Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

kızlar hani iç dökmek gibi olacak da siz de böyle dusünüyor musunuz?
mesela mevsiminde olan yiyecekler var.
yiyemiyorsunuz vakti geciyor diye üzüluyor musunuz?
yanimda simdi karpuz yiyorlar.kokusu geliyor.ama ben saatten dolayi yiyemiyorum.
gün icindr yesem en fazla ince 2 dilim yiyebilirim.
ama ben söyle yarim karpuzu önume alip yemek iatiyorum.
yada söyle sumakli eksili yesillikli kısır yapsamda bolca turşuyla yesem filan.
hep icimde kaliyor.
bugün bal kabaği gördüm komsunun bahcesinde.
kısa rahatça bi kabak tatlisi yapip yiyecekmiyim diye iç geçirdim.
turşulari tatlilari cok özledim.ama ikisinden de cok korkuyorum.uzun zamandir ne tatli yedim nede tursu.yada bi tabak dolusu kisir,pirinc pilavı.
arada bisküvitle idare ediyorum.oda bikac tane😣
benimkisi oburluk biliyorum ama iste ben yemekten zevk aliyorum😣

Ayni zevk bende de var ama yeme . Bak 1 gun Hamburger yedim hala eksiye inmeye calisiyorum . Yeme bacim yeme annem uzulme takilma. Yediklerine say . Bak benim Hain koca bu saatte mc donals a gitti aldi geldi yiyo bende bakiyorum oyle melul melul 😂

Kızlar ben kendime bir plan yaptım
Çok zor bir yıl oldu kişisel zorluklarımız dışında bu virüs herkesi ayrı bir imtihana soktu
Ama bu aralar iniş çıkışlarım olsa da 2020 yi güçlü kapatmak istiyorum
Şu son 4 ayda Hayatımda , evimde düzen adına veya ruhen ve bedenen kendimi geliştirmek adına daha ne yapabilirim, Onlara da konsantre olacağım
Hep ertelediğim şeylerin listesini çıkartmaya başladım yapabildiklerini yıl bitmeden yapacağım
Tavsiye ederim liste yapmak bile rahatlattı 🥰

Az yemişsin yine 🙈ve genelde fayda yerine zarar vücutta yağ tutacak kalori birleşenleri kızartma ve gofret tarzı trans yağ.
Afiyet olsun ama yarın hadi miktar attırtmasan Bile biraz protein sebze salatadan oluşsa menü süper olur 🥰
Anlaşıldı başkanım🙂 yarın daha dikkatli olacağım saol önerilerin için

Bende de oluyor o evet ama bilmiyorum ben sanki kendimi zayıf gordukçe yemekten daha fazla zevk alıyorum bazen bnmde cnm cok istiyoo cok cok az yiyip gün içinde dengelemeye çalışıyorum yani hedefime gelince hersey den az ama gene aynı duzende yemeye çlşcm Allah emeğimizi boşa çıkarmaz inş sizde çok o tarz düşünüpte kendinizi kasmayın bence daha once defalarca yediniz o söylediğiniz herseyi hepsinin tadını biliyosunuz yani en azından Bn cnm böle bişeyler çektiği zaman aynanın karsısına geçip bu Halimi gorunce gecio isteyim kendimi öle teselli etmeye çalşyrm(kandırıyorum) :KK62::KK34:
bende kendimi zayif gördükce seviniyorum.mesela dun gece cok eski resimleri actim.Allahim ne kadar şişmanmisim dedim.yüzümde topak topak etler.heryerden fiskiran yaglar.esim bakti.sen böyle miydin dedi.unutmuş adam eski halimi.hergün görüyor ya farkedemiyor.
ama iste herseyin zevki baska.ayni olsaydi kimse verdigi kiloyu geri almazdi.
yemenin verdigi haz baska giymenin ki başka.
vücut bu bağlantiyi kuramiyor.demiyor ki yeme giy.
ben eskisi gibi yemek ama eskisi gibi kilolu olmak istemiyorum.ne tezat dimi.
bide tadını bilmek bizi o yiyecekten uzaklastirmiyor ki.tadini sevdigimiz icin canimiz istiyor😣
Canım bu dediğin bence herkeste oluyor ben zayıf halimi aklıma getiriyorum zayıflarsam şu kıyafeti alacağım gibi sende kendine motivasyonunu arttıracak birsey bul birde bu istediklerimi yedikten sonraki pişmanlık aklıma gelince diyorum ki sakın 🤨bence herkesin motive olacağı birsey var senin ne onu bul ve ona odaklan bak gör herşey güzel olacak 😉
evet o pismanlik herkeste var.bende yedikten sonra pismanim ama yerken ve yiyecek olma düsüncesi mutlu ediyor.
benim motive olacak pek biseyim kalmadi.cok kiyafete giriyorum.surda 13 kilom kaldi.sonra zaten 2 yada 3 beden daha aşağısına girecem.bide ev hanimiyim.pek bi sosyal cevrem yok.gidecek gezecek bi yer yok.hep evdeyim.
Ben bitter cikolatayla falan hallediyorum . Simdi diyet pasta tarifi buldum sahane oluyo 2 dilim yiyorum porsiyonunu cok kucuk yaptigim icin 😂 ama sadece regl haftasi yapcam pastayi sonucta herseyin fazlasi zarar 😂 hatta tarifi bulup paylasiyim dene bak cok guzel oluyo 😊
ben bunu gelecek ayın reglinde yapim.ins tepsinin hepsini yemem😅
cok saol canim.bide resim rica edebilir miyim?görünümu nasil oluyir acaba?
Bu tatliyi yapan ablamiz keki borcamda yapmis ve dilimledikten sonra iki dilim arasina surmus harci ama Ben bu kek harcini tepsiye yaydim 16 ince dilim cikti . Ust uste koymak yerine aralarini acip harci surdum. 7 tatli kasigi labne yetti ama ben ek olarak birazda dovulmus ceviz de koydum bal labne karisimina . 1 dilim tatli 100 120 kalori falan yapiyo . Seker ihtiyacini falan guzel kesiyo . Bi dahakine keki kahveyle islatcam biraz . Bide oyle denicem . Regl donemlerinde kurtarici bi tatli bence .
tarif güzel.ins hepsini yemeyiz.biz oburlardan beklenir😅
Ay uyandıktan sonra evin hali ne olur acaba bizim evde 🙈😩 😂

Canım hiç oburluk değil normal bu can bu ister tabi
O kadar iyi anlıyorum ki ben de acayip iştahlı biriydim hala da çok tutuyorum kendimi gerçekten dönüştüğümü düşünmüyorum o sebeple korkuyorum hep bozmaya 🙈
Ben 4 aydır 1 öğün dışında hiç bozmadım hep aileye yemek yap kendine ayrı, bahçede konu komşu sürekli bir aktivite bende hem diyetle hem onlarla çarpıştım resmen 😂
Bende dediğin gibi doyasıya yemek istiyorum bazen meyveleri, kısır vs ama az kaldı az
Çok sezonlar çok mevsimler yedik düşünsene kış sonu Allah’ın izni ile hepimiz rahat rahat giyinip dolaşacağız e arada turşu da bollaşır kısır da , senin için kabak Tatlısı da ❤😍

Az yemişsin yine 🙈ve genelde fayda yerine zarar vücutta yağ tutacak kalori birleşenleri kızartma ve gofret tarzı trans yağ.
Afiyet olsun ama yarın hadi miktar attırtmasan Bile biraz protein sebze salatadan oluşsa menü süper olur 🥰

Afiyet olsun gayet iyi 🥰
kaptanim sende iyi dayandin.4 ay kacamaksiz cok zor ya.
bunlar piskolojik olarak cok yoruyor seni.
nasil bi yaşantin var bilmiyorum ama annesin tahmin edebiliyorum.herkese ayri bisey hazirla ama sen yiyeme.cok zor.
ben daha once de yedim evet onlari.vücut bu.sabah yedik aksam yemeyim demiyor.sürekli bi ihtiyaç.
belki inanmazsin ama aniden karsima bi ayna cikinca yabanci biri saniyorum.asansörün kapisi acilinca bianda biri cikiyor karsima.söyle bi adim geri yapiyorum aniden😅sonra bu benmiyim diyorum.ben totalde 29 kilo verdim.baya değistim.ama istahim degişmedi.keske gorünümüz gibi istahimiz da değişse.
Ayni zevk bende de var ama yeme . Bak 1 gun Hamburger yedim hala eksiye inmeye calisiyorum . Yeme bacim yeme annem uzulme takilma. Yediklerine say . Bak benim Hain koca bu saatte mc donals a gitti aldi geldi yiyo bende bakiyorum oyle melul melul 😂
yediklerime sayamiyorum ki.
nasıl bi pis iştah varsa hersey lezzetli geliyor.potansiyel açım heran.
kocalar haindir anam.benimki ne varsa yiyor.üstüne bide zayifliyor.bi geçemiyorum.simdi de 77.5 a düstü.
günde 2,5 içecek iciyor.yemekler full, market dibimizde.istediği aburcuburu alip geliyor.yatana kadar yiyor bacım.ben arti cikiyorum.adam istikrarli bi sekilde hergün 100 gr veriyor😣
Kızlar ben kendime bir plan yaptım
Çok zor bir yıl oldu kişisel zorluklarımız dışında bu virüs herkesi ayrı bir imtihana soktu
Ama bu aralar iniş çıkışlarım olsa da 2020 yi güçlü kapatmak istiyorum
Şu son 4 ayda Hayatımda , evimde düzen adına veya ruhen ve bedenen kendimi geliştirmek adına daha ne yapabilirim, Onlara da konsantre olacağım
Hep ertelediğim şeylerin listesini çıkartmaya başladım yapabildiklerini yıl bitmeden yapacağım
Tavsiye ederim liste yapmak bile rahatlattı 🥰
ins ertelediğin hayatı önüne alıp doya doya yaşarsın kaptanim.aklinda ne varsa yap.seni kimsenin engellemesine izin verme.
bu arada listenizi merak ettim.cünkü benim aklima hic bisey gelmiyor.yapmayi istediğim bisey yok.belki de hayattan hiçbir rasyonel beklentim yok😅
ne yapmak istersin deseler.Heç derim😁

bende kendimi zayif gördükce seviniyorum.mesela dun gece cok eski resimleri actim.Allahim ne kadar şişmanmisim dedim.yüzümde topak topak etler.heryerden fiskiran yaglar.esim bakti.sen böyle miydin dedi.unutmuş adam eski halimi.hergün görüyor ya farkedemiyor.
bide tadını bilmek bizi o yiyecekten uzaklastirmiyor ki.tadini sevdigimiz icin canimiz istiyor😣

evet o pismanlik herkeste var.bende yedikten sonra pismanim ama yerken ve yiyecek olma düsüncesi mutlu ediyor.
benim motive olacak pek biseyim kalmadi.cok kiyafete giriyorum.surda 13 kilom kaldi.sonra zaten 2 yada 3 beden daha aşağısına girecem.bide ev hanimiyim.pek bi sosyal cevrem yok.gidecek gezecek bi yer yok.hep evdeyim.

ben bunu gelecek ayın reglinde yapim.ins tepsinin hepsini yemem😅
cok saol canim.bide resim rica edebilir miyim?görünümu nasil oluyir acaba?

tarif güzel.ins hepsini yemeyiz.biz oburlardan beklenir😅

nasil bi yaşantin var bilmiyorum ama annesin tahmin edebiliyorum.herkese ayri bisey hazirla ama sen yiyeme.cok zor.
ben daha once de yedim evet onlari.vücut bu.sabah yedik aksam yemeyim demiyor.sürekli bi ihtiyaç.
belki inanmazsin ama aniden karsima bi ayna cikinca yabanci biri saniyorum.asansörün kapisi acilinca bianda biri cikiyor karsima.söyle bi adim geri yapiyorum aniden😅sonra bu benmiyim diyorum.ben totalde 29 kilo verdim.baya değistim.ama istahim degişmedi.keske gorünümüz gibi istahimiz da değişse.

yediklerime sayamiyorum ki.
nasıl bi pis iştah varsa hersey lezzetli geliyor.potansiyel açım heran.
kocalar haindir anam.benimki ne varsa yiyor.üstüne bide zayifliyor.bi geçemiyorum.simdi de 77.5 a düstü.
günde 2,5 içecek iciyor.yemekler full, market dibimizde.istediği aburcuburu alip geliyor.yatana kadar yiyor bacım.ben arti cikiyorum.adam istikrarli bi sekilde hergün 100 gr veriyor😣

ins ertelediğin hayatı önüne alıp doya doya yaşarsın kaptanim.aklinda ne varsa yap.seni kimsenin engellemesine izin verme.
bu arada listenizi merak ettim.cünkü benim aklima hic bisey gelmiyor.yapmayi istediğim bisey yok.belki de hayattan hiçbir rasyonel beklentim yok😅

Bu erkeklerin metebolizmasi iste . Biz 100 gr vermek icin kendimizi paraliyoruz onlar hoop hemen veriyo . Benim esimde cabuk Kilo verir. Ve onun suan benden zayif olmasi cok moralimi bozuyo . 2 tane Hamburger yedi patatesleri gomdu Ben yemegin kalorisini dusurmek icin kendimi yirtiyorum 😣 yaptiktan sonra tatlinin resmini cekmedim ama cok muhim bisey yok zaten . Bildigin kek oluyo pasta yapar gibi ortasini kestim icine peynir bal karisimini surdum . Ustune de fircayla bitter cikolata surdum . Benimki gibi yaparsan kalorisi dusuyo . Boylece 2 dilim yiyince vicdan yapmiyosin.

Bu erkeklerin metebolizmasi iste . Biz 100 gr vermek icin kendimizi paraliyoruz onlar hoop hemen veriyo . Benim esimde cabuk Kilo verir. Ve onun suan benden zayif olmasi cok moralimi bozuyo . 2 tane Hamburger yedi patatesleri gomdu Ben yemegin kalorisini dusurmek icin kendimi yirtiyorum 😣 yaptiktan sonra tatlinin resmini cekmedim ama cok muhim bisey yok zaten . Bildigin kek oluyo pasta yapar gibi ortasini kestim icine peynir bal karisimini surdum . Ustune de fircayla bitter cikolata surdum . Benimki gibi yaparsan kalorisi dusuyo . Boylece 2 dilim yiyince vicdan yapmiyosin.
[/QUOTE
ah ah onlarin yediklerini biz yesek tlc ye cikariz😅
eşin de çok vicdansız anam.karsinda sevdiğin ne varsa yemiş.
tarif icin tsk ederim canim.gelecek ay bende yapim.bu ayki regl tatli krizi gecti.

Günaydın kızlar
Harika bir haftasonu diliyorum hepinize ❤️😍

Canım ne kadar güzel yazmışsın düşüncelerini okurken içim ısındı Sende çok ilerledin diyette inanılmaz bir başarı artık 29 kilo ne demek ya, insan tanıyamıyor kendini biliyorum 🤩
Ama iştah yerli yerinde duruyor onu daha iyğ biliyorum Onda sıkıyırum kendimi 🙈
Evet canım bende ev hanımıyım evliyim eş çocuk derken kendimi unutup onların çevresinde döndüğüm bir hayatım var çok şükür şikayet etmiyorum tabi 🙏❤️
ama insan yine de kendi de nefeslenmek istiyor dediğin gibi ben hep kendimi ikinci üçüncü plana atmışım eminim çoğumuz böyleyiz zaten, bu ara kendimi dinledim çok ondan çıktı bunlar biliyorum
Bak listemden bir iki madde paylaşayım belli fikir verir 2021 öncesi
1-65 kilo ol 🙏
2- her ay bir kez kendine çiçek al
3- Düzenli cilt bakımı Yap evde haftada 1
4- yıl sonuna kadar 4 kitap bitir
5- negatif insanlardan uzak dur
6- daha az sosyal medya ve internet
7- evde uzundur ertelediğim düzen değişikliklerine başla
ve bunun gibi şeyler aslında liste yapmak zevkli ufak veya büyük insan hedef gerçekleştiğinde mutlu oluyor ❤️😍

İyi aksamlar dün yazmaya unutmuşum gerci çok yanlıs seyler yedim 🙈hastalıktan sonta iştah patlaması oldu.
Dün
Sabah
100gr çörek 🙈
300gr tavuk Izgara
Aksam
1 tabak Sarma
1dilim kek 🙈

Bugun
İlk ve tek öğünüm
1dilim kepek ekmeği 30gr
2 karper
100 gr gogus fırında
50gr Çiğ yer fıstığı
20gr leblebi
1 bardak şekersiz çay
Şimdilik 2 lt su
1 saat yıruyus. İyileştim artık bomba gbi devam 💪💪

İyi aksamlar dün yazmaya unutmuşum gerci çok yanlıs seyler yedim 🙈hastalıktan sonta iştah patlaması oldu.
Dün
Sabah
100gr çörek 🙈
300gr tavuk Izgara
Aksam
1 tabak Sarma
1dilim kek 🙈

Bugun
İlk ve tek öğünüm
1dilim kepek ekmeği 30gr
2 karper
100 gr gogus fırında
50gr Çiğ yer fıstığı
20gr leblebi
1 bardak şekersiz çay
Şimdilik 2 lt su
1 saat yıruyus. İyileştim artık bomba gbi devam 💪💪
Geçmiş olsun hasta iken oluyor bazen dert etme bugün zaten toparlamışsın afiyet olsun canım 🥰

Günaydın kızlar
Harika bir haftasonu diliyorum hepinize ❤😍

Canım ne kadar güzel yazmışsın düşüncelerini okurken içim ısındı Sende çok ilerledin diyette inanılmaz bir başarı artık 29 kilo ne demek ya, insan tanıyamıyor kendini biliyorum 🤩
Ama iştah yerli yerinde duruyor onu daha iyğ biliyorum Onda sıkıyırum kendimi 🙈
Evet canım bende ev hanımıyım evliyim eş çocuk derken kendimi unutup onların çevresinde döndüğüm bir hayatım var çok şükür şikayet etmiyorum tabi 🙏
ama insan yine de kendi de nefeslenmek istiyor dediğin gibi ben hep kendimi ikinci üçüncü plana atmışım eminim çoğumuz böyleyiz zaten, bu ara kendimi dinledim çok ondan çıktı bunlar biliyorum
Bak listemden bir iki madde paylaşayım belli fikir verir 2021 öncesi
1-65 kilo ol 🙏
2- her ay bir kez kendine çiçek al
3- Düzenli cilt bakımı Yap evde haftada 1
4- yıl sonuna kadar 4 kitap bitir
5- negatif insanlardan uzak dur
6- daha az sosyal medya ve internet
7- evde uzundur ertelediğim düzen değişikliklerine başla
ve bunun gibi şeyler aslında liste yapmak zevkli ufak veya büyük insan hedef gerçekleştiğinde mutlu oluyor ❤😍
kaptanim kusuruma bakma.anca firsat buldum yazmaya.yüruyüşten geldim.hışım çiktı.
listene baktim da aslinda hepsi ne kadar da yapılabilir ve kolay seyler.
belliki zaman yetmiyormus hayat karmaşasindan.
bu yazdiklarini o kadar cok yapan kadin varki.kendilerine vakit ayirip bakim yapanlar gezenler.ve daha da mutlular.
yaşin da çok genç.aslinda tam rahat edecegin zamanlarin.cocuklar biraz büyümüştür.
haftada 1 gidip manikür pedikür cilt ve sac bakimi yaptirsan imkansiz değil.evdekilere yarim gün veda edersin.
kitap okumak ise istersen haftada 1 kitap biter.biz esimle kitap okuyoruz arada.
ama eşim heran kitap okur.
okumadiği zamanlar bana isyan ediyor.
kitaba vakit ayırmana gerek yok.bos olunca hemen eline alirsin.ama güzel bi aktivite.cam kenarina gecip bi kahve çay yapip güzelce okursun.
önümüz kış.öyle keyifli olur ki.
başka aktiviteler de var.
puzzle çok keyifli.müzik eşliginde süper oluyor.
ben eve okey takimi alacam.kış boyunca oynariz eşimle.
bu kış zayif halimizle polar pijama takımlarimızı çekip sıcak çayımızı yudumlayıp tv keyfi yapalim grupça.ins hepimiz hedefine ulasir.

kızlar gecen netten kendime bi tunik aldim.
bugun geldi.giydim. L beden.
o kadar güzel oldu ki.biraz da bol ama cok tatli oldu.esim gordü.şaşkınlikla bakti.sen kücülmüşsün baya dedi.
önceden iri yari görünuyordum.insan zatiflayinca sanki ufaliyor.bende kendimdeki bu degisimi gördükce mutlu oluyorum.ay inş biraz daha minnoşlaşırım😅

Sadece tatli krizi icin degil aslinda boyle daha minik porsiyonlar yapip arada atistirmalik olarak da yenebilir . Icindeki hersey faydali seyler sonucta . Ben bi dahakine yarim olcu yapcam . Tam olcuyle yapinca cok cikiyo tek kisi icin .
eşin ona da gözdikmiyor mu canim?
cok merak ettim dogrusu ama bu hafta yapip yiyemem.
ben artidayim 400 gr.
hafta basindan beri kavizlik ve regl beni mahvetti bu hafta.hep toparlamakla uğraştim.bu son 2 gün eskiye düserim inş.

Bugün menüm: 16/8
sabah 1 yumurta,kaşar peynir,hindi salam,1 dilim glutensiz ekmek domates salatalık biber ve türk kahvesi
öğlen köfte ve salata
ara türk kahvesi,erik ve ceviz
akşam pancar+yoğurt+maden suyu
sporum 30 dk leslie ve yürüyüş 10.570 adım

X