Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

aynen kesinlikle başkanımda çok acıkmıştım az az derken bianda çok oldu :110: :110: midem rahatsız oldu zaten bildim bende çok olduguna işte ah bu nefisss
Evet canım bazen insanın nefsi çekiyor çok haklısın Olabilir 🥰
İştah da öyle bir şey ki yedikçe açılıyor 🙈 yani en azından bende öyle 😩

Menumu yaziyim erkenden
Sabah 2 haslanmid yumurta
Tepside 2 3 dilimmucver (yagsiz tam buğday unlu bol yeşillikli ve peynirli)
Oglen yemegi
Kuru biber dolma ( 1 kasik z.yagi , bulgur ve bol yesillik)
2 kasik yogurt ve
2 dilim Tepsi mucver . Yediklerim cok gibi dursa da tamamen diyet yemekleri . Yagsiz kalorisi orjinaline gore cok cok dusuk . Zaten simdi dayanabildigim yere kadar oruc yapcam . Hedefim pazartesi sabahi orucu bozmak . Bakalim ne kadar olcak 🤔
30 dk bi evde .yuruyus videosu buldum onu yaptim. Ilerleyen vakitlerde biraz daha bisiler yapcam insallah .

merhaba

sabah kahvaltı 09:30

arkadaşla kahvaltı yaptım dışarda biraz bozuldu tabi :KK15:
2 küçük dilim yufka böreği
beyaz peynir 1 dilim
3 zeytin
biraz bal
1 adet izmir bomba

öğle yemeği 15:00

tarhana çorba
brokli salata şeklinde tükettim

10.000 adım 2.5 litre su bugünü kapattım regl olduğum içi tatlıya sardım bu ara maalesef...

Menumu yaziyim erkenden
Sabah 2 haslanmid yumurta
Tepside 2 3 dilimmucver (yagsiz tam buğday unlu bol yeşillikli ve peynirli)
Oglen yemegi
Kuru biber dolma ( 1 kasik z.yagi , bulgur ve bol yesillik)
2 kasik yogurt ve
2 dilim Tepsi mucver . Yediklerim cok gibi dursa da tamamen diyet yemekleri . Yagsiz kalorisi orjinaline gore cok cok dusuk . Zaten simdi dayanabildigim yere kadar oruc yapcam . Hedefim pazartesi sabahi orucu bozmak . Bakalim ne kadar olcak 🤔
30 dk bi evde .yuruyus videosu buldum onu yaptim. Ilerleyen vakitlerde biraz daha bisiler yapcam insallah .
Çok değil yediklerin zaten canım afiyet olsun
Uzun oruçta kolaylıklar şifa olsun inşallah 🙏🤩
merhaba

sabah kahvaltı 09:30

arkadaşla kahvaltı yaptım dışarda biraz bozuldu tabi :KK15:
2 küçük dilim yufka böreği
beyaz peynir 1 dilim
3 zeytin
biraz bal
1 adet izmir bomba

öğle yemeği 15:00

tarhana çorba
brokli salata şeklinde tükettim

10.000 adım 2.5 litre su bugünü kapattım regl olduğum içi tatlıya sardım bu ara maalesef...
Afiyet olsun yürüyüşün var neyse ki sorun olacağını zannetmiyorum 🥰
slm ballar.bugünku menüm
saat 11.30 da
peynir zeytin domates biber
ceyrek somun ekmek
3 catal recel
sekersiz cay
bikac lokma yumurta
2 tane bisküvi (adet oldum)
az bisey kavurma

saat 15 de
1 tabak etli yesil fasulye

saat 16.30 da
1 tane mürdüm eriği

bolca su.
Afiyet olsun 🥰 ya bu adet iken tatlı ve ekmek vs tarzı karbonhidrata sarmanın bir ilacı olsa da tüm kadın milleti kurtulsa 😂

Afiyet olsun 🥰 ya bu adet iken tatlı ve ekmek vs tarzı karbonhidrata sarmanın bir ilacı olsa da tüm kadın milleti kurtulsa 😂

Sagol baskanim, regl icin de bi fikrim var aslinda ilk 3 gun uyku ilaci alip uyusak cok hoş olabilir 😂😂😂 ama evdeki her is bize bakiyo nasil yapariz bilemiyorum 😂😂😂

saol kaptanim.
aslinda ben adet olmamistim sabah.kahvaltida receli nadir yerim.
ama sabah canim bi tatli istedi.halsizlestim.gözüm dondü resmen.
kahvaltiyi yaptim.kesmedi recel.iki de biskuvit yiyincr kendime geldim.
öğlen bi baktim hasta olmusum.adet düsüncesi yokken vücut kendi istiyor.adet oldum tatli yiyim olmadi yani.
adet olunca kan sekeri cok düsüyormus ondan boyleymis.aslinda cok normal bisey.
ins bu hafta arti gelmem
istahim da cok açık😣

kızlar hani iç dökmek gibi olacak da siz de böyle dusünüyor musunuz?
mesela mevsiminde olan yiyecekler var.
yiyemiyorsunuz vakti geciyor diye üzüluyor musunuz?
yanimda simdi karpuz yiyorlar.kokusu geliyor.ama ben saatten dolayi yiyemiyorum.
gün icindr yesem en fazla ince 2 dilim yiyebilirim.
ama ben söyle yarim karpuzu önume alip yemek iatiyorum.
yada söyle sumakli eksili yesillikli kısır yapsamda bolca turşuyla yesem filan.
hep icimde kaliyor.
bugün bal kabaği gördüm komsunun bahcesinde.
kısa rahatça bi kabak tatlisi yapip yiyecekmiyim diye iç geçirdim.
turşulari tatlilari cok özledim.ama ikisinden de cok korkuyorum.uzun zamandir ne tatli yedim nede tursu.yada bi tabak dolusu kisir,pirinc pilavı.
arada bisküvitle idare ediyorum.oda bikac tane😣
benimkisi oburluk biliyorum ama iste ben yemekten zevk aliyorum😣

yanimda simdi karpuz yiyorlar.kokusu geliyor.ama ben saatten dolayi yiyemiyorum.
hep icimde kaliyor.
turşulari tatlilari cok özledim.ama ikisinden de cok korkuyorum.uzun zamandir ne tatli yedim nede tursu.yada bi tabak dolusu kisir,pirinc pilavı.
Bende de oluyor o evet ama bilmiyorum ben sanki kendimi zayıf gordukçe yemekten daha fazla zevk alıyorum bazen bnmde cnm cok istiyoo cok cok az yiyip gün içinde dengelemeye çalışıyorum yani hedefime gelince hersey den az ama gene aynı duzende yemeye çlşcm Allah emeğimizi boşa çıkarmaz inş sizde çok o tarz düşünüpte kendinizi kasmayın bence daha once defalarca yediniz o söylediğiniz herseyi hepsinin tadını biliyosunuz yani en azından Bn cnm böle bişeyler çektiği zaman aynanın karsısına geçip bu Halimi gorunce gecio isteyim kendimi öle teselli etmeye çalşyrm(kandırıyorum) :KK62::KK34:

hep icimde kaliyor.
Canım bu dediğin bence herkeste oluyor ben zayıf halimi aklıma getiriyorum zayıflarsam şu kıyafeti alacağım gibi sende kendine motivasyonunu arttıracak birsey bul birde bu istediklerimi yedikten sonraki pişmanlık aklıma gelince diyorum ki sakın 🤨bence herkesin motive olacağı birsey var senin ne onu bul ve ona odaklan bak gör herşey güzel olacak 😉

Bugünkü menüm 16/8
Sabah 1 dilim glutensiz ekmek, kaşar ve beyaz peyni,yeşil zeytin domates salatalık hindi salam ve yeşil çay
ara türk kahvesi,şekersiz bitter çoklıt
öğlen ton balıklı salata
ara türk kahves ve mor erik,üstüne tarçın
akşam pancar,yoğurt,maden suyu
4000 adım,15 dk leslie :)

kiz elimiz ayagimiza dolasir.
hani tatli da dünyanin en tatlı şeyi😅
yemezsem tatli değil ben ağlarim.arkasindan😆

Ben bitter cikolatayla falan hallediyorum . Simdi diyet pasta tarifi buldum sahane oluyo 2 dilim yiyorum porsiyonunu cok kucuk yaptigim icin 😂 ama sadece regl haftasi yapcam pastayi sonucta herseyin fazlasi zarar 😂 hatta tarifi bulup paylasiyim dene bak cok guzel oluyo 😊

Bu tatliyi yapan ablamiz keki borcamda yapmis ve dilimledikten sonra iki dilim arasina surmus harci ama Ben bu kek harcini tepsiye yaydim 16 ince dilim cikti . Ust uste koymak yerine aralarini acip harci surdum. 7 tatli kasigi labne yetti ama ben ek olarak birazda dovulmus ceviz de koydum bal labne karisimina . 1 dilim tatli 100 120 kalori falan yapiyo . Seker ihtiyacini falan guzel kesiyo . Bi dahakine keki kahveyle islatcam biraz . Bide oyle denicem . Regl donemlerinde kurtarici bi tatli bence .

Eklentiler

• Screenshot_20200808-193544_Instagram.jpg
    Screenshot_20200808-193544_Instagram.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 36
Sagol baskanim, regl icin de bi fikrim var aslinda ilk 3 gun uyku ilaci alip uyusak cok hoş olabilir 😂😂😂 ama evdeki her is bize bakiyo nasil yapariz bilemiyorum 😂😂😂
Ay uyandıktan sonra evin hali ne olur acaba bizim evde 🙈😩 😂
saol kaptanim.
aslinda ben adet olmamistim sabah.kahvaltida receli nadir yerim.
ama sabah canim bi tatli istedi.halsizlestim.gözüm dondü resmen.
kahvaltiyi yaptim.kesmedi recel.iki de biskuvit yiyincr kendime geldim.
öğlen bi baktim hasta olmusum.adet düsüncesi yokken vücut kendi istiyor.adet oldum tatli yiyim olmadi yani.
adet olunca kan sekeri cok düsüyormus ondan boyleymis.aslinda cok normal bisey.
ins bu hafta arti gelmem
istahim da cok açık😣
hep icimde kaliyor.
Canım hiç oburluk değil normal bu can bu ister tabi
O kadar iyi anlıyorum ki ben de acayip iştahlı biriydim hala da çok tutuyorum kendimi gerçekten dönüştüğümü düşünmüyorum o sebeple korkuyorum hep bozmaya 🙈
Ben 4 aydır 1 öğün dışında hiç bozmadım hep aileye yemek yap kendine ayrı, bahçede konu komşu sürekli bir aktivite bende hem diyetle hem onlarla çarpıştım resmen 😂
Bende dediğin gibi doyasıya yemek istiyorum bazen meyveleri, kısır vs ama az kaldı az
Çok sezonlar çok mevsimler yedik düşünsene kış sonu Allah’ın izni ile hepimiz rahat rahat giyinip dolaşacağız e arada turşu da bollaşır kısır da , senin için kabak Tatlısı da ❤️😍
Selam canlarım bugünün menüsü
16:30 ~ patates kızartması 😞 iki dilim peynir, dört tane zeytin, iki dilim salam, 1 tane kızartılmış biber, 2 tane gofret 😔 ve kayısı çayı
Spor: 45 dk Leslie, 25 tane mekik
Az yemişsin yine 🙈ve genelde fayda yerine zarar vücutta yağ tutacak kalori birleşenleri kızartma ve gofret tarzı trans yağ.
Afiyet olsun ama yarın hadi miktar attırtmasan Bile biraz protein sebze salatadan oluşsa menü süper olur 🥰

Bugünkü menüm 16/8
Sabah 1 dilim glutensiz ekmek, kaşar ve beyaz peyni,yeşil zeytin domates salatalık hindi salam ve yeşil çay
ara türk kahvesi,şekersiz bitter çoklıt
öğlen ton balıklı salata
ara türk kahves ve mor erik,üstüne tarçın
akşam pancar,yoğurt,maden suyu
4000 adım,15 dk leslie :)
Afiyet olsun gayet iyi 🥰

Bugün menü
12: Domates peynir zeytin haşlanmış yumurta çay
17: etli taze fasulye yedim
Bi kaç gündür nedense artıdaydım bugün eksi gördüm pazartesi artı çıkacak gibi hissediyorum
70 dakika yürüdüm birazda ip atladım
afiyet olsun 🥰
Umarım çıkmaz artı yürüyüş de var 👍
Bende bu haftamı çok merak ediyorum açıkçası

Ay uyandıktan sonra evin hali ne olur acaba bizim evde 🙈😩 😂

Canım hiç oburluk değil normal bu can bu ister tabi
O kadar iyi anlıyorum ki ben de acayip iştahlı biriydim hala da çok tutuyorum kendimi gerçekten dönüştüğümü düşünmüyorum o sebeple korkuyorum hep bozmaya 🙈
Ben 4 aydır 1 öğün dışında hiç bozmadım hep aileye yemek yap kendine ayrı, bahçede konu komşu sürekli bir aktivite bende hem diyetle hem onlarla çarpıştım resmen 😂
Bende dediğin gibi doyasıya yemek istiyorum bazen meyveleri, kısır vs ama az kaldı az
Çok sezonlar çok mevsimler yedik düşünsene kış sonu Allah’ın izni ile hepimiz rahat rahat giyinip dolaşacağız e arada turşu da bollaşır kısır da , senin için kabak Tatlısı da ❤😍

Az yemişsin yine 🙈ve genelde fayda yerine zarar vücutta yağ tutacak kalori birleşenleri kızartma ve gofret tarzı trans yağ.
Afiyet olsun ama yarın hadi miktar attırtmasan Bile biraz protein sebze salatadan oluşsa menü süper olur 🥰

Afiyet olsun gayet iyi 🥰

Hayat musterek diyorum esime sende sunu yap bana diyo ki evet hayat musterek bosver sende yapma 😂😂 o yuzden ben tahmin edebiliyorum evin halini 😂 benim korkum oglanin hali nolur kim bilir 😂😂

X