Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bugünkü menü tek öğün yaptım

Saat 14: 2 yumurtalı menemen ,10 zeytin , 50 gr kasar, 50 gr beyaz peynir, domates salatalık yeşillik veeee aylar sonra ilk defa yarım simit 🙈unutmuşum tadını hepsini yemek istedim ama yemedim 🙄

Çay, yeşil çay, maden suyu, kahve içtim
Bugün yürüyüş yapamadım
Umarım yarın kilo vermiş olurum şişkinlik hissi var 2 gündür merakla bekliyorum yarını 🙏

Merhaba arkadaşlar başkanım

Bugün yediklerimi yazmıyım hiç malum pazar ve arkadaş buluşması diyorum .. gerisini siz getirin inş yarın artı çakmam bugün eksiyedeydim🤣🤣🤣
Umarım çıkmaz artı ama bu tür buluşmalar sonrası tartı genelde affetmiyor 😂🥰

Bende yazayım bugünkü menümü 18/6
12.30: 2 yumurta ile menemen ve yeşil çay
15: 1 sek Quark sade , 2 ceviz, 10 badem
16.50: 4 kaşık zeytinyağlı barbunya, 1 bardak keflr, ton balıklı salata
Yeşil çay kahve maden suyu, bol su içtim
7 km yürüdüm
Başkanım valla süper fikir... ben çalışan bayan olaraktan erteledigim çok şey birikti aslında.. zamansizliktan yapamıyorum bazı şeyleri.. ama bende bi liste yapayım.. en azından neleri ertelemişim onlari görürüm 😉😊
Ben kendi adıma ; kendim için yaşamak nasıl olur bilmiyorum. Çok ciddiyim. Hep eşim, çocuklarım, annem, kardeşlerim, evim, torunlarım derken kendim için birşeyler yapmaya başladığımda kendimi suçlu hisseder oldum. Ben yeni yeni kendime gelmeye , kendiöi bulmaya çalışıyorum. Çok haklısınız KENDİMİZİN FARKINA VARMAMIZ LAZIM. 🤗💞🌷🌹💐😍😘

Ben kendi adıma ; kendim için yaşamak nasıl olur bilmiyorum. Çok ciddiyim. Hep eşim, çocuklarım, annem, kardeşlerim, evim, torunlarım derken kendim için birşeyler yapmaya başladığımda kendimi suçlu hisseder oldum. Ben yeni yeni kendime gelmeye , kendiöi bulmaya çalışıyorum. Çok haklısınız KENDİMİZİN FARKINA VARMAMIZ LAZIM. 🤗💞🌷🌹💐😍😘
Kesinlikle yapmak lazım. Alışmışız yapmayınca bazı şeyleri başkaları da yadırgıyor çünkü yük etmişiz herseyi, onlara da normal geliyor
Ama Kendi İçin mutlaka ufak da olsa birsey yapmak muhteşem geliyor ❤️😍

Kesinlikle yapmak lazım. Alışmışız yapmayınca bazı şeyleri başkaları da yadırgıyor çünkü yük etmişiz herseyi, onlara da normal geliyor
Ama Kendi İçin mutlaka ufak da olsa birsey yapmak muhteşem geliyor ❤😍
Kesinlikle katılıyorum. Kendimiz için birleyler yapmaya alışmamız lazım. Öncelikle bize tuhaf geliyor. Diyorumya kendimi suçlu hissediyorum. Ama dur demek lazım. :KK35: :KK35: :işsiz: :işsiz: :KK200::KK200:

Menümü sunayım. :KK200: :KK68:

Eklentiler

• Screenshot_20200913_184156.jpg
    Screenshot_20200913_184156.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 31
Ay inşallah güzel sonuçlar gelir 🙏🥰

Canım tamamdır 👍 çok normal dert etme bir iki güne normale döner inşallah 🥰

Fasulye için şaşırdım ama bünyeden bünyeye değişiyor demek bende çok severim bir daha yediğimde özel dikkat edeceğim bende 🥰

Sen bu hafta alırsın kontrolü eline sporunla diyetinle tıkır tıkır gider 🥰

İnşallah çok artmamıştır canım bu hafta düzene sokarsın sen 🙏🥰

Evet gerçekten basit basit şeyler ama insan yazınca görüyor ertelediklerini
Tavsiye ederim kesinlikle yap listeni 2021 e sağlam girelim 😍

İnşsllah canım eksi görürsün 🙏🥰
kaptanim.bi gün yeşil fasulye yiyin. 3 4 yk dan fazla yendi mi tarti da otomatik fazla cikiyor insan.gaz yapiyor.siskinlik ve ödem.öyle bi gaz ki bağirsaklarda öne gecip kabizliga sebep oluyor.
bende artik uzak duracam.fasulye konservesi yapmistim 7 kavanoz.az geldi gözume.kurutmasini da yapim dedim ama bunu farkettim ya yapmam artik.bu yeter diyorum.
fasulye sebze ama taneleri saf nişasta yani karbonhidrat.hemde suyu çok tutan cinsten.
Bugünkü menü tek öğün yaptım

Saat 14: 2 yumurtalı menemen ,10 zeytin , 50 gr kasar, 50 gr beyaz peynir, domates salatalık yeşillik veeee aylar sonra ilk defa yarım simit 🙈unutmuşum tadını hepsini yemek istedim ama yemedim 🙄

Çay, yeşil çay, maden suyu, kahve içtim
Bugün yürüyüş yapamadım
Umarım yarın kilo vermiş olurum şişkinlik hissi var 2 gündür merakla bekliyorum yarını 🙏
afiyet olsun kaptanim.kendini iyi tutmussun.maşallah.yarina ins güzel bi eksi gelir.
Beni de kabul eder misiniz aranıza ?
tabiki canim.hoşgeldin.bize kendini tanitir misin?

tabiki canim.hoşgeldin.bize kendini tanitir misin?
Merhaba ,öğretmenim kilomdan emin değilim 87-88 civarı idim birkaç gün önce boyum 1.68 cm aralıklı oruç ile Profesör doktor Yavuz yörükoğlunun kitabı sayesinde tanıştım güzel de kilo verdim ama sonra yine bıraktım ve nerdeyse başlangıç kiloma döndüm 1 kızım var birkaç aydır tekrar gebelik düşünüyorum 2 hafta içinde belli olur bu ay hamile kalıp kalmadığım eğer hamile kalmazsam ara vereceğim hedefim en az 65 bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum ve hamile kalamamın sebebi de bence kilom 😕

bende bugün cozuttum.ne varsa yedim.
anlaşıldı biz burda daha kalıcıyız😅
buranın demirbaşları olacaz😅
bu arada ben senin dediğin gibi de yiyorum.sabah öğle aksam.ama yine de açim bacim.doymuyorum.midem 3 oda 1 salon heralde.
kabızlik çok kötü.insan sırf ondan da veremeyebiliyor.inş çözülür bian evvel.
bu arada yaşpasta nasıldı?yarisini yedin dimi😅

Herseyini ben yaptim pastanin ama minik bi dilim haric yiyemedim bana cok tatli geldi . Benim diyet pastam daha lezzetliydi yeminle . Galiba uzun zamandir seker kullanmadigim icin yiyemedim ama borek falan uctu bende suan karnim agriyo 😂😂😂 kabizligi cozsem baska derdim kalmicak. Ben az yiyince de doyuyorum ama kabizlik Beni mahvediyo .

Ay inşallah güzel sonuçlar gelir 🙏🥰

Canım tamamdır 👍 çok normal dert etme bir iki güne normale döner inşallah 🥰

Fasulye için şaşırdım ama bünyeden bünyeye değişiyor demek bende çok severim bir daha yediğimde özel dikkat edeceğim bende 🥰

Sen bu hafta alırsın kontrolü eline sporunla diyetinle tıkır tıkır gider 🥰

İnşallah çok artmamıştır canım bu hafta düzene sokarsın sen 🙏🥰

Evet gerçekten basit basit şeyler ama insan yazınca görüyor ertelediklerini
Tavsiye ederim kesinlikle yap listeni 2021 e sağlam girelim 😍

İnşsllah canım eksi görürsün 🙏🥰

Artik birakmam zaten . Arada boyle cozutsam da 1 haftada hallederim .

Merhaba ,öğretmenim kilomdan emin değilim 87-88 civarı idim birkaç gün önce boyum 1.68 cm aralıklı oruç ile Profesör doktor Yavuz yörükoğlunun kitabı sayesinde tanıştım güzel de kilo verdim ama sonra yine bıraktım ve nerdeyse başlangıç kiloma döndüm 1 kızım var birkaç aydır tekrar gebelik düşünüyorum 2 hafta içinde belli olur bu ay hamile kalıp kalmadığım eğer hamile kalmazsam ara vereceğim hedefim en az 65 bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum ve hamile kalamamın sebebi de bence kilom 😕
tekrar hoşgeldin.
kilon cok da fazla degil.biraz dikkatle 70 li kilolara inersin.sonra da 65 e.
kilolu hamile olmak evet kötü.cünkü ustüne konuyor ama artik diyetisyenle hamilelikte zayiflayanlar var.
kizina Allah uzun ömür versin.tez vakitte ins hedefeine ulasip 2.cocugunu kucagina alirsin.
bu arada bende 65 e inip biraz durup hamile kalmayi düsünuyorum.benimde 2 yasina girecek bi oğlum var.

Herseyini ben yaptim pastanin ama minik bi dilim haric yiyemedim bana cok tatli geldi . Benim diyet pastam daha lezzetliydi yeminle . Galiba uzun zamandir seker kullanmadigim icin yiyemedim ama borek falan uctu bende suan karnim agriyo 😂😂😂 kabizligi cozsem baska derdim kalmicak. Ben az yiyince de doyuyorum ama kabizlik Beni mahvediyo .
afiyet olsun canim.ins kabizlik ta gecer.
bu hafta ikimiz icin dr ayni gecmis.ben hâlâ gitmedim wc ye.
yarindan itibaren cok sıkı tutalim.hadi bakalim.3 er kilo vericez en az.tamam mi?

tekrar hoşgeldin.
kilolu hamile olmak evet kötü.cünkü ustüne konuyor ama artik diyetisyenle hamilelikte zayiflayanlar var.
kizina Allah uzun ömür versin.tez vakitte ins hedefeine ulasip 2.cocugunu kucagina alirsin.
bu arada bende 65 e inip biraz durup hamile kalmayi düsünuyorum.benimde 2 yasina girecek bi oğlum var.
İnşallah beraberce kilolarımızı verip beraber bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏🏻

İnşallah beraberce kilolarımızı verip beraber bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏🏻
ins canim.hayirlisiyla.
yarin pazartesi.bildirim günümüz.tartilip bize kilonu bildirir bismillah dersen olur bu iş.
hergün menünü yazarsan sende neler yedigini nerde hata yaptiğini görmüs olursun.
günlük suyunu ve yüruyüs yada sporunu eksik etmezsen hızlica hedefe ulasirsin.hadi bakalim.kolay gelsin.

ins canim.hayirlisiyla.
yarin pazartesi.bildirim günümüz.tartilip bize kilonu bildirir bismillah dersen olur bu iş.
hergün menünü yazarsan sende neler yedigini nerde hata yaptiğini görmüs olursun.
günlük suyunu ve yüruyüs yada sporunu eksik etmezsen hızlica hedefe ulasirsin.hadi bakalim.kolay gelsin.
Hepimize kolay gelsin yarın başlıyorum Allah’ın izniyle

tekrar hoşgeldin.

afiyet olsun canim.ins kabizlik ta gecer.
bu hafta ikimiz icin dr ayni gecmis.ben hâlâ gitmedim wc ye.
yarindan itibaren cok sıkı tutalim.hadi bakalim.3 er kilo vericez en az.tamam mi?

Benim hedefim 1 Kilo onu veriyim oper basima koyarim 😂😂😂😂 zaten cok yavas gidiyo 😂hedef yuksek olup veremeyince cok ofkelenip yiyorum ben 😂

X