- Konu Sahibi blondeaddict
- #9.141
tamam gülüm sen 1 kilo verBenim hedefim 1 Kilo onu veriyim oper basima koyarim zaten cok yavas gidiyo hedef yuksek olup veremeyince cok ofkelenip yiyorum ben
yeterki ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam gülüm sen 1 kilo verBenim hedefim 1 Kilo onu veriyim oper basima koyarim zaten cok yavas gidiyo hedef yuksek olup veremeyince cok ofkelenip yiyorum ben
tamam gülüm sen 1 kilo ver
yeterki ver
Beni de kabul eder misiniz aranıza ?
Tabi ki ilk sayfa ilk postta bütün kurallarımız mevcutMerhaba ,öğretmenim kilomdan emin değilim 87-88 civarı idim birkaç gün önce boyum 1.68 cm aralıklı oruç ile Profesör doktor Yavuz yörükoğlunun kitabı sayesinde tanıştım güzel de kilo verdim ama sonra yine bıraktım ve nerdeyse başlangıç kiloma döndüm 1 kızım var birkaç aydır tekrar gebelik düşünüyorum 2 hafta içinde belli olur bu ay hamile kalıp kalmadığım eğer hamile kalmazsam ara vereceğim hedefim en az 65 bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum ve hamile kalamamın sebebi de bence kilom
Afiyet olsunİyi aksamlar şimdi yürüyüşten geldim menumü yazayım.
1 öğün bir de ara öğün yaptım
Sabah
150gr Izgara gogus
2 dilim ekmek
10tane minik çeri domates
1 karper
Ara
200gr dut kurusu
2 saat yürüyüş ✌
Afiyet olsunMenümü sunayım.
Afiyet olsunBugünün menüsü
14:30~ 2 dilim peynir, 2 tane börek, 10 tane zeytin, 2 dilim salam ve üzüm
Spor: 45 dk Leslie ve 25 mekik
Tamamdır canımkaptanim müsaadenle bende yarin kilo bildirmiyim olur mu?istisnasiz 1 haftadir wc ye cikamadim doğru düzgün.
biseyler kullanip da bağirsak tembelligi yapsin istemiyorum.sicak seyler iciyorum ama fayda yok hem regl de 3.gün.baya şiştim
haftaya söz veriyorum iyi bi eksiyle gelicem.
Afiyet olsunBugünkü menüm : 16/8
Sabah 2 yumurtalı salamlı omlet,domates salatalık biber yeşil çay
ara türk kahvesi kuru kayısı
öğlen taze fasülye yemeği salata
ara türk kahvesi ceviz
akşam chicalı hurmalı yoğurt
ara maden suyu+yeşil çay
spor 15 dk leslie,yürüyüş yok :)
Okudum canım inşallah hep beraber motive olup hepimiz istediğimiz hedefe ulaşırızTabi ki ilk sayfa ilk postta bütün kurallarımız mevcut
Haftalık pazartesş saat 14 e kadar kilo bildirimini ve aralıklı oruca göre menü bildirimini bekliyoruz
Valla bende öyleydim ama artık bazi şeylerin değişmesi gerekir diye düşünüyorum. Herkes hayatını bir şekilde istediği gibi yaşıyor aslında.. ama bazen fazla mi sahiplenici oluyrum diyorum. Mesela işim gereği sevdiğim bir şehirde yaşarken annemi kaybettikten sonra babam icin memlete geldim. Ama hergün babamla ilgilenemiyorum ki zaten ben olmasamda hayatini gayette idare ediyor kendisi... daha önce de anneme babama kardeşlerime elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım..ama bir yerden sonra çokta kıymet bilinmiyor aslında.. amannnn gece gece ne derin konulara geldim ben yaw.. hadi iyi geceler hepinize.. sabah hayırlı haberlerle bol bol eksilerle görüşmek dileğiyle..Ben kendi adıma ; kendim için yaşamak nasıl olur bilmiyorum. Çok ciddiyim. Hep eşim, çocuklarım, annem, kardeşlerim, evim, torunlarım derken kendim için birşeyler yapmaya başladığımda kendimi suçlu hisseder oldum. Ben yeni yeni kendime gelmeye , kendiöi bulmaya çalışıyorum. Çok haklısınız KENDİMİZİN FARKINA VARMAMIZ LAZIM.
25 kilo gitmiş 6 kilo mu gitmeyecek nazar boncuğun olsun bu haftaGünaydın kızlar
Harika bir hafta olsun hepimize
Bende bugün bir değişim yok maalesef tartı aynı gösteriyor
bu hafta 71
Geçen hafta 71
şiş gibi hissediyordum hissim doğru herhalde ödem olduğunu düşünüyorum WC sıkıntısı filan yok çünkü
Haftaya umarım daha iyi bir sonuç alırım
Merakla heyecanla sizleri bekliyorum umarım güzel düşüşler olmuştur
İnşallah telafi edeceksin sebebini bilmiyorum ama yeter ki motivasyonunu kaybetmeGünaydın kızlar hepinize selamlar olsun herşeylerimi halledip geldim kaptancim
Gecen hafta 66.5
Bu hafta 66.5 ayni yazar misin beni
Bu hafta telafiler baslasin artık inşallah
Alttaki gösterge 76 yazıyor canım 84ten 66ya inmek gerçekten büyük başarıgünaydın,
ben hiç menü bildiremedim
çok üzgünüm biraz sorunlarım vardı
bu hafta yapsam afedilir miyim?
malesef kiloda almışım dikkatde edemedim
bu haftaki kilo 66,50
geçen haftaki kilom 66,00
aradaki fark +500
herkese tartıda bol eksiler diliyorum
Ya ne güzel 5li rakamlardasın darısı bizegünaydın kızlar herkese bol eksili bir hafta diliyorum. haftasonu çok yoğundum hiç bakamadım.
geçen hafta tekrar başladığımda 62,3 idim 2,5 kg gitti ama listede bozmadan önce yani 60,1 idim göre 300 gr gitti başkanım hangisini kabul edersen artık
geçen hafta 62,3 (listede 60,1 idim )
bu sabah 59,8
fark 2,5
artık 5 li rakamları gördüm kırdım şeytanın bacagını ilk kez kaçamaksız bir hafta sonum oldu gerisi gelir diye düşünüyorum.
Tamamdır canımGünaydın kızlar hepinize selamlar olsun herşeylerimi halledip geldim kaptancim
Gecen hafta 66.5
Bu hafta 66.5 ayni yazar misin beni
Bu hafta telafiler baslasin artık inşallah
Hiç dert değil canım ne demek hoşgeldingünaydın,
ben hiç menü bildiremedim
çok üzgünüm biraz sorunlarım vardı
bu hafta yapsam afedilir miyim?
malesef kiloda almışım dikkatde edemedim
bu haftaki kilo 66,50
geçen haftaki kilom 66,00
aradaki fark +500
herkese tartıda bol eksiler diliyorum
Ay süper çok tebrik ediyorum canım harika 5 Li rakamları görmekgünaydın kızlar herkese bol eksili bir hafta diliyorum. haftasonu çok yoğundum hiç bakamadım.
geçen hafta tekrar başladığımda 62,3 idim 2,5 kg gitti ama listede bozmadan önce yani 60,1 idim göre 300 gr gitti başkanım hangisini kabul edersen artık
geçen hafta 62,3 (listede 60,1 idim )
bu sabah 59,8
fark 2,5
artık 5 li rakamları gördüm kırdım şeytanın bacagını ilk kez kaçamaksız bir hafta sonum oldu gerisi gelir diye düşünüyorum.
kesimlikle ödem şişliktir regl dönemi yaklaşımı olabilir hiç canını sıkma başkanım sen nerelerden geldin buralara duraklama bile olmuş olabilir çok normal ki senden bizden daha iyi biliyorsun bunları o yüzden tam gaz devam .Günaydın kızlar
Harika bir hafta olsun hepimize
Bende bugün bir değişim yok maalesef tartı aynı gösteriyor
bu hafta 71
Geçen hafta 71
şiş gibi hissediyordum hissim doğru herhalde ödem olduğunu düşünüyorum WC sıkıntısı filan yok çünkü
Haftaya umarım daha iyi bir sonuç alırım
Merakla heyecanla sizleri bekliyorum umarım güzel düşüşler olmuştur
inşallah canım 7 li rakamlardan geldim buarlara şükür son 3 diyebilirim artıkYa ne güzel 5li rakamlardasın darısı bize
3 haftadır bekliyordum 5 li rakamları başkanım sonunda oldu çok şükürTamamdır canım
Hiç dert değil canım ne demek hoşgeldin
Biraz sıkı tut bu hafta toparlarsın
Ay süper çok tebrik ediyorum canım harika 5 Li rakamları görmek