bende kendimi zayif gördükce seviniyorum.mesela dun gece cok eski resimleri actim.Allahim ne kadar şişmanmisim dedim.yüzümde topak topak etler.heryerden fiskiran yaglar.esim bakti.sen böyle miydin dedi.unutmuş adam eski halimi.hergün görüyor ya farkedemiyor.
ama iste herseyin zevki baska.ayni olsaydi kimse verdigi kiloyu geri almazdi.
yemenin verdigi haz baska giymenin ki başka.
vücut bu bağlantiyi kuramiyor.demiyor ki yeme giy.
ben eskisi gibi yemek ama eskisi gibi kilolu olmak istemiyorum.ne tezat dimi.
bide tadını bilmek bizi o yiyecekten uzaklastirmiyor ki.tadini sevdigimiz icin canimiz istiyor
evet o pismanlik herkeste var.bende yedikten sonra pismanim ama yerken ve yiyecek olma düsüncesi mutlu ediyor.
benim motive olacak pek biseyim kalmadi.cok kiyafete giriyorum.surda 13 kilom kaldi.sonra zaten 2 yada 3 beden daha aşağısına girecem.bide ev hanimiyim.pek bi sosyal cevrem yok.gidecek gezecek bi yer yok.hep evdeyim.
ben bunu gelecek ayın reglinde yapim.ins tepsinin hepsini yemem
cok saol canim.bide resim rica edebilir miyim?görünümu nasil oluyir acaba?
tarif güzel.ins hepsini yemeyiz.biz oburlardan beklenir
kaptanim sende iyi dayandin.4 ay kacamaksiz cok zor ya.
bunlar piskolojik olarak cok yoruyor seni.
nasil bi yaşantin var bilmiyorum ama annesin tahmin edebiliyorum.herkese ayri bisey hazirla ama sen yiyeme.cok zor.
ben daha once de yedim evet onlari.vücut bu.sabah yedik aksam yemeyim demiyor.sürekli bi ihtiyaç.
belki inanmazsin ama aniden karsima bi ayna cikinca yabanci biri saniyorum.asansörün kapisi acilinca bianda biri cikiyor karsima.söyle bi adim geri yapiyorum aniden
sonra bu benmiyim diyorum.ben totalde 29 kilo verdim.baya değistim.ama istahim degişmedi.keske gorünümüz gibi istahimiz da değişse.
yediklerime sayamiyorum ki.
nasıl bi pis iştah varsa hersey lezzetli geliyor.potansiyel açım heran.
kocalar haindir anam.benimki ne varsa yiyor.üstüne bide zayifliyor.bi geçemiyorum.simdi de 77.5 a düstü.
günde 2,5 içecek iciyor.yemekler full, market dibimizde.istediği aburcuburu alip geliyor.yatana kadar yiyor bacım.ben arti cikiyorum.adam istikrarli bi sekilde hergün 100 gr veriyor
ins ertelediğin hayatı önüne alıp doya doya yaşarsın kaptanim.aklinda ne varsa yap.seni kimsenin engellemesine izin verme.
bu arada listenizi merak ettim.cünkü benim aklima hic bisey gelmiyor.yapmayi istediğim bisey yok.belki de hayattan hiçbir rasyonel beklentim yok
ne yapmak istersin deseler.Heç derim