Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

günaydın kızlar herkese bol eksili bir hafta diliyorum. haftasonu çok yoğundum hiç bakamadım.
geçen hafta tekrar başladığımda 62,3 idim 2,5 kg gitti ama listede bozmadan önce yani 60,1 idim göre 300 gr gitti başkanım hangisini kabul edersen artık :KK64: :KK64:
geçen hafta 62,3 (listede 60,1 idim )
bu sabah 59,8
fark 2,5

artık 5 li rakamları gördüm kırdım şeytanın bacagını ilk kez kaçamaksız bir hafta sonum oldu gerisi gelir diye düşünüyorum.:halay::halay::halay:
darısı başıma inşallah...:nazar: ama ben 60 ları görsem yeterli.. :KK39:

herkese günaydıınnnn.... :KK36:
Dün sabah ta tartılmıştım. bu sabahta tartıldım. Dün sabah tam 75,00 kg dım. bu sabah 75.2 kg çıktım..:KK43:
Ama bunada şükür çünkü regliyim şuan ve son 3-4 günde dikkat etmeye çalıştım daha çok.. birde yemek olarak dikkat etmiş olsam da arada çikolata kaçamaklarım oldu maalesef..:olamaz:

neyse gelelim asıl konuya :KK24:
Geçen hafta : 75.5 kg
Bu hafta : 75.2 kg
Fark : 300 gr

darısı başıma inşallah...:nazar: ama ben 60 ları görsem yeterli.. :KK39:
görürsün canım inşalalh zamanla oluyor hepsi azim ve sabırla hepimiz başaracagız zaten bian verilen kilolar kalıcı olmuyor zamana yaya yaya yeme alışkanlıgı edinerek yapmamaız lazım yoksa rejim bitti deyip saldırıyoruz bunu aşmamız lazım biizm gibi kilo almaya müsait insanların hayat tarzını değiştirmesi lazım bide artık yaş geçtikçe metobalizma yavaşlıyor ya ondanda zorlanıyoruz ama olmayacak şey değil hep beraber başaracağız. :halay: :halay: :halay:

Dün sabah ta tartılmıştım. bu sabahta tartıldım. Dün sabah tam 75,00 kg dım. bu sabah 75.2 kg çıktım..:KK43:
Ama bunada şükür çünkü regliyim şuan ve son 3-4 günde dikkat etmeye çalıştım daha çok.. birde yemek olarak dikkat etmiş olsam da arada çikolata kaçamaklarım oldu maalesef..:olamaz:

hepimiizn kaçamakları oluyor ki:oops: bide regl de eksi çıkmak süper bence, haftaya daha az çıkarsın spor yapıyormuusn canım

görürsün canım inşalalh zamanla oluyor hepsi azim ve sabırla hepimiz başaracagız zaten bian verilen kilolar kalıcı olmuyor zamana yaya yaya yeme alışkanlıgı edinerek yapmamaız lazım yoksa rejim bitti deyip saldırıyoruz bunu aşmamız lazım biizm gibi kilo almaya müsait insanların hayat tarzını değiştirmesi lazım bide artık yaş geçtikçe metobalizma yavaşlıyor ya ondanda zorlanıyoruz ama olmayacak şey değil hep beraber başaracağız. :halay: :halay: :halay:
valla az önce arkadaşlar peynir simit poaça takıldılar karşımda.. ısrar ettiler sende ye diye ama yemedim.. Gerçi öğlen arasında yiyorum artık biliyorlar.. :) öyle pat diye kilo veren biride değilim zaten. alırken çok kolay ama verirken çok çok zor maalesef.. ama direnmeye devam. er yada geç artık rahat nefes almak istiyorum. 5-6 kilo kadar gittibenden ama o bile rahatlattı baya.. bi 10 kilo daha verdim mi müthiş iyi hissedeceğim biliyorum.. :KK39:

hepimiizn kaçamakları oluyor ki:oops: bide regl de eksi çıkmak süper bence, haftaya daha az çıkarsın spor yapıyormuusn canım
düzenli spor yapmıyorum. bazen iş çıkışı eve yürüyerek gidiyorum. ama çok sıcak olursa yapamıyorum onu da.. benim işimde arazi işimiz oluyor. araziye çıktığım gün zaten yürüme şansımda kalmıyor. arazi yeterince yoruyor malum. Valla spor yapsam olay tamam zaten de yok işte maalesef..:olamaz:

günaydın ballar
bu hafta benim için hep kaçamak haftası oldu ne yzıkki
irademe hiç sahip çıkamadım, eşime pasta yapmıştım ondan bile yedim
aç kurtlar gibi oldum nedense bilmiyorum
tükenmişlik sendromuna kapıldım resmen dünyayı yiyesim vardı
bir kaç arkadaşta da olmuş bu okuduğum kadarıyla
bence vücudumuz kışa hazırlık yapıp yağlanmak istiyor
ama biz ona yenilmeyiz :KK54:
vee bu sabah tartıldım
kilom geçen haftaki ile aynı
resmen kilo almadım diye sevindim
hatta bir gün dışarıda hamburger, bir gün lahmacun bile yedim
ama şimdi özüme döndüm ve yeniden tam gaz başlıyorum
kaptanım bu haftalık beni mazur gör
kilom aynı
artı ya da eksi fark yok
tam gaz devam artık:KK76:

kesimlikle ödem şişliktir regl dönemi yaklaşımı olabilir hiç canını sıkma başkanım sen nerelerden geldin buralara duraklama bile olmuş olabilir çok normal ki senden bizden daha iyi biliyorsun bunları o yüzden tam gaz devam .
toplu bir uuzn oruc mu yapsak ayın 15 olarak başkanım ne dersin :KK9: :KK9:
3 haftadır bekliyordum 5 li rakamları başkanım sonunda oldu çok şükür
İnşallah canım çok teşekkür evet duraklama da olabilir kaç aydır diyetteyim biraz beklemekte fayda var
Seni gerçekten tebrik ediyorum süper devam ettin ve başardın 🤩😍
Uzun oruca ben her zaman varım yapalım 15indr olur 😍🤩
Gunaydın
Gecen hafta 96.1
Bu hafta 95.4
Fark - 700
Daha fazla beklerdim ama memnunum şükürler olsun 😊😊😍
Tebrikler canım süper 👏😍

Tebrikler canım süper 👏😍
günaydın ballar
vee bu sabah tartıldım
kilom aynı
artı ya da eksi fark yok
Ay kış hazırlığı kısmına çok Güldüm doğru valla 😂
Mevsim değişimi ile biraz gevşeme oluyor bence ama devam edeceğiz 🤩😍
çok özür dilerim siz yazınca fark ettim

geçen haftaki 76.0
bu haftaki 76,5
Tamamdır canım haftaya tam gaz bir iniş olacaktır 🥰🙏

günaydın kızlar herkese bol eksili bir hafta diliyorum. haftasonu çok yoğundum hiç bakamadım.
geçen hafta tekrar başladığımda 62,3 idim 2,5 kg gitti ama listede bozmadan önce yani 60,1 idim göre 300 gr gitti başkanım hangisini kabul edersen artık :KK64: :KK64:
geçen hafta 62,3 (listede 60,1 idim )
bu sabah 59,8
fark 2,5

artık 5 li rakamları gördüm kırdım şeytanın bacagını ilk kez kaçamaksız bir hafta sonum oldu gerisi gelir diye düşünüyorum.:halay::halay::halay:
Gunaydın
Gecen hafta 96.1
Bu hafta 95.4
Fark - 700
Daha fazla beklerdim ama memnunum şükürler olsun 😊😊😍
Ben de 90,3 ile start vermiş bulunuyorum çok kızgınım kendime o yüzden yürüyüş yapıyorum şu an haftaya en az 87 olacağım attığım ödemlerle birlikte :sopa:

günaydın ballar
vee bu sabah tartıldım
kilom aynı
artı ya da eksi fark yok
gunaydin kızlar.kilo verenleri tebrik ediyorum sabit yada arti cikanlar da üzülmesinler.heralde grupca bu hafta sisikinlik ödrm kabiz gibi sıkıntılar cekiyoruz.olsun haftaya daha cok gider.vücut dinlenmek istemis sadece.
yeni hafta herkese şans getirsin inş.

valla az önce arkadaşlar peynir simit poaça takıldılar karşımda.. ısrar ettiler sende ye diye ama yemedim.. Gerçi öğlen arasında yiyorum artık biliyorlar.. :) öyle pat diye kilo veren biride değilim zaten. alırken çok kolay ama verirken çok çok zor maalesef.. ama direnmeye devam. er yada geç artık rahat nefes almak istiyorum. 5-6 kilo kadar gittibenden ama o bile rahatlattı baya.. bi 10 kilo daha verdim mi müthiş iyi hissedeceğim biliyorum.. :KK39:
aynen canım çogumuz öyleyiz gıdım gıdım ben 3 aydır açım nerdeyse daha 11 kilo verdim dahada yolum var. yeni yıla istediğin kiloda girersin inşallah
düzenli spor yapmıyorum. bazen iş çıkışı eve yürüyerek gidiyorum. ama çok sıcak olursa yapamıyorum onu da.. benim işimde arazi işimiz oluyor. araziye çıktığım gün zaten yürüme şansımda kalmıyor. arazi yeterince yoruyor malum. Valla spor yapsam olay tamam zaten de yok işte maalesef..:olamaz:
spor çok etkiliyor ben spor giderken düzenli çok güzel veriyordum şimdi mecbur yediklerimi daha çok kısıyorum yoksa veremiyorum evde video ile falan denedim olmadı oda başıma hoca şart bende eşimi ikna edersem yürüyüşlere falan çıkacagım inşalalh

aynen canım çogumuz öyleyiz gıdım gıdım ben 3 aydır açım nerdeyse daha 11 kilo verdim dahada yolum var. yeni yıla istediğin kiloda girersin inşallah

spor çok etkiliyor ben spor giderken düzenli çok güzel veriyordum şimdi mecbur yediklerimi daha çok kısıyorum yoksa veremiyorum evde video ile falan denedim olmadı oda başıma hoca şart bende eşimi ikna edersem yürüyüşlere falan çıkacagım inşalalh
amin canım inşallah..
hepimiz emeğimizin karşılığını eninde sonunda alacağız bundan şüphem yok ama işte biran önce olsun istiyoruz.. yeni yıla kadar bi 5 kilo daha gitse mutlu bir yıla başlangıç yapabilirim sanki gibi geliyor.. :dua: :KK39: neyse geç olsungüç olmasın diyelim.. :KK39:

X