Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Face de grubu olan bir adam varya kk da da bir kaç topik gördum 6-7 seviyesi var aylarca yapiliyor filan if mantigi yine Karatay a da benziyor
İlk defa sizden duyuyorum farkında olmadan da if ile başlamışım 6dan sonra bir şey yemiyordum ama başta çok fazla kilo verdim birden zerdeçal zencefil limon sirke su gibi bir sürü şey karıştırıp içiyordum

Ayh harika. Çok tebrik ederim, ölçüm de yapmış miydin, ne kadar inceldin,kaç cm, merak ettim.Herkes zaten dile getiriyordur ne kadar zayıfladığını.
Çok teşekkür ederim ölçüm yapmadım aslında dediğim gibi biraz inanmayarak başladım ama çok belli farkediliyor tabi
sadece 2.ayda mı tam hatırlamıyorum üst bacakları 54 53 ölçüp sonrasında 50 49 olduğunu not etmişim belki biraz daha vermişimdir
ben kilo verdiğime bacaklarımın inceldiğini farkedince ikna oldum çünkü üst kısımdan biraz sırtım topluydu çok göbeğim yoktu en farkedilir yerim basen ve bacaklarımdı inceleceğini hiç düşünmezdim oldu yine de biraz daha incelmesi lazım

Çok güzel gitmiş, inşallah devamı da gelir istediğin yere kadar

slm canim.esin bence ya tuzlu yedi yada suyu az icti.direk aklima bu geliyor.
benim eski kiyafetlerim yok.genelde olmayanlari tutmam.veririm birilerine.kalabaliğı sevmem
ama onceden cok dar olan kiyafetlerim vardi.yani icine giremedigim.onlar simdi baya bol.
gardorubu sürekli yeniliyorum.bol gelenleri ayiklayip kaldiriyorum.yeni seyler aliyorum.
buarada kotta kac giyiyorsun?28 beden baya bi kücük.umarim icine rahatça girersin canim.
bende simdi 32 giyiyorum.söyle 30 bedene girebilsem bana yeter.
en zayif olduğum zamanda bile 28 giymedim.o zamanlar basenlerim daha genis belim daha inceydi.zamanla törpülendi sanki.kilo alsam bile basenlerim uçup gitmedi çok sükür Allaha

Bugün akşamüstü çok fazla yedim hem öğün olarak hemde aşırı karbonhidratlı yarına ne yapsamda yaksam ip atlamada yetmiyor gibi geliyor artık
nette arastirdim.vücut yağa dönüstürmek icin 24 saat bekliyormus.yani sen yarin dikkat edersen kilo almazsin.
ertesi gün diyetinde de bol su ve protein olacak.kesinlikle karbonhidat ve yağ olmicak ki vücut enerji kaynagi olarak sadece proteinleri sindirsin.protein de yakilmasi zor ve enerji gerektiren bisey olduğu icin vücut kanda hazir bulunan karbonhidratlari hemen yakacak.yağa dönüşmicek.
bol su almalisin gün icinde.
cok yiyip ertesi gün böyle yapiliyormus kilo korumada.yarin icin kolayliklar canim.

İyi geceler. Bugün 19/5 yaptım.
12:30 şekersiz türk kahvesi
15:30 1 bardak süt, yarım kapya ve yeşil biber, yarım elma, 10 tane zeytin, bir parça peynir, 1 tane orta boy domates,1 küçük dilim karpuz
16:15 sütlü soğuk kahve
20:00 2 kase ezogelin çorbası, 1 tane küçük domates, yarım dilim ekmek ve 1 bardaktan biraz fazla süt ile 1 küçük muzdan muzlu süt

30 dk spor, 2,5 litre su

Ben geç görmüşüm kaptanım, çoook tebrikler. İşin kıyafet değişikliği maliyeti hariç, bir sürü pozitif yani beraberinde gelmiştir. Merdiven çıkmak bile daha kolaydir artık .kaç bedenden kaç beden düştün, merak ettim?:)

Herkese günaydınnn....
Dün hiç giremedim nete. Tüm gün arazi işim vardı. geç geldim eve. akşam yemeğimi de geç yedim ve uyudum. şimdi yine mesai malum.. dünkü menüm saçma sapandı.. ama yine de yazayım..
13.00 : yarım simit+1 dilim kek + zeytin peynir+2-3 dilim salatalık+siyah üzüm+ bolca çay
arada :1 elma+ 1 közde pişmiş mısır
20.30 : 1 kase mercimek çorbası + 3-4 yeme kaşığı fasülye diblesi+ salata
tüm gün arazide olduğumuz için yanımızda götürdüklerimizi yemek zorundaydık. seçme şansımız pek olmadı malum. bugün dikkat etmeye çalışacağım ama...

beklerim canım ben hep burdayım çok geçmiş olsun sana da

çok yararlı bir paylaşım olmuş canım bende araştırma falan değilde bir gün çaok yediğimde ertesi gün 24 saat oruç yapıyorumm oda en azından korumada etkili oluyor tabi bnm bünyemde bu bol bol sy yeşil çay soda mümkünse sporla destekliyorum

Günaydın güzel hanımlar
Dün çok yoğundum pek giremedim
Herkes iyidir umarım
Canım çok tebrikler gayet istikrarlı vermişsin muhteşem bir başarı
devamı gelecek inşallah
35 saatlik orucun sonunda 1 dilim su böreği ve bir dilim karpuz yedim
Karpuz iyiymiş
Şifa olsun canım
Canımmmm ok mutlu oldum hedefe çok az kalmış
Çok teşekkürler canım inşallah
Çok teşekkür canım

Ya evet bende de dolap değişikliği oldu tabi sürekli ayıklıyorum eşyaları
Eskiden kotlarda 34 veya 36 giyiyordum pantolonlarda 46 bazen 48
Şimdi yeni kot aldım biri 31 biri 30
Enerjim değişti daha mutluyum o kesin dolap maliyeti tek eksi yanı dediğin gibi

günaydın kızlar bol eksili gün olsun inşallah
dün akşam yediğim börek ve karpuz sonrası yeniden oruca başladım.
şükür bu sabah yeniden 60. yi gördüm 2 kilo fazla çıkmıştım pazartesi en azından kaldığım yerden devam edeceğim. tek öğünm beslenme ile ilerleyeceğim bir süre keşke oda akşam öğünü olmasa harika olurduda başka şansım yok

Sadece bu aralar biraz motivasyonum düştü kızlar
Hem uzundur yapmaktan hem de okul açılışı evde çocuk düzen değişikliği hazırlık dışarda yapmam gereken işlet vs derken bir şaştım bir haftadır
Diyetimi düzenimi bozmuyorum ama bi bıkkınlık halim var umarım çabuk geçer

tesekkür ederim kaptanım sizin kadar azimli olsak daha ne isterim bir yap bir boz gidiyorum hep

kaptanım sen biizim idolümüzsün azmin zaferisin sen, sen bunuda en temiz şekilde atlatırsın uzun zamandır yaptın ama harika sonuçlarda aldın ve alacaksın hedefe ne kaldı şurda 1 kiloya göstergen yeşil olacak ve hedefe sadece 6 kilo aldı bnm bile daha 5 kilom var hedefe beraber başaracağız başkanım

tesekkür ederim kaptanım sizin kadar azimli olsak daha ne isterim bir yap bir boz gidiyorum hep
Canım çok sağol destek için
İnşallah yok zaten bozmam da bi tükenmişlik sendromu mu desek o var sanki üstüme üstüme geliyor hersey
Kesinlikle beraber başaracağız sen gayet başarılısın zaten hiç kendini hafife alma başkası ay evlendim der, bırakır bak sen hiç vakit kaybetmeden disiplinle devam ediyorsun
Bu topikte şişman kalan olmayacak ondan eminim herkes kilosuna göre maksimum 4-5 aya tamamdır
O zaman da koruma yeni arkadaşlara yardım yeni egzersizler vs vs konuşuruz ekipçe

her zaman kaptanım siziz desteğiniz adımınız olmasa ben hala 70 kg insandım
kesinlikle kaptanım kopmayız biz inşallah daha koruması var asıl bu işin o zamanda birbirimizn desteğine çok ihtiyacımız olacak berabercede başaracagız

Aynada kendini incecik görmek paha biçilemez:). 2 kilo bile farketti bende, 25 kg'deki değişikliği hayal edemiyorum.

Aynada kendini incecik görmek paha biçilemez:). 2 kilo bile farketti bende, 25 kg'deki değişikliği hayal edemiyorum.
Çok değişiyor çok değişmez mi
Aynen öyle canım ya hafifliyor güzelleşiyoruz güçleniyoruz çok şükür hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…