Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bugünkü menüm: 16/8
Sabah 1 dilim glutensiz ekmek,1 yumurta 1er dilim kaşar ve beyaz peynir,domates salatalık zeytin yeşil çay
ara türk kahvesi
öğlen kağıtta levrek ve ızgara sebze
ara türk kahvesi,şeftali
akşam pancar+yoğurt+maden suyu
sporum 30 dk leslie ve 6100 adım :)

sudem34 sudem34 ben de armut tipliyim cnm giderse senin de gider :21:
hayalim blondeaddict blondeaddict gibi kum saati olsun istiyorm.Göğüs 95 cm şu an çok gitsin istemiyorum :KK22:ama toparlansın istiyorm

Sabah 1 dilim glutensiz ekmek,1 yumurta 1er dilim kaşar ve beyaz peynir,domates salatalık zeytin yeşil çay
ara türk kahvesi
ara türk kahvesi,şeftali

hayalim blondeaddict blondeaddict gibi kum saati olsun istiyorm.Göğüs 95 cm şu an çok gitsin istemiyorum :KK22:ama toparlansın istiyorm
Fıstığım şöyle bak düzenli ölçüyorum incelme bacak basen göbek baya var ama kemik kalın yani bacak kalın en fazla inceldigi yere kadar inceltecem ama üst beden ile alt arası 1-2 beden arası fark var😁😁

ara türk kahvesi
ara türk kahvesi,şeftali

En ideal tıp hangisi?
Dikdörtgen var galiba birde.

Tatilin agirligini uzerimden atmak icin sadece kahvalti yapiyorum ara ara acliklar yaparak uzerimden atmak.istiyorum bende durumlar boyle....
Bir an önce sisteme dönersin inşallah canım 🙏🥰
Haklısın sen benden bir ay fazlan var.Odul yaptığım için aşırı sıkılmadim.Regl haftası oluyor mod düşmesi ama bir haftafa geçiyor seninde oyledir muhtemel.Ben tatlı ihtiyacini kuru incirle yatıştırıyorum .Aynaya bak bol bol müthiş mutluluk hormonu salgilatiyor.Sen birde geçen hafta pek yuruyemedin insan alisinca ve düzeni az bozulunca kendini kotu hissediyor.
Çok doğru tespitler canım gerçekten bi düzen bozulunca toparlamak zor 😂
Bugün dolaplarımı düzelttim öğleden sonra o biraz moral verdi eski bol hersey ayırdım🥳
Bugünkü menüm 18/6
15:30 15 tane zeytin, orta boy domates, birkaç parça peynir, büyük bir bardak karpuz suyu
17:30 sütlü kahve
19:30 3-4 kaşık makarna, biraz kavurma ve bir kase yoğurt

2 litre su içtim bu zamana kadar. Yaklaşık bir saat evi süpürdüm, sildim, toz aldım. Hazır ısınmışken 30 dk egzersiz yaptım.

Annemler taşınıyor. Yarın onların yanında olacağız. Artık o telaşla ve eksikliklerle ne bulursak yiyeceğiz gibi duruyor. Bana ve nefsime şans dileyin lütfen 😂🤣
Afiyet olsun ve kolay gelsin taşınma işinde 🙏🥰
Ertesi gün dengelersin bol su ve protein yogurt sebze ile
ara türk kahvesi
ara türk kahvesi,şeftali

Afiyet olsun 🥰
Ah ah kum saati gibi iyi tabi de , göğüs bende de var toparlanma azıcık oldu daha olacak mi göreceğiz 🙈

Fıstığım şöyle bak düzenli ölçüyorum incelme bacak basen göbek baya var ama kemik kalın yani bacak kalın en fazla inceldigi yere kadar inceltecem ama üst beden ile alt arası 1-2 beden arası fark var😁😁
En ideal tıp hangisi?
Dikdörtgen var galiba birde.

Bende de fark var cnm aynen ama daha kadınsı hoşuma gidiyo ama popom ayrı bir ben gibi şu an rahatsız olduğum için dar giyemiyorum :KK70:

Dikdörtgen bel kıvrımı olmayan di mi senin hoşuna o mu gidiyo :KK39:

Bende de fark var cnm aynen ama daha kadınsı hoşuma gidiyo ama popom ayrı bir ben gibi şu an rahatsız olduğum için dar giyemiyorum :KK70:

Dikdörtgen bel kıvrımı olmayan di mi senin hoşuna o mu gidiyo :KK39:
Yok kız bir arkadaş öyle dedi de bedeni öyleymiş.Bel olmadan olur mu 😁😁😁Armut candır elmadan iyidir 😜😜😜 Armut en azından karsidan bakınca yada fotoda filan çok kilolu durmuyor 😁😁😁 Aşağı bakana kadar sorun yok😁😁😁

Afiyet olsun 🥰
Ah ah kum saati gibi iyi tabi de , göğüs bende de var toparlanma azıcık oldu daha olacak mi göreceğiz 🙈
Olur olur yerde göğüs sıkıştırma hareketleri var ağırlık ile , duvarda şınav olabilir ayakta kolları 90 derece yapıp önde sıkıştırma var bak kesin onlara cnm zaten protein iyi alıyosun bence daha toparlanır :KK6:

Bir an önce sisteme dönersin inşallah canım 🙏🥰

Çok doğru tespitler canım gerçekten bi düzen bozulunca toparlamak zor 😂
Bugün dolaplarımı düzelttim öğleden sonra o biraz moral verdi eski bol hersey ayırdım🥳

Afiyet olsun ve kolay gelsin taşınma işinde 🙏🥰
Ertesi gün dengelersin bol su ve protein yogurt sebze ile

Afiyet olsun 🥰
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar 😍
Ay hiç bilmem ben ideal tipi filan
Sadece aynaya bakınca anladığımı biliyorum 😂🙈
Şimdi manken ideal 90-60-90 ise kum saati oluyor işte 🤭🤭🤭Galiba senin tip en ideal😁😁Beden küçücük göğüs aşırı buyukse sıkıntı ama kilo verince göğüs de küçülür zaten 😁😁

Yok kız bir arkadaş öyle dedi de bedeni öyleymiş.Bel olmadan olur mu 😁😁😁Armut candır elmadan iyidir 😜😜😜 Armut en azından karsidan bakınca yada fotoda filan çok kilolu durmuyor 😁😁😁 Aşağı bakana kadar sorun yok😁😁😁
Di mi belden yukarı aa sen çok incesin nerde bu 75 kilolarr diyenlere otururken fotomu gösteriorm :KK8:hıı tmm diolar :KK70:

aynen bilgisayar oyunlarındaki hatunlar bile armut :KK70:

Afiyet olsun 🥰
70 de Parti yapma fikrini düşünebilirim A Amanedenolmuyo iyi toparlıyo valla ben parti sonrası toparlayamamaktan korkuyorum 🙈

Afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun bir an önce iyileş inşallah 🙏💐

Inanin hic kolay degil toparlamak, hep uzun oruc yapcam diyorum iki gundur bi yapamadim . Tartida artidayim 🙈 ama sanirim bi anda vucut sok olunca odem yapti . Pazartesiye toparlamaya calisiyorum . Aslinda 1 gun uzun oruc yapsam gdiecek . Sanki marifet gibi yedim simdi de toparlamaya calisiyorim 🥺 ustune bide benim oglan gene dis cikariyo gece ayaktayim gunduz ayaktayim . Allahim evlere senlik bi haldeyiz resmen . Alttaki disler kolay gelmis . Simdi usttekiler mahvetti bizi . Hep bi kucak halindeyiz almayinca agliyo . Benden baskasini (ki bu baskasi babasi) istemiyo eline dokununca bile agliyo bazen . Suan oyle bi haldeyim ki dolabi acip tazmanya canavari gibi herseyi yiyesim var. Zor bi gundu yani ama kacamak yapmadim . Salata ve o muhtesem diyet pastamdan yedim ki zaten beyaz un seker krema falan yok icinde . Spor yapamadim bugun . Birazdan chloe videolarini yapcam . Belki 15 20 dk eliptik de yaparim . Gerce oturdugum yerden kalkmaya bile istegim yok ama napcan mecburrrr 😔😔😔

Inanin hic kolay degil toparlamak, hep uzun oruc yapcam diyorum iki gundur bi yapamadim . Tartida artidayim 🙈 ama sanirim bi anda vucut sok olunca odem yapti . Pazartesiye toparlamaya calisiyorum . Aslinda 1 gun uzun oruc yapsam gdiecek . Sanki marifet gibi yedim simdi de toparlamaya calisiyorim 🥺 ustune bide benim oglan gene dis cikariyo gece ayaktayim gunduz ayaktayim . Allahim evlere senlik bi haldeyiz resmen . Alttaki disler kolay gelmis . Simdi usttekiler mahvetti bizi . Hep bi kucak halindeyiz almayinca agliyo . Benden baskasini (ki bu baskasi babasi) istemiyo eline dokununca bile agliyo bazen . Suan oyle bi haldeyim ki dolabi acip tazmanya canavari gibi herseyi yiyesim var. Zor bi gundu yani ama kacamak yapmadim . Salata ve o muhtesem diyet pastamdan yedim ki zaten beyaz un seker krema falan yok icinde . Spor yapamadim bugun . Birazdan chloe videolarini yapcam . Belki 15 20 dk eliptik de yaparim . Gerce oturdugum yerden kalkmaya bile istegim yok ama napcan mecburrrr 😔😔😔
Canım diş işi zor iş ya inşallah yavrun da sende rahatlarsınız bir an önce 🙏 uykusuzluk kısmı daha da zorluyor insanı bilirim birde yavru hep seni isteyince rabbim kuvvet versin 🙏
İnsan yıpranınca yemeğe saldırası geliyor gerçekten ama bozmamış olman bu şartlarda gerçekten takdire şayan 👏
Bu tür durumlar ekstralar yapacak bir şey yok. Yorgunluk ile uzun oruç zorlayabilir bence kendine biraz zaman tanı 💐
Kolaylıklar diliyorum canım 🙏

Canım diş işi zor iş ya inşallah yavrun da sende rahatlarsınız bir an önce 🙏 uykusuzluk kısmı daha da zorluyor insanı bilirim birde yavru hep seni isteyince rabbim kuvvet versin 🙏
İnsan yıpranınca yemeğe saldırası geliyor gerçekten ama bozmamış olman bu şartlarda gerçekten takdire şayan 👏
Bu tür durumlar ekstralar yapacak bir şey yok. Yorgunluk ile uzun oruç zorlayabilir bence kendine biraz zaman tanı 💐
Kolaylıklar diliyorum canım 🙏

Sagol baskanim , insallah bu disleri de atlatcaz. Yemek konusunda dikkat ediyorum ama spor bugun malesef. Ayy 5 dk oturuyum dedim icim gecmis . Artik ertesi gune spor . Pazara kadar dinleniyim , pazar gunu yaparim uzun orucu artik 😂

24 saat orucun sonunda bol salata ,karpuz ve biraz tepsi köfte yedim
sabah midem çok bunalıyordu oruca başlamadım 9 gibi kepek ekmekli beyaz peynirli 1 adet tost ,domtes salatalık ve 6 adet zeytin yedim oruca başladım.

24 saat orucun sonunda bol salata ,karpuz ve biraz tepsi köfte yedim
sabah midem çok bunalıyordu oruca başlamadım 9 gibi kepek ekmekli beyaz peynirli 1 adet tost ,domtes salatalık ve 6 adet zeytin yedim oruca başladım.
Şifa olsun inşallah canım 🤩
Tabi daha hafif açmak faydalı olur bir dahaki sefere sen zaten biliyorsun da, okuyan başka arkadaşlar varsa onlara not olsun 🥰

Kızlar bugün bende erken kapatıyorum planım en azından 20 saat yapmak 🥰
o sebeple bugünkü menüyü yazayım.

12: haşlanmış yumurta, 50 gr beyaz peynir domates salatalık yeşil çay
13.30: 1 kase cacık,1 ızgara biftek, bol salata
Maden suyu, yeşil çay, kahve ve bol su içtim
7 km yürüdüm

Şifa olsun inşallah canım 🤩
Tabi daha hafif açmak faydalı olur bir dahaki sefere sen zaten biliyorsun da, okuyan başka arkadaşlar varsa onlara not olsun 🥰
aynen kesinlikle başkanımda çok acıkmıştım az az derken bianda çok oldu :110: :110: midem rahatsız oldu zaten bildim bende çok olduguna işte ah bu nefisss

X