- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.981
TV dizileri her akşam bı taneOhhhh canım arada dinlendirmek lazım vücudu
Afiyet olsun ne izliyorsun bakim
Korumak vermekten zor ya . Rehavete kapilip cilginlar gibi yememeliyizEn güzel dua. Çok emek veriyoruz, lütfen koruyabilelm
Ayh evet ya, yemeleri ile ünlü burç:)
Benim kızda ona bakıyorTV dizileri her akşam bı tanebugün gerçi TLC de büyük beden küçük beden vardı da unuttum izlemeyi
"Sen çal kapımı "tutmayacak galiba sona yaklaşmış gibi yaz dizisi ya
Komedi herkes yapamıyorBenim kızda ona bakıyor
Ama eğlenceli geçiyor
Kız aramızda pek kilo farkı yok, 40 güne inersin bence.Tatlım varya senin kilona insem 100 gramla da övünürum
Acaba yükselenin mi boğa?:)Oyleyse benim icimde gizli bir boga burcu var
40 gün ve 7.5 kilo ve benKız aramızda pek kilo farkı yok, 40 güne inersin bence.
Yukselenim aslan ama bende bi bogalik var benceAcaba yükselenin mi boğa?:)
Benim de yükselen aslan, aslan gibi açız her daim bence:)Yukselenim aslan ama bende bi bogalik var bence
Haftada 1 kg nerdeyse, yapılabilir rakamlar aslında.40 gün ve 7.5 kilo ve ben
2 ayda belki olur
Benim de yükselen aslan, aslan gibi açız her daim bence:)
Sen bence koruma döneminde spor ile dengeleyebileceksin yine de tüm bu durumları. En çok yediğin günde bile çok güzel spor yaptınValla ben bir fil kadar yiyebiliyorum halaaz yiyerek de doyuyorum ama istersem daha yerim yani midem de kuculmuyo bilinmeyen bi burc varsa o da olabilirim ben
Canım benim haftada 500gram-700 gram ona da razıyımHaftada 1 kg nerdeyse, yapılabilir rakamlar aslında.
Ben de kanlı anime izliyomKomedi herkes yapamıyorDram kolay ağlat ağlatabildigin kadar.Acun yapmış yine aglak dizi millet deli gibi ağlıyor