kargo bekliyorum 😂

Haklısin tatlım kızlar sizde nasıl bilmiyorum ama ben aralıklı oruçla çok rahatladım ve sağlıklı hissediyorum kendimi evet daha vermem çok kilo var ama 16 günde vücudum arındı sanki.2 hafta önce yediklerimi ve şuan yediklerimi düşünüyorum.şimdi daha rahat daha dinç nasıl desem daha fresh hissediyorum
Yaaaaa evet ben önceden kendimi çok yorgun hissediyordum şimdi sabahları erkenden dinlenmiş uyanıyorum👏👏👏👏

Ayyyyyy çok iyi canım benim digital tartı çok önemli ben normal tartıyı hiç sevmiyorum belli olmuyor 100 grm bile çok önemli👍👍👍

Ben bugün regl oldum pazartesiye kadar bayağı iner şişkinlik
Teşekkürler canım dediğin gibi insan beklentiye giriyor artık normal tartı ile olmayacak 😂
Pazartesi ödemsiz bir biçimde tartılırsın ay herkesi merakla bekliyorum
Arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum :KK43:
Buyur gel canım 😊
Bu konudaki İlk postu Oku eğer uyuyorsa sana katıl bekleriz

Teşekkürler canım dediğin gibi insan beklentiye giriyor artık normal tartı ile olmayacak 😂
Pazartesi ödemsiz bir biçimde tartılırsın ay herkesi merakla bekliyorum

Buyur gel canım 😊
Bu konudaki İlk postu Oku eğer uyuyorsa sana katıl bekleriz

Artık kararlıyım, burası derdime derman olur inşallah :KK200:
Arkadaşlar çalıştığım için öğlen 12 de yemek yiyeceğim.
akşam 18.00 den sonra yemek yemeyi keseceğim.
Leslie de yapacağım. 25.06.2020 tarihi itibariyle 85 kiloyum. bir an önce gitsin bu kilolar :olamaz:

Artık kararlıyım, burası derdime derman olur inşallah :KK200:
Arkadaşlar çalıştığım için öğlen 12 de yemek yiyeceğim.
akşam 18.00 den sonra yemek yemeyi keseceğim.
Leslie de yapacağım. 25.06.2020 tarihi itibariyle 85 kiloyum. bir an önce gitsin bu kilolar :olamaz:
Süper program hoşgeldin 🥰
Bize
Başlangıç kilo
Güncel kilo
Hedef kilo bilgini yaz ekleyeyim ilk sayfaya Pazartesi günü tartı günümüz ve günlük menüleri de bekliyoruz umarım beraberce sonuca ulaşırız

Canım çok teşekkürler ben istikrarlı vermeyi gerçekten hiç kaçamak yapmamaya bağlıyorum bir de bu sistem bana gerçekten çok iyi geldi. Diğer diyetlerde olmadığı kadar az yiyorum daha tokum ilginç bir şekilde yorgun değilim umarım şeninde zamanla düzene girecek ve bebişi fit bir anne olarak alacaksın kucağına hiç kuşkum yok 🙏🥰

Teşekkürler canım. Aynen öyle dedim dört gözle kargo bekliyorum 😂
Canım benim inşallah bir oğlum var gerçi ona sorsan zayıfmışım yürüyüşe ne gerek varmış😂😂ah ah bilse o yürüyüşler beni dinlendiriyor😍bebek tek hayalim onun için çabam Rabbim nasip eder tüm isteyenlere inş. Bende bugünden itibaren akşam yemek düzenimi değiştiricem şaşırsın biraz

Süper program hoşgeldin 🥰
Bize
Başlangıç kilo
Güncel kilo
Hedef kilo bilgini yaz ekleyeyim ilk sayfaya Pazartesi günü tartı günümüz ve günlük menüleri de bekliyoruz umarım beraberce sonuca ulaşırız

pazar günü başlayacağım o gün versem bu bilgileri olur mu acaba :)

Canım benim inşallah bir oğlum var gerçi ona sorsan zayıfmışım yürüyüşe ne gerek varmış😂😂ah ah bilse o yürüyüşler beni dinlendiriyor😍bebek tek hayalim onun için çabam Rabbim nasip eder tüm isteyenlere inş. Bende bugünden itibaren akşam yemek düzenimi değiştiricem şaşırsın biraz
Nasıl bir şaşırtma yapacaksın merak ettim bizle de paylaş 🥰
Bende ara ara şu an uyguladığım sistem dışı listeleri araştırıyorum ihtiyaç anında ne olur ne olmaz 😂

Günaydın arkadaşlar
Dün yazamadım menümü misafirler gidene kadar yoğunluk var evde
Dünkü menüm
Sabah 13:00
Yulaf lapası omlet domates salatalık çay
(1,5 saat kardiyo yaptığım için yulaf kaliteli bir karbonhidrat olarak menüye eklendi)
Akşam protein tozu
Ama malesef gece 2 kadeh şarap ile caanım diyeti katlettim ama neyse bugün telafi edeceğim😅

Günaydın arkadaşlar
Dün yazamadım menümü misafirler gidene kadar yoğunluk var evde
Dünkü menüm
Sabah 13:00
Yulaf lapası omlet domates salatalık çay
(1,5 saat kardiyo yaptığım için yulaf kaliteli bir karbonhidrat olarak menüye eklendi)
Akşam protein tozu
Ama malesef gece 2 kadeh şarap ile caanım diyeti katlettim ama neyse bugün telafi edeceğim😅
Şarap kısmını görmez isek gayet başarılı 😂
Bugünkü menüyü takipteyim 🤓🥰

X