Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

eşin ona da gözdikmiyor mu canim?
cok merak ettim dogrusu ama bu hafta yapip yiyemem.
ben artidayim 400 gr.
hafta basindan beri kavizlik ve regl beni mahvetti bu hafta.hep toparlamakla uğraştim.bu son 2 gün eskiye düserim inş.

Ben bu hafta tartilmama karari aldim 😂 artidayim aslinda Kilo olmadigini farkindayim hamburgerden sonra tuvalete cikma sorunu yasamaya basladim . Bugunde bi sinir yaninda bozdum orucu yedim . Kesin artidayim . Zaten spor da yapmadim bugun . blondeaddict blondeaddict sevgili baskanim pazartesiye kadar izin istiyorum. Yarin da esimin dogum gunu uzun oruc plani yaptim ama o da yalan oldu haliyle . Pazartesi de tartilmak istemiyorum . Morallerim bozulmasin bosuna 🙈

kaptanim kusuruma bakma.anca firsat buldum yazmaya.yüruyüşten geldim.hışım çiktı.
listene baktim da aslinda hepsi ne kadar da yapılabilir ve kolay seyler.
belliki zaman yetmiyormus hayat karmaşasindan.
bu yazdiklarini o kadar cok yapan kadin varki.kendilerine vakit ayirip bakim yapanlar gezenler.ve daha da mutlular.
yaşin da çok genç.aslinda tam rahat edecegin zamanlarin.cocuklar biraz büyümüştür.
haftada 1 gidip manikür pedikür cilt ve sac bakimi yaptirsan imkansiz değil.evdekilere yarim gün veda edersin.
kitap okumak ise istersen haftada 1 kitap biter.biz esimle kitap okuyoruz arada.
ama eşim heran kitap okur.
okumadiği zamanlar bana isyan ediyor.
kitaba vakit ayırmana gerek yok.bos olunca hemen eline alirsin.ama güzel bi aktivite.cam kenarina gecip bi kahve çay yapip güzelce okursun.
önümüz kış.öyle keyifli olur ki.
başka aktiviteler de var.
puzzle çok keyifli.müzik eşliginde süper oluyor.
ben eve okey takimi alacam.kış boyunca oynariz eşimle.
bu kış zayif halimizle polar pijama takımlarimızı çekip sıcak çayımızı yudumlayıp tv keyfi yapalim grupça.ins hepimiz hedefine ulasir.
kızlar gecen netten kendime bi tunik aldim.
bugun geldi.giydim. L beden.
o kadar güzel oldu ki.biraz da bol ama cok tatli oldu.esim gordü.şaşkınlikla bakti.sen kücülmüşsün baya dedi.
önceden iri yari görünuyordum.insan zatiflayinca sanki ufaliyor.bende kendimdeki bu degisimi gördükce mutlu oluyorum.ay inş biraz daha minnoşlaşırım😅
bugünkü menüm.
saat 11 de
az bisey tulum peyniri
5 yesil zeytin
domates
bikac lokma tavada yumurta
az bisey ekmek içi
sekersiz cay

saat 14.30 da
6 tane ceviz

saat 16 da
1 tabak etli yeşil fasulye
somun ekmegin ucu
1 cay bardaği ayran
yarim soğan.

40 dakika yürüdüm
Güle güle kullan ne güzel birsey yeni kıyafet küçük beden mutlulukla giy 😍
Aynen öyle unutmuşum kendimi listeye bakınca onu anladım en basit şeyler için bile vaktim yok kendime bunu kırma zamanı gelmiş bence 🙄
Senin önerilerde süper kış için mutlaka değerlendireceğim polar sıcak çay kitap kısmı
bana süper uyar 👏🤩
Allah hepimize sağlık versin mutlulukla huzurla geçirelim bu kışı ha bir de zayıf 😂😍

Ben bu hafta tartilmama karari aldim 😂 artidayim aslinda Kilo olmadigini farkindayim hamburgerden sonra tuvalete cikma sorunu yasamaya basladim . Bugunde bi sinir yaninda bozdum orucu yedim . Kesin artidayim . Zaten spor da yapmadim bugun . blondeaddict blondeaddict sevgili baskanim pazartesiye kadar izin istiyorum. Yarin da esimin dogum gunu uzun oruc plani yaptim ama o da yalan oldu haliyle . Pazartesi de tartilmak istemiyorum . Morallerim bozulmasin bosuna 🙈
Tamamdır canım hiç dert etme sen haftaya halledersin zaten 🥰
Güzel bir kutlama olsun inşallah 💐🥳

Bu guruba bende girmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor ❗❗❓❗❓
Hoşgeldin
İlk sayfa ilk postu okursan tüm kurallarımız orada uyarsa bekleriz 🥰
Günün menüsü canlarım😍
14:00~iki dilim peynir, yoğurt, 7 tane zeytin, 2dilim salam, 2 tane börek🤭 Domates, Kapya biber,2 tane gofret😣 gofrete dayanamıyorum maalesef kızlar eşimde ben seviyorum diye dün getirmiş Evde olunca yiyorum😣
Spor: bir tane 30 dk Leslie bir tane 45 dk Leslie ve 25 tane mekik
Afiyet olsun 🥰 evde olunca yeniyor maalesef
Bugün menüm: 16/8
sabah 1 yumurta,kaşar peynir,hindi salam,1 dilim glutensiz ekmek domates salatalık biber ve türk kahvesi
öğlen köfte ve salata
ara türk kahvesi,erik ve ceviz
akşam pancar+yoğurt+maden suyu
sporum 30 dk leslie ve yürüyüş 10.570 adım
Afiyet olsun 🥰

hiç bozma morelini.yolumuz uzun.bi sekilde o kilolar gidecek.ama az ama cok.
bende stresliyim bu ara.78 de takildim kaldim.aç geziyorum yine de 79 a cikiyorum.sinirlenip gidip ne var ne yok yiyesim geliyor ama tutuyorum kendimi.
eşinin dogum günündr aman ha fazla abartma.ipin ucu kacmasin.
ne yapalim arkadaşim biraz daha sabredicez.
Güle güle kullan ne güzel birsey yeni kıyafet küçük beden mutlulukla giy 😍
Aynen öyle unutmuşum kendimi listeye bakınca onu anladım en basit şeyler için bile vaktim yok kendime bunu kırma zamanı gelmiş bence 🙄
Senin önerilerde süper kış için mutlaka değerlendireceğim polar sıcak çay kitap kısmı
bana süper uyar 👏🤩
Allah hepimize sağlık versin mutlulukla huzurla geçirelim bu kışı ha bir de zayıf 😂😍
tsk ederim kaptanim.ins daha kücük daha guzel kiyafetlere gireriz.
amin ins.

Bugün iyice zıvanadan çıktım 🙈 saat filan farketmedi yedim yarında düzeni tutturamayacağım evde değilim pazartesi artı çıkmam inşallah 300 gram verdim onuda katıyla almasam😖 her gün tartılıyorum tartıyla yüzleşmeme gibi bi sıkıntım kalmadı her gün takip edince😂 pazartesi de her türlü sonucu kabul edip devam edeceğim😅

hiç bozma morelini.yolumuz uzun.bi sekilde o kilolar gidecek.ama az ama cok.
bende stresliyim bu ara.78 de takildim kaldim.aç geziyorum yine de 79 a cikiyorum.sinirlenip gidip ne var ne yok yiyesim geliyor ama tutuyorum kendimi.
eşinin dogum günündr aman ha fazla abartma.ipin ucu kacmasin.
ne yapalim arkadaşim biraz daha sabredicez.

tsk ederim kaptanim.ins daha kücük daha guzel kiyafetlere gireriz.
amin ins.

Kacti bugun kacan 😔 bugun kendime 1 haftalik beslenme plani yaptim . Bide oyle denicem bakalim . Ise yararsa hep oyle yapcam. Liste olursa kacamak da olmaz belki diye dusundum.

Kacti bugun kacan 😔 bugun kendime 1 haftalik beslenme plani yaptim . Bide oyle denicem bakalim . Ise yararsa hep oyle yapcam. Liste olursa kacamak da olmaz belki diye dusundum.
hadi bakalim ins ise yarar.benim de bu hafta gitti.haftaya sıkı bi diyet yapmam lazim.
anlasilan o ki gelecek hafta ikimizde açız😅

Merhaba herkese. 🙂 Eve geleli yaklaşık bir saat oldu. Aralıklı orucu bozmamaya çalıştım. 11-12 saatlik bir açlık dilimi oluşturdum yine de kendime. Sabah kahvaltı yerine ayaküstü bir poğaça yada simit, peynir vs yiyebildik. Akşam yemeğinde de ne bulduysak yemek durumunda kaldık açıkçası. Havanın çok sıcak olması, şehir değişikliği, iki saatte olsa yolculuk, yediğimiz şeyler, tuvalet sorunu, aşırı yorgunluk ve 3-4 saatlik uykular derken çok fazla ödem oluştu. Ayak parmaklarımı kıvırırken bile acıyor. Eve gelince korkarak tartıldım ama neredeyse 3 kilo fazla çıktı. Çok korktum, ağlayacaktım neredeyse. 😂 İnşallah hepsi ödemdir. Bu sebeplerden dolayı bu hafta kilo bildirimini es geçmek istiyorum.

slm kızlar.bugünkü ilk menü benden gelsin.aşıri bi özgüvenim var nedense😅
bu hafta kilo veremicem galiba.hâlâ artidayim.kac gündüt wc ye cikmiyorum.aç geziyorum resmen.
bu sabah da cok aciktim.abarttim ama karnimi doyurdum.onun için tek öğün yapicam.

saat 10.30 da
peynir zeytin domates biber
tavada 2 yumurta
az bisey çilek reçeli
yarım somun ekmek
sekersiz çay
kahvaltidan sonra gofret 200 kalori

günü kapattim.bugün bolca su cay kahve yesil cay icicem.karnim baya tok.akşam da yürüyüse gidecem.
bide ben bisey farkettim.ne zaman yesil fasulye yesem ertesi gün tartida fazla cikiyotum.heralde bana yaramiyor.
cok seviyorum ama artik uzak duracam.bu hafta full kabizdim ve hep yesil fasulye yedim.sebebi bu bence.

hadi bakalim ins ise yarar.benim de bu hafta gitti.haftaya sıkı bi diyet yapmam lazim.
anlasilan o ki gelecek hafta ikimizde açız😅

Yok ben ac kalmicam bu sefer . Kahvalti ve oglen yemegi yiycem ama ekmeksiz sekersiz bitter cikolatasiz pazartesi sabah gene grissini yapcam kendime . O iyi oluyodu sabahlari . 10.00 16 00 arasi yemek zamanim olacak . Sebze meyve yumurta tavuk yogurt qseklinde beslencem . Ilk 2 hafta boyle 6 Kilo vermistim . Pazar gunu de uzun oruc gunu olacak . 2 gunde saglam cozuttim 😂 tartilsam 3 Kilo fazla cikarim rahat 😂 tuvalete de cikamiyorum zaten . Cok dertliyim cokkk 😂😂

Merhaba yoğunluktan 2 gün giremedim internete. Açıkçası canım sıkkındı diye biraz fazla kaçamaklar yaptım sanırım😟 Zaten daha salı bile 53 değil 54lerde çıkmuştım. 53ler bir gün sürdü😀 52 olmadan 53e sevinmeyeceğim artık 😀 Bu hafta artı çıkacağım garanti. Tartı sonucu gaza getirse bari.

Yok ben ac kalmicam bu sefer . Kahvalti ve oglen yemegi yiycem ama ekmeksiz sekersiz bitter cikolatasiz pazartesi sabah gene grissini yapcam kendime . O iyi oluyodu sabahlari . 10.00 16 00 arasi yemek zamanim olacak . Sebze meyve yumurta tavuk yogurt qseklinde beslencem . Ilk 2 hafta boyle 6 Kilo vermistim . Pazar gunu de uzun oruc gunu olacak . 2 gunde saglam cozuttim 😂 tartilsam 3 Kilo fazla cikarim rahat 😂 tuvalete de cikamiyorum zaten . Cok dertliyim cokkk 😂😂
bende bugün cozuttum.ne varsa yedim.
anlaşıldı biz burda daha kalıcıyız😅
buranın demirbaşları olacaz😅
bu arada ben senin dediğin gibi de yiyorum.sabah öğle aksam.ama yine de açim bacim.doymuyorum.midem 3 oda 1 salon heralde.
kabızlik çok kötü.insan sırf ondan da veremeyebiliyor.inş çözülür bian evvel.
bu arada yaşpasta nasıldı?yarisini yedin dimi😅

Günaydın kızlar
Harika bir haftasonu diliyorum hepinize ❤😍

Canım ne kadar güzel yazmışsın düşüncelerini okurken içim ısındı Sende çok ilerledin diyette inanılmaz bir başarı artık 29 kilo ne demek ya, insan tanıyamıyor kendini biliyorum 🤩
Ama iştah yerli yerinde duruyor onu daha iyğ biliyorum Onda sıkıyırum kendimi 🙈
Evet canım bende ev hanımıyım evliyim eş çocuk derken kendimi unutup onların çevresinde döndüğüm bir hayatım var çok şükür şikayet etmiyorum tabi 🙏
ama insan yine de kendi de nefeslenmek istiyor dediğin gibi ben hep kendimi ikinci üçüncü plana atmışım eminim çoğumuz böyleyiz zaten, bu ara kendimi dinledim çok ondan çıktı bunlar biliyorum
Bak listemden bir iki madde paylaşayım belli fikir verir 2021 öncesi
1-65 kilo ol 🙏
2- her ay bir kez kendine çiçek al
3- Düzenli cilt bakımı Yap evde haftada 1
4- yıl sonuna kadar 4 kitap bitir
5- negatif insanlardan uzak dur
6- daha az sosyal medya ve internet
7- evde uzundur ertelediğim düzen değişikliklerine başla
ve bunun gibi şeyler aslında liste yapmak zevkli ufak veya büyük insan hedef gerçekleştiğinde mutlu oluyor ❤😍
Başkanım valla süper fikir... ben çalışan bayan olaraktan erteledigim çok şey birikti aslında.. zamansizliktan yapamıyorum bazı şeyleri.. ama bende bi liste yapayım.. en azından neleri ertelemişim onlari görürüm 😉😊

Herkese selam..dün köydeydik.. köyde güzel yedik ama çokta sınırı aştığımi düşünmüyorum..(yarin tartida belli olacak elbet) 😃 bu günde öğlende kahvaltı yaptik eşimle.. aksama da tek çeşit yemek ve yoğurtla kapatmayı planlıyorum.. umarım plânlarımın disina cikmam.. kac haftadır istedigim eksileri göremedim. Artık bu hafta 100 g da olsa ekşi görmek istiyorum 😕

Bugün iyice zıvanadan çıktım 🙈 saat filan farketmedi yedim yarında düzeni tutturamayacağım evde değilim pazartesi artı çıkmam inşallah 300 gram verdim onuda katıyla almasam😖 her gün tartılıyorum tartıyla yüzleşmeme gibi bi sıkıntım kalmadı her gün takip edince😂 pazartesi de her türlü sonucu kabul edip devam edeceğim😅
Ay inşallah güzel sonuçlar gelir 🙏🥰
Merhaba herkese. 🙂 Eve geleli yaklaşık bir saat oldu. Aralıklı orucu bozmamaya çalıştım. 11-12 saatlik bir açlık dilimi oluşturdum yine de kendime. Sabah kahvaltı yerine ayaküstü bir poğaça yada simit, peynir vs yiyebildik. Akşam yemeğinde de ne bulduysak yemek durumunda kaldık açıkçası. Havanın çok sıcak olması, şehir değişikliği, iki saatte olsa yolculuk, yediğimiz şeyler, tuvalet sorunu, aşırı yorgunluk ve 3-4 saatlik uykular derken çok fazla ödem oluştu. Ayak parmaklarımı kıvırırken bile acıyor. Eve gelince korkarak tartıldım ama neredeyse 3 kilo fazla çıktı. Çok korktum, ağlayacaktım neredeyse. 😂 İnşallah hepsi ödemdir. Bu sebeplerden dolayı bu hafta kilo bildirimini es geçmek istiyorum.
Canım tamamdır 👍 çok normal dert etme bir iki güne normale döner inşallah 🥰
slm kızlar.bugünkü ilk menü benden gelsin.aşıri bi özgüvenim var nedense😅
bu hafta kilo veremicem galiba.hâlâ artidayim.kac gündüt wc ye cikmiyorum.aç geziyorum resmen.
bu sabah da cok aciktim.abarttim ama karnimi doyurdum.onun için tek öğün yapicam.

saat 10.30 da
peynir zeytin domates biber
tavada 2 yumurta
az bisey çilek reçeli
yarım somun ekmek
sekersiz çay
kahvaltidan sonra gofret 200 kalori

günü kapattim.bugün bolca su cay kahve yesil cay icicem.karnim baya tok.akşam da yürüyüse gidecem.
bide ben bisey farkettim.ne zaman yesil fasulye yesem ertesi gün tartida fazla cikiyotum.heralde bana yaramiyor.
cok seviyorum ama artik uzak duracam.bu hafta full kabizdim ve hep yesil fasulye yedim.sebebi bu bence.
bende bugün cozuttum.ne varsa yedim.
anlaşıldı biz burda daha kalıcıyız😅
buranın demirbaşları olacaz😅
bu arada ben senin dediğin gibi de yiyorum.sabah öğle aksam.ama yine de açim bacim.doymuyorum.midem 3 oda 1 salon heralde.
kabızlik çok kötü.insan sırf ondan da veremeyebiliyor.inş çözülür bian evvel.
bu arada yaşpasta nasıldı?yarisini yedin dimi😅
Fasulye için şaşırdım ama bünyeden bünyeye değişiyor demek bende çok severim bir daha yediğimde özel dikkat edeceğim bende 🥰

Sen bu hafta alırsın kontrolü eline sporunla diyetinle tıkır tıkır gider 🥰
Merhaba yoğunluktan 2 gün giremedim internete. Açıkçası canım sıkkındı diye biraz fazla kaçamaklar yaptım sanırım😟 Zaten daha salı bile 53 değil 54lerde çıkmuştım. 53ler bir gün sürdü😀 52 olmadan 53e sevinmeyeceğim artık 😀 Bu hafta artı çıkacağım garanti. Tartı sonucu gaza getirse bari.
İnşallah çok artmamıştır canım bu hafta düzene sokarsın sen 🙏🥰
Başkanım valla süper fikir... ben çalışan bayan olaraktan erteledigim çok şey birikti aslında.. zamansizliktan yapamıyorum bazı şeyleri.. ama bende bi liste yapayım.. en azından neleri ertelemişim onlari görürüm 😉😊
Evet gerçekten basit basit şeyler ama insan yazınca görüyor ertelediklerini
Tavsiye ederim kesinlikle yap listeni 2021 e sağlam girelim 😍❤️
Herkese selam..dün köydeydik.. köyde güzel yedik ama çokta sınırı aştığımi düşünmüyorum..(yarin tartida belli olacak elbet) 😃 bu günde öğlende kahvaltı yaptik eşimle.. aksama da tek çeşit yemek ve yoğurtla kapatmayı planlıyorum.. umarım plânlarımın disina cikmam.. kac haftadır istedigim eksileri göremedim. Artık bu hafta 100 g da olsa ekşi görmek istiyorum 😕
İnşsllah canım eksi görürsün 🙏🥰

X